søndag den 11. april 2010

Mexico City III

På vores sidste dag i Mexico City besøgte vi Frida Kahlos hus - der var magisk! -  og et fantastisk marked i samme område. På sidstnævnte spiste vi lækre tostadas og drak friskpresset guyaba-juice til. Efterfølgende kiggede vi på slik og købte fine sager. Må lige lave et indlæg med mine Mexico-køb, har fået nogle fine ringe og andet rart med hjem. Gravhunden var en gammel nuser dame, som jeg lige måtte have et billede af. Og hun var ikke den eneste. Min kæreste drillede mig med, at jeg har flere billeder af hunde end af mennesker, da han så mine billeder fra turen. Savner simpelthen så meget at have en vaps...

Har lige et batch Mexicobilleder eller to endnu, hvis I orker mere? De er primært fra en fuldstændigt vidunderlig lille by i Veracruz-staten, der hedder Xlacotalpan (eller var det Xlacopaltan?). Så håber at I har mod på lidt mere og så lover jeg også at det er slut ;)

I dag står den på søndagshygning med timelang morgenmad og avislæsning og så er de eneste planer ellers at vi skal se film og bage kanelsnegle. Sådan en søndag kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har haft (har på en eller anden måde altid en eller anden aftale), så er lidt oppe at køre over det.

At our last day in Mexico, we visited Frida Kahlos house - which was magical -  and a lovely market nearby where we had delicious tostadas and fresh guyaba-juice. As a dog-person galore, I almost have more pictures of dogs than people from my trip... 

11 kommentarer:

 1. Elsker dine Mexico billeder, so bring 'em on!!! :)

  SvarSlet
 2. De billeder er jo fantastiske. Jeg kunne vildt godt bruge det øverste slik (stjernerne og kødbenene) til pynt til lejligheden :)
  ps. elsker billederne af dig op ad den blå husvæg. :) Vil også rejse.
  Rigtig god søndag ;)

  SvarSlet
 3. flere biller please! Det er fedt at se et sted man aldrig selv har været og høre hvordan det var for dig ;-)

  SvarSlet
 4. Elsker at rejse og elsker at se billeder fra rejser, så kom bare med endnu flere, de er vildt flotte!!!

  SvarSlet
 5. Fantastiske billeder Emily
  Jeg er især vild med det af dig hvor du står oppe af den blå husmur.
  Du har virkelig flair for at få taget nogle billeder som fanger og viser en bestemt stemning. Det giver en lyst til at se mere, og selv tage en tur til Mexico.

  SvarSlet
 6. omg these photos are fabulous. That blue wall! Amazing! You're adorable!

  SvarSlet
 7. Guapizimo - will do :)

  MariaDue - Tusind tak. Hvis du vil have billedet (selve slikket ligger jeg desværre ikke inde med) i høj opløsning og original størrelse, skal du være velkommen ;)

  Anja - Det er jeg glad for at høre, for synes nemlig det er fedt at vise dem frem.

  Pernille -Super :D

  Tanya - Tusind tusind tak...

  ...love Maegan - Thank you so much!

  SvarSlet
 8. Jeg kender en whippet ved navn Rufus som du gerne må låne, når du savner en hund! Kender alt for godt den følelse!

  SvarSlet
 9. Dennis - Det skal du ikke sige to gange. Rufus ligner jo den sødeste hund, så I siger bare til hvis I har brug for pasning ;) Og ja, den følelse er ikke så rar, savner simpelthen så meget at have hund, men ved desværre også at jeg ikke har tid til en lille hvalp lige nu, så må vente pænt (og måske låne en whippet)...

  SvarSlet
 10. Emily DET skal du ikke sige to gange, vi skal til bryllup til August og Rufus er ikke blevet inviteret!

  SvarSlet
 11. Tarveligt at han ikke er blevet inviteret... Men han skal være mere end velkommen her ;) Også inden da. Mette har jo min mail, så I kan bare skrive :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails