onsdag den 25. august 2010

Readers request: Tattoos


Blev spurgt på formspring, om jeg ville lave et indlæg med mine tatoveringer. De er at finde mange steder rundt omkring på bloggen, har dem jo altid på, høhø, men her er et indlæg specifikt om dem.

Den på indersiden af venstre overarm fik jeg lavet for 4 år siden. Det er et monogram af et E og et L med et anker over. E'et og L'et er både for mig selv (Emily Louise), men allermest for min famile, der næsten alle har et fornavn, der begynder med E eller L. Ankeret er for min far, der holdt af at sejle, ligsom jeg holdt af at sejle med ham.

På min højre underarm står der 'La vie en rose', det betyder mere eller mindre direkte oversat 'Livet på lyserødt', men betyder snarere 'se livet gennem de lyserøde briller'. Altså; se efter det positive :) Nok så banalt, men en meget god reminder altid at have indenfor rækkevidde, synes jeg.
Billedet er fra da den næsten lige var blevet lavet, den er 'faldet bedre til' nu og er lidt mere 'slidt og færdig', på den gode måde. Den følger armens bevægelser og ser altid forskellig ud.
Den er skrevet med skrivemaskineskrift og det er med vilje at der er forskel på bogstavernes tykkelse. Præcis som noget der er skrevet på en rigtig skrivemaskine er noget mere 'klattet/udtværet' (s, a og o), mens andet er mindre tydligt (e'erne eksempelvis).

Mexico
Billedet med den røde kop er fra Mexico, hvis du sidder og har brug for en tur til et varmt og farverigt land, så tjek Mexico-indlæggene ud her, her, her, her, her, her, her og her :)

Oldies but goldies
Har siddet og kigget arkiverne lidt igennem og der er meget godt at hente (hvis jeg selv skal sige det). Men kan godt forstå, at man ikke kan overskue at sidde og kigge en hel blog igennem, så jeg vil, inspireret af Kia, genposte nogle indlæg af og til. Så må I jo sige om det er hot eller not efterhånden som de kommer. Det bliver bare en gang om ugen eller mindre, så I bliver ikke oversvømmet i gamle indlæg.

Jeg har i samme anledning også tilføjet en 'you might also like' knap i bunden af hvert indlæg, så kan man jo bruge den af og til, hvis man har lyst til at gå på opdagelse i arkiverne.

My tattoos. One is a monogram of my family's names with an anchor above and the other one reading 'La vie en rose' a french proverb which directly translated says something like 'the life on pink' meaning look for the positive things in life, or more popular 'look on the bright side of life' :)

11 kommentarer:

 1. HVor er de super super fine!!!

  Michelle

  SvarSlet
 2. Det er rigtig smart med "you might also lik..." Men kan ikke rigtig få det til at virke - lykkedes det for dig i første forsøg? :)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker virkelig din "La vie en rose", og har gjort det siden du flashede den første gang! Hvis jeg selv skulle have en tattoo ville det sikkert være i den stil, kan bare ikke nænne at udsætte min krop for det (:

  SvarSlet
 4. Den er virkelig fin din "La vie en rose" perfekt sted, og lækker skrift!

  SvarSlet
 5. Den er simpelthen for lækker "La vie en rose". Virkelig simpel, orginal, cool og smuk på samme tid :)
  Love, love love it!!

  SvarSlet
 6. Tak, hvor er I søde!!

  Johanne - jo, det var ret simpelt. Brugte LinkWithin ;)

  SvarSlet
 7. Har fået det til at virke nu :) Mit internet ville bare ikke lige samarbejde ;)

  SvarSlet
 8. Super fine tatoveringer, specielt fordi der ligger en historie bag dem begge. Det har jeg selv fortrudt, at jeg ikke har gjort, da jeg fik lavet mine to tatoveringer. :)

  SvarSlet
 9. Anonym - tak! Ja det var vigtigt for mig at de virkelig betød noget for mig ;)

  SvarSlet
 10. Hej Emily med den fine blog :-)
  Hvor er du blevet tatoveret henne?
  Kærligst en fan.

  SvarSlet
 11. Hov, du er da vist på den gale blog ;) Det er på www.emilysalomon.dk det hele sker nu. Kig forbi :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails