onsdag den 1. december 2010

Wave tutorial a.k.a Verdens længste v-log... næsten...

Så lykkedes det endelig, jeg har lavet en laaaaaaang v-log. Kunne selvfølgelig have redigeret og klippet lidt i den, men er ikke en haj til video (endnu), så det er et one-take. Håber I overlever og at I tager pænt imod den. Syntes (tydeligvis) selv det var ret sjovt, så kunne godt finde på at lave flere, hvis der er stemning for det. Det gamle indlæg om bølgerne er lige her.
Konstruktiv kritik (på længde, indhold etc. ikke på mine alt for stemte s'er) og forslag til kommende v-logs er meget velkomne :)

My first ever v-log. It's a tutorial on how to make waves with a straightening iron, I'm sorry it's only in Danish...

27 kommentarer:

  1. WEE :D en helt anden stemme end jeg forventede.. men kun positivt.. sød stemme (uden at jeg flirter ;) ) - dejligt med tips. Det vil jeg da prøve en dag! ps. din stemme og videoen følges ikke ad på min? gør den det på din, for jeg har selv haft problemer med det.

    SvarSlet
  2. Hej Emily. Fantastisk med en v-log, jeg er meget imponeret over dit mod. Man skulle tro du aldrig havde lavet andet - for mere naturligt kan man vist ikke agere foran et kamera. :)
    Det ser ud til lyd og billede ikke passer sammen, kan der være sket et eller andet?

    SvarSlet
  3. Hvor er du sej :D Du har en rigtig behagelig v-log stemme :) Så modigt af dig! Jeg har aldrig tænkt over at man kunne lave det på den "muse-trappe"-måde, men det ser ud til at gøre det lidt mere afslappet, forhold til krøllerne med glatjern :)

    SvarSlet
  4. Hej Emily.
    Rigtig god v-log!
    Jeg tror vi har samme hår så hvor kan man købe den der voks, hvad koster den og får man fedtet hår af den?
    Håber du kan hjælpe mig!
    //Emilie

    SvarSlet
  5. Ih, hvor er du fin og charmerende! Jeg er nødt til at hade dig lidt nu, haha.

    Jeg ville rigtig gerne høre lidt mere om hvordan du behandler (eller undlader at behandle) dit hår. Det ser ud til at vi har samme hårtype, men jeg har bare altid vasket med shampoo og føntørret, så mit fald får jeg slet ikke udnyttet så fint som du gør dit. Jeg lever bare med Hermione-agtigt garn. Så... Flere hårindlæg, tak!

    SvarSlet
  6. Fedt at du er så afslappet i videoen. Du lyder rigtig sød :) Glæder mig til at se flere videoer i fremtiden.

    Lika

    SvarSlet
  7. Hvor er du sød:) hvor der din gule ring fra? Den er vildt flot!

    SvarSlet
  8. Hvor lyder du bare sød! Dejligt med video log, det ser jo faktisk ret nemt ud, det må jeg prøve :)

    artnstyle.blogspot.com

    SvarSlet
  9. Sjovt, at se og høre dig live - du lyder meget behagelig! :-)

    /Anne

    SvarSlet
  10. Skøn video E! Hvor dejligt endelig at se dig i "virkeligheden" efter at have kendt dig på nettet i alle disse...år...er det jo faktisk?

    Det virkede rigtigt fint det hele, du var supergod og naturlig. Og sikke en fin stemme du har! Lyden fulgtes heller ikke med videoen hos mig, som nogle af de andre nævner, det gjorde mig nu ikke det store. Jeg var travlt optaget med at lure hårtrix af :)
    Kh A

    SvarSlet
  11. Du lyder rigtig sød - og så lyder du helt vildt meget som Sofie Lassen Kalkhe!! :-)

    SvarSlet
  12. Mange mange tak hvor er I søde!!

    Er ked af det med billede og lyd, det fungerer heller ikke optimalt hos mig, skal prøve at være mere opmærksom på det næste gang og se om det kan fikses i opløbet. Kan i al tilfælde ikke finde ud af at rette det nu...
    Håber ikke forsinkelsen er alt for stor?

    Min gule ring er købt i Hoegh Poulsen, der er en biks med antikke smykker og gamle mønter, på Smallegade 37 på Frederiksberg.

    Ang. hårpleje og produkter har jeg lige lavet to lange indlæg om netop dette. Det er bare at scrolle ned :) De hedder begge noget med 'Curly Girl...'

    A- Tak! Og ja, hvor er det skørt at det er flere år! Det havde jeg slet ikke tænkt på. Kram til dig min allerførste netven

    SvarSlet
  13. Hihi, den var da rigtig hyggelig at se på, selvom lyden var lidt bagud, men jeg forstod sagtens hvad du mente ;) Det vil jeg snart prøve når jeg vil gøre noget lidt andet ud af mit hår ;)
    /Gunilla

    SvarSlet
  14. Hvor ser og lyder du altså sød.
    Og hvor er jeg dog misundelig på dit hår! :-)

    SvarSlet
  15. Du er da et "natural" til v-log :) Skønt indlæg :)

    SvarSlet
  16. Du lyder virkelig sød! Meget endda :) Du lyder ret anderledes end jeg forventede, men det er positivt :)

    SvarSlet
  17. Ej, giv mig noget af dit hår:) du har jo fantastisk meget af det! Jeg har også lige selv lært bølgeteknikken og synes at den fungerer rigtig godt!

    SvarSlet
  18. Du lyser virkelig sød. Og så er du ekstremt afslappet, specielt når man tænker på det er din første v-log (:

    SvarSlet
  19. Super gode tips. :) Mit hår minder også meget om dit, jeg har dog en del mindre naturligt fald. Men gode tips.
    Ved godt du sikkert har nævnt det før, men hvilket mærke er dit galttejern fra, og hvad var prisen? :)

    - Naja

    SvarSlet
  20. Ih du er sød Emily:) Rigtig god vlog!

    SvarSlet
  21. Det var virkelig den bedste v-log, jeg nogensinde har set. Flere af dem ville simpelthen være så godt - nu skal du ikke få præstationsangst, for det var nemlig din afslappethed, der gjorde den rigtig god og hyggelig/behagelig at se.

    Og du har en rigtig flot stemme.. Det er noget mærkeligt noget at kommentere, men det slog mig pludselig, at videoen sluttede;)

    Desuden var det ret smart med glattejernet. Har selv fald i håret og sommetider vil man bare gerne fremhæve det lidt uden decideret at lave krøller som med et krøllejern. Tak for rådet..

    Jeg tror, vi er mange som ser frem til flere v-logs (please;-))..
    Hej hej!
    Hilsen Sofie

    SvarSlet
  22. JEG EEELSKER dit Rolex ur! Tør jeg spørge om hvor du har det fra?! Vil SÅ gerne ha' et!!
    Og fin video - liiiidt lang måske, men fin og sød og varm. Lige det billede jeg havde af dig. (Men jeg kender dig også en lille bitte smule fra KJS :)

    Mvh. Trine

    SvarSlet
  23. Så fin video..!

    Tak for inspiration med glattejernet :o)

    SvarSlet
  24. Hehehe... hvor er det skægt at så mange af jer, forventede at jeg lød helt anderledes?!

    Endnu en gang tak for jeres søde feedback, det har kun givet mig mere blod på tanden mht at gøre det igen ;)

    Mit glattejern er fra GHD, mener det kostede omkring 1300 kr. De er dyre men virkelig også gode, glattejernets Rolls Royce.

    Trine - næh hvor hyggeligt, gik du to klasser over mig? Uret er desværre et jeg har arvet efter min far (og er oprindeligt en morgengave fra min mor), men derfor betyder det selvfølgelig også noget helt specielt for mig og minder mig om ham hver dag :)

    SvarSlet
  25. Super fed vlog, dejligt med nogle tips og tricks :) Jeg prøvede bølge teknikken imorges, og det kræver vist en smule øvelse! Det ligner lidt at jeg har været igang med et stort crepe-jern, fordi bølgerne er bleve lidt takkede ;D Eller måske er det mit glattejern der ikke er helt optimalt!

    SvarSlet
  26. Ej hvor er du sød at høre på!! Du minder mig helt om Amalie (håber ikke du tager det som en negativ ting, for jeg mener det ikke negativt :)). Havde slet heller ikke forventet, at din stemme var sådan, men det er igen kun positivt :) Du bliver meget mere menneskelig med sådan en videoblog!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails