lørdag den 5. december 2009

Striber, body og lidt transperant







Her er mine Sonia Rykiel sager. Slet ikke det jeg havde planlagt. Troede at det var alle de pudderfarvede/lyserøde ting jeg skulle skovle ind, men for det første gjorde den farve absolut intet for min vinterkulør, tvært i mod! Og for det andet passede bh'erne mig dårligt og den højtaljede trusse gjorde mig endnu kortere. Til gengæld var den sorte body vanvittigt flot på og passede perfekt, haps.
Den transperante natkjole med læg, var en positiv overraskelse, syntes ikke den så ud af meget når den bare hang, men très sexy når den kom på.
Og så selvfølgelig striberne, de var nu lidt planlagte. Perfekt trekants-bh og fine hipster trusser med sløjfe bagpå, frækt.
Generelt er kvaliteten helt ok og priserne ligeså.
Til gengæld lidt snyd det der med at de sælger det i næsten alle H&M'er. I Amager Centret havde de i al tilfælde kun et lille udvalg (striber, blonder og det med rhinsten), så måtte også et smut ind til byen.

Nu skal jeg lave ris à l'amande (hvordan staves det egentlig på dansk? trækker man bare hele molevitten sammen?) til 20 personer og så skal jeg dulles klar til julefrokost. Glæder mig!

3 kommentarer:

  1. Fine sager! Har fortrudt inderligt, at jeg ikke dissede min opgave og invaderede H&M. Det må blive på mandag. Var der mange body's tilbage? Vil gerne have en i hver farve:)
    KYSKYS

    SvarSlet
  2. Men godt at du er flittig ;) Ikke mange bodys nej, men måske de har fået flere... Kan varmt anbefale den, testkørte den i går, meget lækker.
    Kys

    SvarSlet
  3. Hapsede den i dag (sammen med et par andre lækkerier). Gotta love the søndagsåbninger i julen:)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails