mandag den 5. juli 2010

Roskilde Festival I

Good morning Roskilde - i H&M's Reboot Camp.


Bedste Roskilde partner in crime, min fineste Louise.


Den smukke og stordansende brasilianske Astruda fra CéU




Rumour Said Fire



Hun er simpelthen for sej! Mette fra Astroid Galaxy Tour.

Astroid Galaxy Tour


Juice med hvid rom fra Joe & the Juice ;)

Hallu! Så er jeg hjemme igen efter en mere end fastastisk festival. Billedspammer jer lige og der kommer altså mere endnu...

I dag har indtil nu bare været en dejlig rolig dag, har sovet længe og spist morgenmad nede i vores gård. Nu vil jeg et smut på stranden inden jeg skal hjem til en veninde at spise aftensmad. Ah, endelig er det rigtigt blevet sommer, er helt tosseglad i låget :)

Snapshots from the Roskilde Festival. I had such a great time enjoying the music and amazing weather with my friends and bf. I'm so happy at the moment, everything is very 'La vie en rose'!

4 kommentarer:

  1. Åh hørte Rumor said fire på Skive festival i starten af juni, og det var virkelig en skøn koncert. De gjorde det så godt de glade gutter, selvom jeg måtte stå på to paller, få øl ud over fødderne og stod som sild i en tønde så var det virkelig en hyggelig koncert.
    Ved ikke om du nogensinde har været på skive festival (hed skive beach party førhen) men de har en lille scene der hedder Rolig nu, den ligger oppe i skoven og man kan ryge vandpibe, side i sofaer og bare nyde sommeren, musikken og en masse skønne mennesker, men her spille de og sikke en stemning de fik skabt.

    SvarSlet
  2. Ja de er virkelig nogle guttermænd! Skal da klart overveje Skive, lyder hyggeligt ;)

    SvarSlet
  3. Skive Festival er faktisk Danmarks 3. største festival. Det er en rigtig hyggelig festival, og Rolig nu er klart den hyggeligste scene på festivallen.

    SvarSlet
  4. Det kan være jeg lige skal nævne at der udover rolig nu også er en str scene, en lidt mindre scene og club støj. Så i alt findes der 4 scener.

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails