lørdag den 20. november 2010

Tante T


I går brugte jeg det meste af dagen i tørvejr indenfor på café. Først hos Tante T med Julie til morgenmad, siden på Kalaset til kaffe med Tora og sidst på den café hvor jeg selv arbejder.
Hos Tanten fik jeg en grovbolle med lemon curd, sort lakridste og en af deres hjemmebagte kanelsnegle. Ved ikke hvad jeg bedst kan lide - lemon curd eller kanelsnegl, men begge dele er på min top 20 over yndlingsspiser! Og lad mig lige tilføje at det ikke gælder al lemon curd (alt for meget smager som vaseline med citron i), men denne her er perfekt!


If you ever come to Copenhagen stop by 'Tante T' at Viktoriagade 6. The atmosphere is very grandma' in a pretty and nostalgic way as well as the many delicious homemade treats and cakes.

9 kommentarer:

 1. Ser jeg forkert eller tager de 28 kr for én scone(?!)

  Men det ser hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 2. Er lige gået på protein-kur, så det her indlæg er da bare no mercy :-D

  /Linda

  SvarSlet
 3. Lyder som en hyggelig dag! Har også været hos Tante T, er det ikke der billederne på væggen er fra? :)
  /Gunilla

  SvarSlet
 4. Tante T er sådan et hyggeligt sted. Var derinde med min mor engang, hvor der var en flok piger der holdt noget polterabend- så fint&hyggeligt (jeg er egentlig meget imod det der polterabend, men lige det her var bare stille og roligt, de sad og fik lækker kage, the og kaffe, og snakkede om gamle dage, tror jer ;)...)

  SvarSlet
 5. Jeg har kun hørt godt om tante te :) Gad godt derind en dag, men tror jeg skal ind og besøge Agnes først ;) Skønne billeder!

  Og tak for kommentaren/opklaringen på min blog omkring billederne fra Stockholm Streetstyle. :)

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Der har jeg aldrig været, men der ser da fantastisk ud :-) Jeg har tilgengæld været hos Tea Time :-)

  SvarSlet
 7. Jaaa det er sådan et hyggeligt sted.
  Alle billederne er fra Tante T :)

  Og ja, en scone koster 28 kr. og en snegl ligeså, men det er også beregnet på at man spiser det hos dem og får det serveret, så priserne minder om mange andre københavnske caféers. Men ja, det er dyrt... Heldigvis er det hjemmebagt og meget meget lækkert.

  SvarSlet
 8. Gav gladeligt 28,- for hjemmebag, ude, serveret :-) Kan forestille mig huslejerne, café-ejerne giver derovre :-)

  Fedt at du nævner pris/servering Emily - der er ikke ret mange der tænker sådan (de synes bare det er dyrt :-)).

  /Linda

  SvarSlet
 9. Linda - Tak og sådan tænker jeg ofte. Det er jo derfor København er en af de dyreste byer at gå ud i, pga. høj husleje og dyre danske råvarepriser og at vi i Danmark har en rimelig mindsteløn. Det er selvfølgelig ikke altid morsomt når man skal give en formue for eksempelvis kaffe med mælk, men der er jo en sammenhæng, som mange ofte glemmer...

  Og så vil jeg i øvrigt hellere give mange penge for netop hjemmebag, der er brugt tid på end kaffe med mælk :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails