mandag den 22. marts 2010

Saturday NightCoat vintage Burberry//Blouse Queens Wardrobe//Skirt Sonia Rykiel pour H&M//Shoes Burberry Prorsum//Bag vintage Gucci

Var ude at spise med mine forældre på Frederikshave i lørdags, noget så hyggeligt og en fin lejlighed til at få luftet Burberry-basserne. "Hvorfor har du strømper i sandalerne", spurgte min mors kæreste og det havde jeg egentlig ikke noget fornuftigt svar på. Jeg synes jo efterhånden det er det mest naturlige i verden. Men det synes almindelige mennesker vist ikke, hehe.

Billeder af maden på Frederikshave, der lige har fået en Bib Gourmand i Michelinguiden, kommer senere, det var helt utroligt lækkert, hapsan!

Saturday night I went to Frederikshave restaurant, who just earned a Bib Gourmand in the Guide Michelin, with my parents. A fine occasion to break my new Burberry heels in. We had a lovely night and enjoyed some really delicious food, foodporn pics coming up later ;)

14 kommentarer:

 1. Det ser heller ikke for pænt ud med sokkerne

  SvarSlet
 2. hehe... nej det sagde mine forældre også. det er jo nok en smagssag, jeg er vild med det ;)

  SvarSlet
 3. Fantastiske sko!

  SvarSlet
 4. Sandt scenarie:

  Jeg har i 2 dage været besat af tanken om, at jeg SKULLE i H&M og have føromtalte denim shorts, koste hvad det ville (...altså..rundt regnet 79.95).
  Så jeg okser fra uni og ind i H&M på Amagertorv, med feber, kvalme og dehydrering, for at få fingrene i denim-drømmen. Jeg leder, og leder, finder 3 par shorts, men alle til mega overpris (hvis det altså er muligt i H&M), jeg leder videre, og spørger til sidst en ekspedient, hvor jeg dog kan finde tilsyneladende forsvundne beklædningsgenstand.
  Hendes reaktion:
  "Haha, ja de er sandelig udsolgt".

  Hader H&M. Puf sommerens must-have er i butikken. Puf det er udsolgt.

  Men købte selvfølgelig en masse andet komplet undværligt bras for at kompensere. Så alt i alt; totally worth it! :)

  // Line Love

  SvarSlet
 5. Anonym - tak, det synes jeg virkelig også ;)

  Line Lovelylocks - Nooo hvor ærgeligt. Ævsan, er ked af hvis jeg fik stukket blår i øjnene (klamt udtryk egentlig) på dig der. Hvis jeg finder dem i Mexico (hvor de garantrisse ikke bryder sig om små denimshorts) køber jeg dem til dig. Hvad størrelse?
  Godt at du trods alt fandt lidt at bruge penge på ;)
  Klem

  SvarSlet
 6. Altså halloooo, de er jo lissom nærmest lavet til at man skal have strømper på i. Jeg synes det er lige i skabet du

  SvarSlet
 7. Sofie - hihi, tak skal du ha' godt at høre at der er nogen, der er på mit hold ;)

  SvarSlet
 8. DET ER LØGN!!!!!!!!!! HVORDAN HAR DU FÅET RÅD TIL DE SKO?! DET ER MIN STØRSTE DRØM! ARG, KAN IKKE KLARE DET!

  SvarSlet
 9. Wow, total fed stil ;D
  - Besøg: http://www.fashionbybrightcolour.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Emily, hvis du lige hapser en 38 ned i tasken, så er du en darling. Og som plaster på såret ville det klæde dig, at købe en sombrero, en hængekøje, lidt Dior og et arrigt kæledyr med hjem til mig. Okay du sød! ;)

  // Line Love

  SvarSlet
 11. Blue is in Fashion - Thank you ;)

  Fanny - Hmm... ville jo gerne skrive at jeg har sparet sammen til dem længe. Det har jeg på sin vis også - over skatten. Har fået en del tilbage i skat nemlig. Skal nok have dig i tankerne, hvis de skal passes en gang ;)

  Selma Nzi - tak, hvor er du sød ;)

  Line Lovely - kæmpehat og Chihuahua comin' up. Vil du ikke også have tequila og tacos? Og poncho? Poncho er fandme sejt! Lover at kigge efter shorts, hvis de har det dersens H&M i Mexico ;)

  SvarSlet
 12. Hej :)
  vild fed blog!
  ville lige hører hvad portoen på din queens wardrobe bluse var, for jeg skulle bestille en og portoen var 140 kr?!

  http://the-fashion-freak.blogspot.com/

  SvarSlet
 13. tak! jeg fandt netop din (utrolig gode) blog og indenfor fem minutter er jeg 150 kr. fattigere og en Rykiel-nederdel rigere ... suk, fordømte modeblogs!!!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails