lørdag den 13. november 2010

Pizza


Jeg har spist en pizza eller to her i vores flytteperiode og der er godt nok langt mellem snapsene hvad angår rigtig gode italienske pizzaer. For det er dem jeg er en hund efter. Dem med en tynd, sprød bund og lækre råvarer på toppen i en afstemt mængde.
Den på billedet er fra Piccola Italia på Amagerbrogade og det er et rigtig godt og anbefalelsesværdigt sted. Altså, det er ikke helt som i Italien, men det er tæt nok på.
Forrige weekend var vi ude at spise på Tribeca NV, der ligger og gemmer sig i Nordvest og det var helt klart den lange cykeltur værd. Vildt hyggelig indretning og rigtig gode pizzaer på fuldkornsmel, de har også andre moderne italienske retter og en lækker tiramisu, som der dog dårligt var plads til ovenpå pizzafest.
Mit næste køkkenkøb skal så afgjort være en pizzabagesten, for uden at prale tror jeg godt jeg kan give langt de fleste københavnske pizzeriaer baghjul.

Kender du et godt pizzeria eller en italiensk restaurant, der laver pizzaer, der får dig til at sige 'mama mia'? Så del det endelig i en kommentar ;)

We've had our share of take-out as we're painting the kitchen floors and they have to dry for a little week. I really enjoy a true Italian pizza, but it's so hard to find a good and authentic pizzeria in Copenhagen. Two very nice places though is Piccola Italia and Tribeca NV.

23 kommentarer:

 1. Jeg bor lige ved siden af Tribeca NV, men jeg er ikke en særlig stor fan. Den bedste italienske fås pt. hos Mother i Kødbyen, synes jeg. Og ellers har jeg smagt den bedste-bedste i Calabrien, men det er vist længere end en cykeltur væk.

  SvarSlet
 2. kan ikke huske hvad stedet hedder, da jeg ikke selv er fra kbh, men det ligger på sønder boulevard... vist overfor dannebrosgade, eller deromkring på siden væk fra istedgade... noget indviklet forklaring men det er et godt sted.

  SvarSlet
 3. Il Gambero Rosso
  Amagerbrogade 166 - 168 København S

  er virkelig et godt og autentisk italiensk spisested.. (jeg er ikke den store pizza fan, men min kærestes vurdering er dog at det er de bedste i kbh) deres andre retter er også rigtig rigtig gode, hvis du i længden skulle gå hen og blive træt af pizza :)

  SvarSlet
 4. Fontana di Trevi på Vesterbrogade (nummer 86, siger google.) Jeg boede lige i nærheden og savner den VIRKELIG herude i Holmbladsgadekvarteret hvor jeg bor nu, hvor pizzaerne er gode, men ikke specielt italienske. (Selvom det faktisk ER italienere, der ejer de to lokale...)

  SvarSlet
 5. cosmo food på østerbrogde

  SvarSlet
 6. Pasta House, Amagerbrogade 32:) Det er virkelig lækkert, men uden at være dyrt. Oven i hatten er der super hurtig og sød betjening!

  SvarSlet
 7. Lagano/Dronningens Tværgade og La Vecchia Signora/Grønnegade. Afsted med dig :)

  SvarSlet
 8. Min yndlingspizzaria ligger på Østerbrogade 130 og er italiensk. De laver super gode pizza´er!

  Lika

  SvarSlet
 9. MAGSTRÆDE 16 laver uden tvivl Københavns bedste pizzaer!

  SvarSlet
 10. La Vecchia Signora er også klart mit yndlingssted :-) Prøv deres calzone med ruccola og parmaskinke, MUMS!!

  SvarSlet
 11. Amfora på Nørrebrogade!

  SvarSlet
 12. Pizzeria Cavallino, Kongedybet 28 på Amager

  SvarSlet
 13. pomodoro e mozzarella på amagerbrogade + den på englandsvej med det orange skilt (ikke euro-something) + massimos i krydset ved amagerbrogade/amagerboulevard + dele alpi i (næsten starten af amagerbrogade = synes der er ret mange gode italienske steder heromkring (af den ikke alt for dyre slags endda)

  SvarSlet
 14. Jeg holder også på Magstræde 16 - det slår ALT!!

  SvarSlet
 15. Ej, hvor sjovt! Jeg er også helt forelsket i Tribeca i NV. Både pizzaerne og ikke mindst stemningen og den charmerende indretning er virkelig et besøg værd! Mmmm..:-)

  Anne

  SvarSlet
 16. Jeg er nødt til at sige Itzi Pitzi på Sønder Boulevard, lige ved Istedgade og Halmtorvet. Godt nok er de ikke så stærke, men de er virkeligt et besøg værd! Mmm.

  SvarSlet
 17. Min lokale: Staefanos på Stefansgade 31. Meeejet lækkert :)

  SvarSlet
 18. Itzi Pitzi kort fra Halmtorvet på Vesterbro! Mumsmumsmums

  SvarSlet
 19. Mmmmmh pizza.
  Spiste engang på et fantastisk pizzeria i Kroatien, drømmer stadig tilbage!

  SvarSlet
 20. apropos pizza sten, så så jeg engang i rabatten vist at de prøvede at ligge en slags flise ind fra et byggemarked ind i stedet for - og en professionel pizzabager synes vist nok at flisen var lige så god. de plejer vist at have deres indslag liggende i klip inde på hjemmesiden!

  SvarSlet
 21. Jeg er helt vild med de hvide pizzaer fra Delle Alpi på Amagerbrogade 17 - ellers er Magstræde 16 også et besøg værd!

  SvarSlet
 22. Nuuurh hvad! Hvor er I - som sædvanlig - seje! Tusind tak for alle de gode pizzatips - nu er det jeres skyld hvis jeg bliver mægtig tyk ;)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails