mandag den 31. maj 2010

Look of the day + yesterdays sushi

hat FAA H&M// jacket Acne// jeans Acne// 'briefcase' vintage// heels Zara





Lige et hurtigt dagens. Sidder og knokler med eksamenslæsning og har det faktisk ret hyggeligt med det. Tror det gælder om at vende det til noget positivt. For jeg kan jo egentlig ret godt lide at læse og når det samtidig er helt legalt at indtage store mængder kaffe, så er det vel ikke så slemt. Er det noget vi egentlig bare hader fordi vi skal?

I går havde jeg alletiders hyggelige søndag med børnefødselsdag (og ups hun blev 7 og ikke 5, flot Emily!) og bagefter mødtes jeg med kærestebøf i silende regnvejr og drak en øl på Café Runddelen, mens vi ventede på sushi fra Go' sushi by us, ligeledes på Nørrebros Rundel. Der har jeg ikke fået sushi fra før, men blev draget af deres fine lille gule biks (kan ikke modstå gule ting...) og deres ditto origami menukort. Og så tullede vi ellers hjemad til Ønskeøen i den altid proppede 5A, sushi in hand.

Og den var slet ikke så tosset den sushi. Vi havde bestilt en Maki Menu - synes at nigiri er ret så kedeligt - og det var fine faste ruller og ok meget fisk.

Just a quick look of the day. I'm studying for my upcoming exams and dreaming about going to Barcelona in july. Yesterday we had sushi from Go' Sushi by Us at Nørrebros Runddel, very nice and firm makis and very pretty origami menu :)

Moroccan Oil

Nogen der ved om man kan få poterne i Moroccan Oil produkter et sted her i det lille kongerige?
Eller et sted på nettet, der sender til DK? Har ledt og ledt, men intet fundet :(
Og efter at celeb super frisør Tracey Cunningham har kaldt deres Restorative Hair Mask for "the best product ever" i Nylon vil jeg meget gerne have det. Er sikker på at det er hvad der skal til for at tæmme undertegnedes troldehår :)

Anybody out there who knows where to buy Moroccan Oil products online? After having read celeb hairdresser Tracey Cunninghams verdict in Nylon about the Restorative Hair Mask ("It's the best product ever") I really want to try these products but I can't find a place to buy them... Help me dear readers. 

søndag den 30. maj 2010

Sunday



Sidder og spiser omelet med basilikum og drikker smoothie. Alt for sen morgenmad, fordi jeg kom alt for sent i seng... Var lige ude at drikke nogle øller med gutterne fra arbejde på Sofiekælderen i går og da jeg kom hjem kunne jeg slet ikke sove... Først da fuglene begyndte at pippe og det blev lyst gik jeg omsider om kuld. Tror at det er fordi jeg savner mit alletiders favorit sovedyr, ham der hopper på billedet... Ham skal jeg heldigvis se i aften, savner så meget at det gør ondt i maven efter ikke at have set ham siden vi kom hjem fra ferie. Tror jeg er ramt... ;)
Men inden jeg bliver genforenet med min prins/sovedyr, skal jeg lige til en omgang børnefødselsdag. Paplillesøster prinsesse Silke fylder 5 år, så glæder mig til en eftermiddag med lagkage og boller og prinsesseagtige sager.

Skal nok lige komme med min dom ang. Sex and the city, som jeg var inde at se til et super fint og hyggeligt arrangement Friis og co. stod for i Empire i går. Men tænkte at det var sjovere at jeg skriver hvad jeg synes, når nogle flere af jer også har set den og kan sige hvad I synes?
Har selvfølgelig også mange flere Lanzarote billeder, som jeg glæder mig til at vise jer :)

So long, håber i får en dejlig søndag!

I'm eating breakfast, way to late. Became insomniac this night and couldn't fall asleep until 5am...
This afternoon I'm going to my stepsisters birthday party. The little princess is turning 5, so I'm expecting... well a lot of princess stuff ... and cake!
Afterwards I'm finally going to see the bf, whom I haven't seen since we got back from Lanzarote. I truly miss him a great deal, after just a couple of days (maybe that's why I couldn't sleep), guess I'm kinda hooked... :)


Have a nice sunday everybody! 

Fletteguide/how to: braided up do



Så er der fregnefis med fletninger :) Sidst jeg flashede denne omgang flet på hovedet, var I nogle stykker der spurgte hvordan og hvorledes. Jeg lovede så en lille guide med billeder og her er den så. Well well, ja lidt sent, sorry.

Here it goes:
Del håret i en midterskilning (eller en sjusket én som min).
Flet den ene del og sæt en elastik om enden.
Flet så resten og læg denne fletning op om hovedet og sæt enden fast med to hårnåle. Sæt dem i et kryds, så de låser.
Tag elastikken af den fletning du flettede først og træk den ind gennem den fletning, der allerede er sat fast. Gør enden af den fletning du har trukket igennem fast under den anden fletning. Igen med to hårnåle i et kryds.
Fastgør evt. fletningerne flere steder og løse totter med flere hårnåle.
Gem det første hårnålekryds ved at trækket og fastgøre fletningen over det.

God fornøjelse ;)

I love how this hair do almost feels like a hat. And if theres something I enjoy it's wearing a hat. Hmm... or a scarf on my head. I wouldn't mind a crown either... Just kidding, I'll just stick with the braids (in a 'crown'), hats and scarves :)


Part the hair down the middle (more or less, I don't mind if it's a little messy).
Braid one side and secure temporary with a rubber band. 
Braid the other side and secure it on top of the head with two hair pins in a cross (one over the other, it makes them 'lock'). 
Pull the rubber band of the first braid and drag it through the one already fastened.
Secure it underneath this one, again making a cross with the hair pins.
Pin back little 'get away' strands of hair if you feel like it. 
Fixate it with even more hair pins along the back side of the braids if you want to. 
I can have this hair do with just the two crosses and a couple of additional pins for a whole day. The secret is to lock the pins :)

lørdag den 29. maj 2010

Home bittersweet home


Så er jeg hjemme igen. Ankom til Kastrup alt for sent i går aftes, er absolut forfulgt af forsinkelser for tiden. Var helt utroligt trist da jeg kom hjem, eller det startede allerede på flyveren. Sådan har jeg det altid når jeg er på vej hjem fra noget godt. Og faktisk i det hele taget når noget slutter. Det kan sågar bare være en god bog. Jeg bliver vitterligt ked af det.
Og den sidder stadig lidt i mig... Hvilket er dumt, for jeg burde glæde mig over en rigtig dejlig ferie i stedet, glæde mig over at jeg om lidt skal ind at se SATC 2 og at jeg inden det skal på posthuset og hente pakker. Nå, det kommer nok lige så stille, havde bare sådan en dejlig ferie at jeg ville ønske den kunne vare ved.

Jeg er helt vildt bagud med kommentarer. Er lige gået op for mig at jeg aldrig fik svaret mht. pris og hvornår de kommer i butikkerne på 'My winter boots to be', det gør jeg fluks og skynder mig også at få svaret på resten så hurtigt jeg kan ;)

I'm back home, but I always feel a little sad when something good comes to an end. I was feeling rather blue yesterday on the plane, because I just wanted the great holiday to never stop. Very stupid and childish I know. In stead I should be grateful for a wonderful week and be looking forward to exciting stuff like going to watch SATC 2 today...

onsdag den 26. maj 2010

Chillin'










scarf vintage Dior// shorts Topshop// sandals Topshop// bikini Missoni

Sådan her så jeg ud i forgårs og det kunne meget vel blive mit foretrukne sommerlook :) Praktisk (har altså brug for at få det der kæmpegarn lidt væk fra hovedet), komfortabelt og girly uden at det bliver for meget - elsker at man altid kan bruge pilotbrillen som kontrast hvis det hele er ved at blive for pussenusset :)

This is what I wore the day before yesterday and it could very well end up as my favorite casual look for this summer. Very comfy and girly, yet cool. I love how you can always throw in a pair of Rayban pilots to add a little edge :)

Favorite sunscreen


Forhåbentlig bliver det godt vejr med solskin på et tidspunkt i Danmark også, så tænkte at jeg lige ville komme med en solcreme-anbefaling her fra de varme lande.

Jeg er fuldstændig afhængig af P20, der i mine øjne er den mest geniale solcreme nogensinde. Eller det er faktisk mere en olie/sprit-agtig sag. Meget flydende, men fedter ikke. Og går ikke af, det holder bare i 10 timer også selvom man bader og dyrker sport. Den beskytter både mod UVA og UVB indeholder ingen dumme parabener, parfume eller farve og den findes også i en faktor 10, der - surprice - hedder P10.

My favorite sunscreen is danish P20, you only have to apply it once a day as it really stays on no matter what. 

tirsdag den 25. maj 2010

Pretty/Creepy dress before sunset




dress Topshop// cardigan Gina Tricot// shoes Balenciaga


Kan simpelthen ikke huske hvornår jeg sidst har slappet så godt af. Har det helt fantastisk dejligt her og nyder varmen. Hører at det er kedeligt vejr i Danmark :(   Nu må det da snart være nok... 
Ikke så meget nyt at fortælle om siden sidst egentlig, slapper bare, dyrker en hulens masse sport og hygger med kæresten og hans familie. I morgen lejer vi en bil og kører lidt rundt på øen, trænger vist også snart til at komme lidt udenfor 'reservatet'. 

I'm still just relaxing, doing sports and enjoying myself here at La Santa in Lanzarote. Tomorrow we're going to rent a car to explore some of the island. So long :)

søndag den 23. maj 2010

La la la Santa














dress Topshop// necklace Bjørg// sandals + bracelet Balenciaga

Så er der lige lidt lyd fra mig. Tusind tak for alle jeres ønsker om en god rejse! Her er simpelthen så skønt, skulle dog lige indstille mig på at det var en slappe-af-ferie, er jo vant til at fare rundt når jeg er afsted, men sådan en tur med solbadning, en masse sport og læsning er jo slet ikke tosset. Regner dog ikke med at gemme explorer-Emily helt væk, tror vi skal ud at kigge lidt på et marked og en vulkan en af dagene, men bortset fra det står der bare afslapning på programmet. Vi bor allesammen, hvilket er 8 styks, i en kæmpestor lækker lejlighed med 3 altaner med smuk udsigt, virkelig fantastisk og meget hyggeligt. Har løbet, svømmet, spillet badminton og squash, været til yoga og combat, og spist en hulens masse for der skal jo lidt energi på også ;)

Just a quick hello from my holiday, I'm having a blast here at La Santa doing nothing, sunbathing, playing with the bf's sisters kids (they're soooo cute) reading and doing a lot of sports ;)

fredag den 21. maj 2010

Køb vand - giv vand

Køb lige noget vand! 

Hver gang du køber en flaske Kildevæld giver du nemlig 3 liter vand til Afrika. Kildevæld samarbejder med nonprofit organisationen Water For All og firmaet Vestergaard Frandsen, der har udviklet sugerøret LifeStraw. Arbejdet handler først og fremmest om at uddele gratis LifeStraw til mennesker i områder, hvor der er mangel på rent drikkevand. LifeStraw er et unikt sugerør, som filtrerer og renser beskidt og sundhedsskadeligt vand.

Du kan også støtte kampagnen og være med til at sprede budskabet ved at blive fan af ”3literrentvand” på Facebook. Hjælp med at give rent vand til Afrika og husk at sende en fan-anmodning til alle dine venner!

For mere information: www.3literrentvand.dk

Det her er lige sakset fra en pressemeddelelse jeg fik i forgårs. Og det synes jeg er en rigtig fin sag (og et hulens smart sugerør), støt, støt, støt!

torsdag den 20. maj 2010

All my bags are packed

Så er der ved at være pakket og jeg glæder mig som et lille barn. Fik lige det her kitsch sko-kuffertmærke af verdens bedste mutti. Så kan jeg i al tilfælde kende min kuffert ;)
Vi flyver tidligt i morgen (godt at man bor på Amager, tæt på lufthavnen), så det bliver alt for nu, vi blogges forhåbentlig fra Lanzarote. Mon ikke der er wi-fi på La Santa?

I'm ready to fly of to Lanzarote early tomorrow morning. Just got this kitsch luggage tag from my sweet mum. It'll be really easy to find my luggage now ;) 

'Sund' iceblend til Sofie



Jeg kan godt lide Baressos iceblends, men for at være helt ærlig er de urimeligt dyre (det er kaffe, isterninger og sukker...) og nok heller ikke så sunde, der er vel en grund til at de er så søde...
Så her er et alternativ, det er en sød læser der har efterspurgt den og nu har jeg endelig fået fingeren ud og fundet opskriften frem fra Kernesund-gemmerne.
Så kan man drikke den i stedet for sukkerchokket fra Baresso og med god samvittighed. Det her er en jeg fandt på for nogle år siden, men kunne nok finde på at optimere den lidt, så måske der kommer endnu en ;)

Here it goes:

1 Kur Delight med mintsmag (ellers ren pebermynteolie og et par dadler), der kan købes i Irma og helsekostforretninger
1-2 shots espresso afkølet (du kan også lave instant kaffe, brug da 1½  tsk. til  ¼ kop)
½ sukkerfri guldbarre (eller anden sukkerfri chokolade)
½ -1 dl sojamælk el. rismælk (gerne den der nødderismælk)
1 spsk. valleprotein
1 lille mål Husk el. Guarmin (begge dele er fiberpulver, der kan fåes i helsekosten)
1 tsk. kokosolie
masser af isterninger (alt efter hvilken konsistens du vil have, gå efter slushice)
evt. lidt birkesød hvis den skal være sødere
Og så er det bare at blende løs. 
Protein, guarmin og olie sørger for, at den ikke rutscher lige ud i blodet, men kan selvfølgelig sagtens udelades og man kan også bare bruge almindelig mælk hvis ikke man er til de alternative'mælke'-typer.
Er man mere til appelsinsmag (sådan en variant har Baresso nemlig også, slemme slemme Baresso), så erstat med en Kur delight Spice eller Coffee bean. Eller appelsinolie eller –skal og dadler.

Pizza med hvidløgskylling og rosmarinkartofler


Jeg cravede pizza i søndags, da jeg sad og skrev opgave og så er det jo heldigt at man har en kæreste, der er en ørn i et køkken. Og så sød at han vil lave mad til en, når man sidder og er stresset og skriver. Stak ham bare denne opskrift og efter en times tid var den måske bedste pizza jeg nogensinde har fået klar ;)
Der er ikke noget tomat men i stedet en citron beurre blanc og så ellers mozzarella, stykker af hvidløgsmarineret kylling og sprøde kartoffelskiver med rosmarin, åh bliver helt sulten igen. Den var simpelthen så god!

Dejen havde vi bare købt hos det lokale italienske pizzeria, meget nemmere og bedre resultat end at stå at bikse med det selv.

The bf made me this gorgeous pizza sunday. Garlic chicken, crispy rosemary potato slices, lemon butter underneath and mozzarella and parsley, nom nom nom! Recipe here

onsdag den 19. maj 2010

Me and Gala

Hehe... bliver altså lidt flovmand, når jeg spotter mit (lummert smilende) fjæs rundt omkring i collager. Især hvis det er lige ved siden af Gala... Det er Toni fra Fashioncloud, der endnu en gang har været sød at tage mig med.

og jow jow her hos Blue is in fashion this year er vi igen. Gala og jeg, gamle swingere. At hun praktisk taget står på mig er jo en mindre detalje, man bare skal se bort fra ;)

I always become a little stunned and sort of starstruck when I see myself in these blogger collages. But happy and proud as well ;) The first one is from Fashioncloud and the second one from Blue is in fashion this year. Please notice the connection to Gala, I know she's practically standing on my head in the latter, but hey who's counting... ;)

Puppy love


Var ude at besøge ham her i går, Albert gravhund 8 uger. En af mine veninder er lige blevet den lykkelige ejer af ham og jeg er altså nem at lokke på besøg hvis der er hundebaby. Så sød og klodset og dufter/lugter på den der helt specielle hvalpemåde (ligesom at babyer dufter helt specielt). Er helt hvalpeskruk nu.

I dag har jeg rygende travlt, har siddet og skrevet opgave (jep eksamensræset fortsætter) her til morgen og skal nu til Beauty Avenue og have stængerne gjort sommerklar med sugaring (den hårfjerningsmetode + stedet kan virkelig anbefales). Derefter skal jeg ud til min bedste Bedste, så hjem og pakke lidt  og siden til H&M against aids shoppehalløj med Kia. Dejlige ting, bare lidt for lidt tid.
Så derfor er jeg også lidt bagud med at svare på kommentarer, har dog læst alle og sætter stor pris på dem ;) Svarer så snart der er tid.

Håber I får en rigtig dejlig dag!

Visited my friend who just got this adorable puppy yesterday. His name is Albert and he's only 8 weeks old, just too cute! I so want a dog, just haven't got the time at the moment, hopefully next year...

Hattelihut

vintage hat//vintage jacket// Fnubbu scarf// Cheap Monday jeans// Zara clogs// Balenciaga purse

Mikkel tog dette billede af mig sidste tirsdag efter Friis & co. event. Og det er altså sådan ca. mit yndlingsoutfit for tiden. Har det nærmest også på her. Kender I det at man af og til bare har lyst til at have det samme på hver dag? Sådan har jeg det med det her, med forskellige sko dog, men ellers nogenlunde sådan. En transperant løs tee, mørkegrøn cardigan, grå skinnies, min trofasta mili-parka (købte den i februar og bruger den nu bare uden foer) og så det blå/creme/aubergine-farvede halstørklæde og den der lidt floppy hat. Føler mig meget godt tilpas i det ;) De fjerøreringe jeg viste i går er i øvrigt nærmest købt til dette outfit, passer lige i farverne...

My fave outfit at the moment, feel like wearing it everyday ;) Mikkel shot this pic last tuesday after a blogger event. The feather earrings I showed yesterday are more or less bought for this outfit, the colors will fit right in ;)

Svar på jeres spørgsmål :)


Fantastisk idé! Jeg har tænkt på, hvor stort dit shopping-budget er pr månede ca? Og hvordan dit uddannelsesforløb har set ud; hvad har du læst, hvornår er du færdig og hvad bliver du til slut? Hvor ser du dig selv om 10 år?
2500 i gennemsnit tror jeg. Har ikke helt tal på det, nogle måneder er det mindre og formentlig mere i andre. Lad os sige det sådan, at jeg bruger hvad jeg har, der bliver ikke ligefrem sparet op her i butikken. Jeg gør nok lidt flere dyre køb end mange, men går til gengæld ikke så meget highstreet-amok og gør sjældent fejlkøb.

Jeg er matematisk student (ja, det hed det jo engang, hehe) fra Christianshavns Gymnasium og bachelor i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet, hvor jeg har haft tilvalg i design og modehistorie. Og nu er jeg så i gang med min kandidat i moderne kultur og kulturformidling, det har jeg været i snart et år ;)
Jeg er nok færdig om 1 ½ års tid, alt afhængig af hvor lang tid det tager med specialet. Når jeg er færdig er jeg cand. mag. i moderne kultur og kulturformidling med profil i design og arkitektur. Mht. hvor jeg ser mig selv om ti år, så aner jeg det for at være helt ærlig overhovedet ikke. Men vil enten gerne skrive (kultur/mode-journalistik) eller undervise.

Jeg tænkte på, hvordan du mødte din kæreste?
Vi mødtes i en elevator på universitetet. Han spiste humus (af en tallerken, havde lige været i kantinen) og det snakkede vi så lidt om. For mit vedkommende var det love at first sight, han kan dog ikke rigtigt huske elevatorepisoden (nederen), men nogle uger efter hvor jeg var på krykker efter en operation i benet, kom han hen og snakkede med mig. The rest is history ;) Men det er over 4 år siden, vi er nemlig i gang med en version 2.0 (vi kan også kalde det en mr. Big). I den mellemliggende periode har vi stadig været venner og set hinanden, så vi kender efterhånden hinanden rigtigt godt og har været venner længere tid end vi har været kærester, så det er på mange måder rigtig fedt.

Jeg vil da lige være med og netop høre dig hvordan du gør med billeder når du laver 'dagens', får du altid andre til at tag dem eller hvordan? Hvilket kamera har du og i hvilket program behandler du dem bagefter?
På det seneste har jeg primært fået andre til at tage dem, kæresten er heldigvis meget sød til det. Men ellers bruger jeg en tripod og fjernudløser. Jeg har et Lumix DMC TZ7 og et Nikon D40X, en del af mine billeder er faktisk også taget med iPhone.
I langt de fleste tilfælde er det meget lidt eller ingenting jeg efterbehandler og hvis jeg gør bruger jeg bare den billedbehandling, der er i iPhoto. Så retter jeg lidt på skygger, mætning, kontrast og farver.
Ellers bruger jeg Photoshop, det er jo kongen, men også lidt bikset at bruge hvis man ikke kender til det.

Hej :D Tak for en lækker blog! Mit spørgsmål er: Hvad studerer du og hvor?
Jeg læser moderne kultur og kulturformidling på Københavns Universitet. Det er en kandidatuddannelse. Jeg er bachelor i litteraturvidenskab :) Og mange tak!

Hey! Jeg vil bare høre, hvad er det for nogle smukke, røde sandaler, du har et billede af ude i menuen? hvor kan man finde dem?
Det er et par ‘gamle’ Balanciaga sandaler. Tror de er 2-3 år gamle. De er mine yndlingssandaler :) Måske du kan finde dem på eBay…

Hvor køber du alle dine "kosttilskud" - valleprotein, hørfrøolie osv - og kan du fortælle lidt om hvad det er og hvad det gør godt for?
Det køber jeg i en helsekostforretning. Som regel Helsemin (Fisketorvet, Fields el. Overfor Hovedbanen) el. i Naturpoteket på Christianshavn. Men man kan vist også få hørfrøolie i Irma. Valleprotein gør ikke noget som sådan, det er bare ren protein og jeg kommer det i smoothies for at gøre det til et mere ‘helt’ måltid, det samme med olien. Jeg kan nemlig ikke bare køre på lidt blendet frugt, men skal have nogle fedtsyrer og proteiner også, det stabiliserer blodsukkeret og holder en mæt længe. Derudover er hørfrøolie en sund flerumættet olie med omega 3 og 6, som er god for… tja alt; kredsløb, hud, hår, fordøjelse etc.
Fedt er godt! Godt fedt er i al tilfælde :)

Jeg tænkte på hvor du oprindeligt kommer fra?
Jeg er fra Frederiksberg. Det er i al tilfælde der jeg har boet det meste af min opvækst. Da jeg var helt lille boede vi på Vesterbro og vi har også boet nogle år på Cypern og Bornholm. Og så har jeg boet et år i Bruxelles efter gymnasiet.

Tak for en fin blog, som jeg følger dagligt! Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dine overvejelser ift at starte bloggen og "stå frem" med ansigt - hvad har du haft af positive og negative oplevelser?
Selv tak! Havde egentlig ikke så mange skrupler over det inden, er ret impulsiv. Tror bare at jeg tænkte, at det kunne være skægt og så gik jeg i gang. Og har heldigvis næsten kun haft positive oplevelser. Har haft et par negative kommentarer, men ikke nogle slemme, så det er jeg glad for. 
Det er jo ikke direkte negativt, men det er altså lidt af en tidsrøver at blogge.
Det eneste jeg faktisk er ked af, er at folk stort set aldrig skriver tak når jeg svarer på deres mails. Modtager en del mails fra læsere (om alle mulige ting fra kameraer til kost) og svarer stort set altid. Det er jo min fritid jeg bruger på det – og det gør jeg gerne – men bliver egentlig lidt trist over at folk så ikke lige smider en mail og siger tak.
Men alt i alt synes jeg bare at det er sjovt at blogge. Synes det er fedt på den måde at have en ‘dagbog’ og synes det er givende fordi det udfordrer mig.

Har et spm som jeg håber ikke er for personligt (så må du endelig bare la' være med at svare.) Men jeg tænkte på, hvor du har fundet sådan en sød og betænksom bf og hvordan I får gjort alle de sjove, seje ting I laver sammen???
Jeg tror vi er mange håbefulde piger/kvinder, der oplever at møde en fyr, man tror er 'right' for en, og så viser han sig at være en helt anden, end man troede. Det virker bare som om, I har fundet en go rytme med at lave en masse gode ting sammen uden at hænge på hinanden hele tiden eller bare ligger og ser dårligt tv på sofaen...
Ham fandt jeg i en elevator ;) – ej se svaret på det længere oppe.
Hmm… det er lidt svært at svare på, tror bare at vi prioriterer det og så synes vi netop det er fedt at være ‘på date’ og lave noget i stedet for bare at sofa-stene (men det gør vi jo selvfølgelig også af og til). Vi har mange af de samme interesser og vil de samme ting, så det er egentlig ret nemt. Og så er vi ret gode til at sige hvad vi gerne vil have og hvorfor. Mange – især piger – vil gerne have at deres kæreste selv gætter hvad de vil have og bliver på den made ofte skuffede (og sure på kæresten). Det er der ikke rigtig nogen der får noget ud af, så synes jeg egentlig, at det er federe bare at sige “Jeg kunne virkelig godt tænke mig at du inviterede mig ud at spise, det ville gøre mig meget glad”. Erfaringen siger mig at tingene faktisk på den måde så begynder at ske af sig selv og at kæresten bliver bedre til at ‘gætte’. Det gør dem der kun får skæld ud sjældent…
Håber at du finder ham der er helt rigtig for dig ;) Selvfølgelig gør du det!

Tak for jeres gode spørgsmål, det var hyggeligt at svare på dem!

tirsdag den 18. maj 2010

Nyt i skrinet



I går forærede jeg mig selv lidt nyt til smykkeskrinet. Et hjerte fra bjørg som jeg synes er lidt uhyggeligt og klamt, men også meget smukt og et par fjerøreringe jeg købte hos en gadesælger. Har længe villet have en lille fjer på, men synes at mange af dem de har i butikkerne ser alt for fake, tilklippede og farvede ud. De her var perfekte, naturlige og lige mine farver ;)

Hjertet købte jeg hos Paris Texas, hvor jeg mødte søde og übercool Maria, der har butikken. Maria og jeg har arbejdet sammen i Diesel Store engang i slutningen af 90'erne og jeg havde ikke set hende siden, så det var virkelig hyggeligt og skægt.
Dengang i Diesel har jeg været 14-15 år og Maria var nok et af mine største stilforebilleder (det var jo inden modeblogs :D). Jeg har været i Paris Texas mange gange, men åbenbart aldrig mens hun har været der og lige pludselig gav det hele bare så meget mening. Selvfølgelig måtte det jo være hendes butik, synes virkelig det er hyggeligt, når der bliver trukket tråde fra fortiden til nu. Og som jeg skrev i går var det en virkelig god dag, dette var bare en blandt mange gode oplevelser ;)

I al min opgaveskrivning har jeg slet ikke kunnet glæde mig til at jeg skulle rejse, men nu er jeg fyr og flamme. Weee skal til Lanzarote på fredag!

Bought this heart from bjørg in Paris Texas (if in Copenhagen it's a must visit store) and some feather earrings from a street seller yesterday.

mandag den 17. maj 2010

So happy - even though I look pretty pissed...



vintage jacket// Gina Tricot shirt// Topshop leather legging// Friis og co. boots

Wow, har virkelig haft den bedste dag. En af de der dage hvor alt bare er fedt og der sker gode ting. Hvor man bliver helt høj på god energi, deler ud af den og får endnu mere igen.
Er blevet rask, har fået afleveret min synopsis (der i øvrigt har titlen "Fotografier på modeblogs. Snapshot-realismen genopstår. Virkelighedsæstetik på web 2.0", hvis nogen er interesserede :D) og ellers tilbragt dagen ude i det gode vejr inde i byen og sammen med dejlige veninder. Selvom jeg kun har sovet 3 timer fordi jeg sad og skrev det meste af natten, (og siden havde drukket så meget kaffe at jeg ikke kunne falde i søvn) er jeg stadig helt frisk, well måske overtræt, men på den gode måde. Er helt lykkelig :)

I'm so happy today. Just had one of those days where everything is fabulous; turned in a paper I've worked hard on, enjoyed the for once lovely spring whether in Copenhagen and spend time with some lovely friends ;)

søndag den 16. maj 2010

Meditarrenean spicy eggplant goodness





veeery concentrated while cooking ;)


don't forget to bring James Dean to the table


grilled chunks of eggplant in spicy tomato sauce, goes well with sausages instead of ketchup



my pretty new flower, it reminds me of Mexico... can't believe I was there less than a month ago...

Fik en auberginecraving forleden dag. Eller rettere efter sådan noget aubergine/tomat snask som de har i mange af de der 'kylling og salat'-bikse (Crazy Chicken, Chili Mili m.fl.), så det måtte jeg altså lige prøve at se om jeg selv kunne bikse sammen. Det gik faktisk overraskende godt ;) Opskriften kommer her:

1 aubergine
olivenolie
2 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
2-3 tsk. chili (som pulver, i olie, sambal olek el. frisk), vi købte et bæger af den chili olie/dressing de har i shawarmabikse og den var perfekt og gav den helt rigtige smag
masser af frisk basilikum til at drysse ovenpå

Skær auberginen i skiver og grill dem på en grillpande - eller på en rigtig grill selvfølgelig :) Sådan at den får lette 'brændemærker' på begge sider. Skær skiverne i store stykker, når de er blevet grillet.
Hak løg og hvidløg og steg det et par minutter i olivenolien (lad være med at spare på den), pas på at det ikke er for varmt - branket hvidløg giver ikke god smag... Tilsæt auberginestykkerne og lad det hele stege sammen til løgene er blevet klare og auberginerne møre. Tilsæt så tomaterne og chilien og lad det hele simre ved lav varme i 15-20 min (el længere). Drys med masser af friskhakket basilikum inden servering. Vi spiste det som tilbehør/sauce til nogle lækre pølser med æble og timian, men det ville også gøre sig godt til kylling og helt sikkert til lam. Og til grillmad generelt - hvis det altså nogensinde bliver grillvejr. 


Had a craving for eggplant the other day and this is what came out of it :)

You need: 
1 eggplant
oliveoil
1 onion
2 garlic cloves
1 can of crushed tomatoes
2-3 teaspoons of chili (powder, in oil, sambal olek or whatever you have), well I like my food hot,s o maybe a little less  - remember you can always add, but it's hard to subtract 
lots of fresh basil to sprinkle on top

Slice up the eggplant and grill the slices on each side, just enough to give them little 'burn marks'.
Cut the slices into big chunks. Cut the onions into cubes and grate/chop the garlic cloves. Fry the onion and garlic for a little while in the olive oil (use a little more than you feel good about) then add the eggplant. Let it al fry on low heat for a couple of minutes, then add the tomatoes and chili. Let it reduce on very low heat, just enough to make it simmer, for 15-20 minutes. Great as a side dish for sausages and this summers barbeques in general or simply with pita or naan.
Before serving roughly chop some basil leaves and sprinkle on top.


Related Posts with Thumbnails