lørdag den 6. november 2010

Look of the day: Red







Så får I også de nye støvler at se i aktion. Billederne er fra i mandags og der er desværre ingen høje hæle til mig den næste uges tid, da jeg har skadet en sene i min forfod, formentlig i forbindelse med at have givet den lige vel meget gas i et par nye løbesko - og må nok også erkende at høje hæle kunne være en mulig medskyldig, ahem.. Går nu rundt med meget lidt fiks skånesko (de der følger mig på twitter, har nydt synet af den), blev på den konto mobbet af både chef og veninder i går.
Har brugt det meste af dagen i dag på at undervise (og have ondt af mig selv pga. grim skånesko), med kun en lillebitte smule ondt i håret efter en tur på Sofiekælderen i går efter arbejde. Resten af weekenden byder på afslapning (hvilket er en sandhed med modifikationer), middag hos mine forældre i aften, fødselsdagsbrunch hos min kærestes søster i morgen og så ellers vask og maling af stue- og køkkengulv. Burde virkelig også læse og vil så gerne snart i biografen, men det er som om dagene ikke rigtig slår til...


Outfit details: Jacket + scarf Asos// shirt Just Female// skirt Selected Femme// booties Friis & co.

11 kommentarer:

  1. Jeg tror det er de bedste billeder du til d.d. har vist og du har godt nok vist mange gode - de her er helt editorial-agtige! Så smukke :)

    SvarSlet
  2. Rigtig lækre billeder, men smukt efterår i baggrunden! Og fede støvler!

    SvarSlet
  3. love the plaid with the leopard print ...& the graininess of your photos today. pretty!

    SvarSlet
  4. Hvor er du smuk i det sæt! Kan godt lide når dit outfit er lidt mere enkelt - og så alligevel fuldt af spændende detaljer!

    SvarSlet
  5. er vild med de støvler og overvejer stærkt at købe dem, er de meget svære at gå i, kunne jeg få dig til at måle hvor høje hælene er?
    -Katja

    fashionbysobczak.blogspot.com

    SvarSlet
  6. Tak hvor er I søde!

    Thanks!! ;)

    Støvlerne er helt fine at gå i, ikke svære eller ubehagelige. Har ikke noget målebånd, men tror hælene er en 12-13 cm :)

    SvarSlet
  7. Du er altså uden tvivl den danske blogger der har de flotteste "dagens"...... Keep up the good work :)

    Sanne

    SvarSlet
  8. Jeg overvejer virkelig disse sko! De er sååå lækre! :)
    Men holder de stadig til foråret, som træskostøvler? :)

    SvarSlet
  9. Sanne - tusind tak! Altid motiverende med ros :)

    anonym - ja :)

    SvarSlet
  10. Du er SÅ flot!
    Skriver egentlig ellers ikke rigtig på de forskellige blog(s?), men hvem ville ikke blive glad for at der er nogen som synes man er flot..:) Og det er du!

    SvarSlet
  11. Silke - Tusind tak, hvor er du sød. Og du kan tro at jeg bliver glad ;)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails