torsdag den 4. november 2010

Paris photo diary II13 kommentarer:

 1. Dejlige stemningsbilleder, og flot parkering du har fotograferet ;)

  SvarSlet
 2. Synes billedet af en ny og en gammel Fiat 500 i forlængelse af hinanden er fiiiint :D

  SvarSlet
 3. fantastiske stemningsbilleder! ;)

  SvarSlet
 4. Jeg elsker grand danoisen, så smuk og majestætisk.

  SvarSlet
 5. Sindssygt lækre billeder.. Er først lige begyndt at følge din blog og synes den er fantastisk :) Hvilket kamera bruger du? for det er da nogle dejlige billeder :)

  SvarSlet
 6. Sikke fine billeder, Emily! Jeg er helt vild med dine Paris-billeder.

  /anne

  SvarSlet
 7. Hahhaha. Franskmænd og deres parkering!

  SvarSlet
 8. Det her er den bedste billedserie fra paris endtil videre. billederne er virkelig gode!!

  SvarSlet
 9. For fanden, hvor er du dog god til at fotografere, Emily. Du kan simpelthen det dér specielle med at suge stemningerne med helt ind i linsen og få de mest almindelige ting til at fortælle historier. Og så elsker jeg dit "vintage-filter" :)

  SvarSlet
 10. Emily.. Min kæreste har lige købt en rejse til Paris som overraskelse, efter at jeg flere dage i træk havde vist ham dine fantastiske romantiske billeder!! God knows, I love you right now!!! Tak for lækker inspiration og nogle helt igennem hjertevarme og smukke billeder!! FLERE TAK:)
  Hav en rigtig dejlig aften!:)

  Chrisser

  SvarSlet
 11. Shit! Alle, alle ALLE billederne er så flotte, også fra de forrige indlæg! Er især vild med billedet hvor man kigger op ad muren;)
  Gid det var mig der lige havde været i Paris;)
  /Gunilla

  SvarSlet
 12. Hvem der bare var i Paris ...

  SvarSlet
 13. Awwww hvor er I nogle snuskebasser!! Bliver simpelthen så glad for al den ros og det er sååååå motiverende for at tage endnu flere (forhåbentlig) flotte billeder. Tak tak tak for at I er så søde!
  Og må hellere for en god ordens skyld sige at min kæreste også har taget en pæn slat af billederne, især dem med mennesker, så han skal også have lidt af æren :)
  Han har dog ikke helt bestemt sig for om han vil have en byline på 'hans' billeder, så indtil da må det blive sådan her ;)

  Haha... ja er det ikke en vild parkering og et sødt lille Fiat-par? For slet ikke at tale om Grand Danois'en, den kom skridtende majestætisk gennem denne her overdækkede passage og det var helt skørt og eventyrligt.

  Ang. kamera/foto se fanen 'Foto' oppe under headeren ;)

  Chrisser - WHAT?? Hvor er det bare fedt!! Sejt at jeg indirekte kan være med til den slags :) Håber du får en helt uforglemmelig tur ;)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails