søndag den 21. november 2010

FeatureJeg er 'månedens stilfulde' i Costumes december nummer. Det er jeg altså glad for og lidt stolt af. Hvis du har lyst til at se eller gense indlægget hvor billedet er fra, så kig med her.

I'm featured in danish fashion magazine Costume this month. If you'd like to see more of the post where the picture's from, have a look here. 

12 kommentarer:

 1. Fuldt fortjent :)

  SvarSlet
 2. Tillykke - og jeg er enig, det er virkelig fuld fortjent :)

  SvarSlet
 3. Mange gange tillykke (-: Jeg kan se du nævner Firenze, og da jeg snart skal derhen på studietur med min klasse, så ville jeg høre om du havde nogle forslag til disse "must-see" steder?

  SvarSlet
 4. Som nævnt sidst! Så er det sååå sejt :) God du fik hentet et nummer af Costume, så du kunne se det :) Det er egentlig spøjst, du ikke har fået et gratis tilsendt :( Det kunne de da godt gøre.

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Helt enig, det er fuldt fortjent! Tillykke med det :)

  SvarSlet
 6. Tillykke med at du er kommet i Costume :-)
  Det fortjener du :-)

  SvarSlet
 7. det så cool! det burde du virkelig også være stolt af :-) jeg køber bladet så snart jeg når ned i byen, i løbet af næste uge ..

  SvarSlet
 8. Ja, det er virkelig fuldt fortjent Emily :) Tillykke med det!

  SvarSlet
 9. Tak tak tak ;)

  June - hehe, ja det kunne de da egentlig godt have gjort :D

  Mht. Firenze var jeg der sidste gang for 6 år siden, så har ikke deciderede steder i klar erindring, men husker bare hele stemningen og de mange muligheder. Men det er en helt fantastisk by, så det skal nok blive rigtig godt! Er man til kunst er Ufizzierne selvfølgelig et must-see og ellers kan jeg anbefale Politikens guidebogsserie 'Kort og godt om', de er små og opdaterede med masser af gode tips ;)

  SvarSlet
 10. det er superflot at du er kommet i costume! og ja, fuldt fortjent :)

  jeg bor selv lige i nærheden af firenze, så jeg kan lige hjlæpe dig godt på vej.. lige omkring domkirken er der fyldt med gode butikker, du kan næsten ikke komme uden om dem faktisk. hvis du går over floden arno, kommer du hen til et kvarter der godt kan virke lidt nusset, men hvis man er god og heldig til at fine gode ting og sager, så er det faktisk ganske hyggeligt at gå og rode i de underlige butikker :) held og lykke med det og god tur!

  SvarSlet
 11. Tusind mange gange tak til både dig Emily og Nina for tipsene til Firenze! (-:

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails