mandag den 7. december 2009

Kæmpetørklædet


Så har jeg endelig fået strikket mit tørlæde færdig, tak til mutti for hjælp og rådgivning.


Det er langt...


rigtig langt... stopper midt på låret når det er viklet 2 gange rundt om halsen

Er meget tilfreds med det. Det har taget lidt tid, men det var primært fordi jeg har pillet det op så mange gange. Så var det for smalt, for bredt, for tykt... Men da formen først var fundet gik det faktisk ret hurtigt. Tog ca. halvanden uge. Hvis nogen er interesserede er opskriften her:

Tørklædet er strikket på pind 10 i enkelt perlestrik (ret, vrang, ret, vrang og så ret over vrang og omvendt på den næste pind osv.). Der er slået 27 masker op og så er det ellers bare derudaf. Jeg brugte Easy uldgarn, der er tykt og blødt, det kan anbefales, men ellers noget tilsvarende.
Brugte 9 nøgler og det er blevet giga-langt, man kan sagtens nøjes med 6-8 nøgler. De koster i øvrigt 25 kroner stykket og fåes i mange farver. Pønser lidt på at lave et til i orange :)

Skal ud at går tur med vuf og halstørklædet nu. Bare en lille en, for vi var ude at løbe langt i morges. Og så skal jeg ud at spise middag, har nået ok meget opgaveskrivning i dag, så det er ok med en pause. Skriver i øvrigt om nationalisme og national identitet i forhold til nye medier (internet) og globalisering, så ved i det :)

8 kommentarer:

 1. Hold da op det er vellykket!!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det lækkert ud!
  Man får helt lyst til selv at prøve....velvidende at de sidste mange eksperimenter med strikkepinde ikke er lykkes.

  SvarSlet
 3. Jeg var altså ikke nogen strikkeentusiast inden, så go for it :)

  SvarSlet
 4. Jeg tror det må være et januar-DIY ;)

  Er forresten ret vild med din trøje/cardigan - de der læderlapper på albuerne er coole.

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot, det er lige sådan et jeg har gået og ledt efter. Ville ønske jeg selv havde bare en lille smule DIY evner.

  SvarSlet
 6. Hold op, hvor er det flot!! Hvis du begynder at strikke på bestilling, siger du lige til, ikke? ;)

  SvarSlet
 7. Forresten - din ørering i øret, er det en clips eller en "fast" hvis du forstår? :)

  SvarSlet
 8. Tak hvor er i søde :)

  Mona - trøjen med lapperne er fra Tusnelda Block, er vældig glad for den. Den er noget så hyggelig.

  Anna - hehe... skal overveje det med at sælge ud af strikketøjet, tror dog at det ville blive uforholdsmæssigt dyrt hvis det skulle modsvare arbejdstiden :(
  Øreringen er helt 'fast', det er faktisk lidt af en monstrøs piercing med en diameter på 1,6 mm... hvilket også en del af årsagen til at den får lov at blive (og fordi den er blevet en del af mig). Tror nemlig at den ville efterlade lidt af et hul, der ville have svært ved at vokse ordentligt sammen. Har haft den siden jeg var 15, så kan heller ikke helt forestille, at være den foruden.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails