tirsdag den 15. december 2009

Min elskede HollyHar villet lave det her indlæg mange gange, men har ikke kunnet før nu.
De af jer der har læst med fra start kan nok huske, at jeg havde to hunde: Liva og Holly. For snart to måneder siden kom jeg i den ulykkelige situation at jeg måtte skille mig af med Holly (der selvfølgelig var opkaldt efter Holly Golightly, Audrey Hepburns karakter i Breakfast at Tiffanys).
Da Holly blev kønsmoden kunne de to hundedamer simpelthen ikke sammen. Bitch-fight bogstaveligt talt. Sådan går det desværre af og til når man har to tæver sammen :(
Det er nok den hårdeste beslutning jeg har taget og jeg var fuldstændig sønderknust. Selvom det ikke gik hundene imellem, var hun på alle andre måder den mest fantastiske hund og hun var jo min lille hvalp.

Så her kommer en lille billedhyldest til min fantastiske Holly-baby. Tak skønne hund for de vidunderlige 8 måneder jeg fik lov at dele med dig! Og bare rolig, der er happy ending til slut i indlægget.


 Miss Hollywood ca. 3 måneder gammel


Træt med kæmpe poter og tyk hvalpemave


Leger med sin bedste ven Ronja


Soler med Liva mens alting stadig gik fint


Bjerggeder på Hammershus på Bornholm


Sommerhushygge


Smukke hundepiger

Holly bor nu hos et meget sødt ægtepar i Finland, det var derfor jeg var i Stockholm for snart 2 måneder siden (pyt med om man skal langt hvis man har fundet det perfekte hjem til sin hund). De har i forvejen 4 tyske pinschere (samme race som Holly) og bor på en kæmpe grund (og det betyder koloenorm, når det er i Finland) ud til skoven. Her har hun det rigtig godt og stortrives med de andre hunde. Tak til Merja og Errki for at i passer godt på min prinsesse!


Hun har det rigtig godt


og leger en masse med alle sine nye pinschervenner


i noget af det nærmeste man kan komme hundeparadis.
Hun hedder Hali nu, det betyder 'knus' på finsk :)

Snip, snap, snude.4 kommentarer:

 1. Nårh, Emily. Du får et hali fra mig også! Og i øvrigt...skal vi kaffe på kua torsdag? Jeg afleverer jo synopsis. Måske kl 11?

  SvarSlet
 2. Dejligt de var en happy ending selvom det må have været utroligt hårdt at skille sig af med Holly

  SvarSlet
 3. Puha, må have været hårdt at give slip på hende, men fantastisk du fandt et dejligt hjem til hende :)

  Og hvor er Holly og Liva smukke hunde :)

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer. Og ja, det var sindsygt hårdt, prøvede også at finde en anden løsning, men er glad for hvordan det endte nu.
  Men at miste en hund, på den ene eller den anden måde, er bare så skrækkeligt trist. Føler med alle der har prøvet det. Jeg kan heldigvis trøste mig med, at hun har det fantastisk:)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails