mandag den 1. november 2010

À la Mère de famille


På vej op til Montmartre stødte vi på À la Mère de famille, den fineste gamle slikbutik jeg nogensinde har set. Hylder og montrer var propfyldt med søde franske sager, smukke fyldte chokolader, de lækreste mandelkager (de to nederste billeder), et hav af karameller (fik en fabelagtig én med figen) og i hundredvis af andre mundvandsfremkaldende små lækkerier. Butikken skulle egentlig 'bare' med i næste del af Paris guiden, men jeg syntes at den fortjente sit helt eget indlæg :)
Godterne er at finde i 9. arrondissement på Rue du Faubourg Montmartre nr. 35.

Amazing chocolatier and candy store À la Mère de famille. Their almond cake bars and fig caramel is divine. 35, Rue du Faubourg Montmartre (9th).

14 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt, fransk og lækkert ud :-). /Stina

  SvarSlet
 2. Mums hvor ser det bare lækkert ud!

  SvarSlet
 3. Øj! Det ser lækkert ud.

  Har lige et spørgsmål til dig faktisk. Jeg synes at din stil er SÅ lækker og ville høre om du kunne komme med forslag til billige festkjoler, som kan købes og bruges her i november. Jeg skal til gallafest (som ikke er så galla-agtigt, bare festkjoler) og mangler en kjole! :)

  SvarSlet
 4. Åh Emily! Jeg har kun været i Paris en gang, og der stødte jeg også tilfældigt ind i den slikbutik på vej ned fra Montmartre. Jeg fik et helt sug i maven da jeg så dine billeder derfra. Jeg fik også købt det mest henrivende slik dengang, og de smukkeste kandiserede blomster. Suuuuk. Jeg Ælsker Paris!

  SvarSlet
 5. Åh hvor dine billeder får mig til at savne Paris, det er vist snart på tide at få lokket kæresten med på en weekend tur igen :)

  SvarSlet
 6. Sikke en fin butik, og den fortjener da helt klart sit eget indlæg!! :)

  SvarSlet
 7. Hej Emily :)
  Ville bare høre dig om den flotte effekt dine billeder har .. som om der er lagt et fotofilter på? Er det noget dit kamera er indstillet til eller leger du med dem i photoshop og hvis du gør, hvordan får du så de fine look frem?

  SvarSlet
 8. Og så fik jeg scrollet lidt ned af siden og set at du rent faktisk har en lille foto-side. Men så er mit spørgsmål bare; hvor downloader man det der Toycamera? :)

  SvarSlet
 9. Really loving those tiles .... your blog is really lovely !!!

  SvarSlet
 10. Wow! Fantastiske billeder og fantastisk stil! Og så er du virkeligt en smuk pige - du passer helt ind i Paris' æstetiske, rå, vindblæste, men usandsynligt bedårende ånd :-)

  SvarSlet
 11. Stina - Lige præcis ;)

  Emma Lovise - jep! Og hvor er det et fint navn du har, næsten magen til mit og alligevel helt forskelligt :)

  Charlotte - Tusind tak, hvor er det sødt skrevet. Uh, nu har jeg jo aldrig rigtig gjort mig så meget i collager/billeder fra nettet af tøj, men jeg vil helt sikkert gerne overveje det, for synes opgaven er skæg ;)

  Anja - Åh hvor fint altså! blev også selb helt glad da jeg så den :)

  Julie Leander - do it! <3

  Guapizimo - jaaaaaah :D

  tilleeightyseven - godt at du fandt den :) Uh, det mindes jeg ikke helt. Husker det bare som sådan noget 'tryk download og følg instruktionerne-agtigt' noget. Sådan ret ligetil... Driller den?

  Mandy - Thank you dear :)

  kammerknas - Jamen jamen, bliver helt mundlam af al den ros. Wow selv! Tak ;)

  SvarSlet
 12. Hehe, nejnej.. jeg ved bare ikke HVOR man finder toycamera? Er det et program der skal downloades eller bare en hjemmeside hvor man kan give billederne det gamle præg eller? Smid mig gerne et link? :)

  SvarSlet
 13. Købte og downloadede programmet på en koreansk side, hos dem der har lavet det, men kan simpelthen ikke huske hvad den hedder :(

  SvarSlet
 14. Okay :) Jeg tror jeg forsøger mig i photoshop.. og ellers er der altid google ;)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails