fredag den 22. oktober 2010

À Bientôt

Pic from Lola B's
I morgen drager kæreste og jeg til Paris på forlænget weekend. Jeg er selvfølgelig blevet snotforkølet lige akkurat i dag, så ligger nu i te-ingefær-c-vitamin-strepsil-juice-drop... ævs, men er sikker på at jeg har det meget bedre i morgen...
Det er kærestes første gang i Paris, så vi skal lave hyggelige og kitsch turist-ting, som en tur i Eiffeltårnet, sejltur på Seinen, picnic på bredden, løgsuppe i Les Halles, proppe os med franske makroner fra Ladurée og falafler fra L'as du falafel. Jeg har ovenikøbet pakket en baret, en halsklud og en t-shirt med broderier af Eiffeltårnet, går all in! Jeg ville egentlig også gerne et smut ud til Versailles (elsker elsker elsker Versailles), men det er nok lidt overkill, når vi kun har tre dage. Nu må vi se... lidt shopping slipper han heller ikke for, selvom det er hans tur (forærede ham den i kandidatgave, da han afleverede speciale), har især kig på nedenviste sko fra Miu Miu. Men tror nu jeg ville hapse dem i sort i stedet for nude... Hvad synes I?

Jeg har planlagt et par indlæg (gode sager, smykker og bøger), så her bliver slet ikke stille, men kommentarer og mails kan jeg ikke besvare.
Håber I får en rigtig dejlig weekend!

Klem fra mig

Leaving for Paris tomorrow, à bientôt :)

18 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt.. jeg har selv lige "besøgt" Eiffeltårnet.. godt nok bare på google maps ;) Iih jeg misunder jer! Ha' en rigtig skøn tur!

  SvarSlet
 2. Lovely Paris (:
  jeg kunne godt bruge 14 dage der..
  Har en ven der nede.. det er for dårligt at jeg ikke er der noget oftere. (:

  SvarSlet
 3. Årh god tur - det er min kæreste og min yndlings, yndlings by! Når vi engang bliver rige skal vi have en lejlighed i Paris (I wish ;)) Og Versailles slottet er det smukkeste jeg længe har set - elsker også bare det sted helt vildt meget.. så smukt og hyggeligt!

  SvarSlet
 4. Rigtig god tur og ikke mindst god bedring, krydser fingre for at du bliver rask til i morgen.

  SvarSlet
 5. Nøj, hvor lyder det hyggeligt! I må have en rigtigt god tur :)

  SvarSlet
 6. aww i miss paris!!!
  gorgeous shoes ;)


  xx
  Check out our fashion illustrations at Illustrated-Moodboard.com ! = )
  .

  SvarSlet
 7. Rigtig god tur, åhh hvem kunne ikke lige bruge en tur til Paris?! :) Og GOD bedring, håber det er forsvundet imorgen!

  SvarSlet
 8. Hvor fin header søde. Ked af, at du er blevet syg. Slug et par hvidløg og høvl en rod ingefær, så bliver du rask. I skal jo ha en fantastisk tur ik? Tak for Futte-sitning. Han savner dig, har bjæffet i søvne om dig hele natten :-) Stort knus! A bientôt!

  SvarSlet
 9. Smukke sko! Smukke i nude - men måske mere anvendelige i sort... (siger jeg - fordi jeg er sort-junkie) ;o)
  Har boet i Paris for længe længe siden, og elsker det. Rigtig god tur - og god bedring.
  Klem

  SvarSlet
 10. Åh ja, du må da ikke snyde din kæreste for Versailles og omgivelser svøbt i smukke efterårsfarver. Glæder mig til at genopleve fantastiske Paris gennem dine fantastiske billeder. God tur og god bedring!

  SvarSlet
 11. God tur og god bedring! jeg elsker paris! min kæreste har heller aldrig været der, så jeg glæder mig til at jeg på et tidspunkt kan vise ham byen :)

  SvarSlet
 12. Uh, det lyder dejligt med en tur til Paris, håber du når at blive rask til imorgen! Og hvis du mangler lidt inspiration kan du jo kigge ind på vores blog, har skrevet en masse om Paris for nylig.

  Hav en rigtig god tur!

  SvarSlet
 13. Uuh god tur til jer! Det lyder dejligt med en smuttur til Paris(: Miu Miu stiletterne er vildt flotte, tror også de ville være flotte i sorte;)
  /Gunilla

  SvarSlet
 14. Hvo er her bare lækkert, jeg glæder mig til at følge med.
  Rigtig god tur!

  SvarSlet
 15. Rigtig god tur, håber du bliver frisk!

  Mvh Jacob

  SvarSlet
 16. Kære Emily,
  Håber du har fået det bedre og at I får en fantastisk tur.

  SvarSlet
 17. Uuuh god tur, har givet min kæreste en tur til Paris hvor vi skal holde nytår i år. Og god bedring.
  Glæder mig desuden til at høre om du har købt de lækre Miu Miu sko. Har selv savlet over dem flere gange.

  SvarSlet
 18. Tak hvor er I søde og det virkede mht. god bedring. Havde det ret så nogenlunde dernede :) Er tilgengæld blevet dobbelt så forkølet nu...

  Miu Miu basserne var udsolgt i min størrelse... PIv piv piv, æv!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails