onsdag den 20. oktober 2010

Give AwayDa jeg forleden købte den meget ombloggede H&M-kappe, var der lige to tilbage, så hapsede også en til en af jer. Det er den jeg har på her.

Hvis I vil vinde den, skal I bare smide en kommentar med lidt om jer selv. Tænkte at det kunne være hyggeligt at lære jer en lille smule at kende.
Hvis det var mig ville jeg f.eks. skrive: "Emily, 25 år fra Amager, læser moderne kultur og arbejder som tjener, blogger og træner hunde i min fritid, elsker at bage og rejse, og kan også godt lide at se film og læse bøger. Min yndlingsfarve er gul (og grøn) og mit lykketal er 7."
Det behøver ikke at være så langt eller magen til i formen ;)

Sidste chance for at deltage er mandag d. 25/10 kl. 20.00. Så trækker jeg en vinder i løbet af næste uge.

Would you like to win this cape? Or not exactly that one, but I bought two and would like to give one to one of you. I'm doing a give away and all you have to do in order to win is to leave a comment with a little info about you. If I should do it, it would sound like this: "Emily, 25 years old, modern culture student, blogger. Really likes dogs, traveling, baking, movies and books, the color yellow and my lucky number is 7".
Last chance to participate is monday the 25th of October.

160 kommentarer:

 1. Fed konkurrence ;-)

  Jeg hedder Michelle og er 27 år. Bor på landet med min kæreste og 2 hunde (som jeg elsker at gå ture med og træne). Jeg har snart været skolelærer i 5 år og er klasselærer for en skøn 8. klasse.
  Jeg elsker mexikansk mad og sushi.... og ikke mindst vin :-)
  Har en dejlig storesøster på 40 år, som har 3 skønne unger.
  I aften skal jeg til Lady Gaga koncert - glæder mig SÅ meget.

  Hilsen Michelle.

  SvarSlet
 2. Uihj, hvor lækkert!
  Jeg hedder Anne Katrine, jeg er 19 år gammel har kæreste og en flok dejlige veninder. Jeg er tidligere hestepige, men fordriver nu tiden i det lokale fitnesscenter for at forsøge at holde trit med alle de cupcakes jeg bager (og spiser).
  Jeg elsker musik og gå til koncerter, men det bliver ikke til så meget da pengepungen ikke er helt fyldt for tiden, jeg har nemlig sabbatår og har ikke rigtig kunne finde mig et arbejde.
  Anyways mit ynglingstal er også 7 og min ynglingsfarve er rød!

  Tak for en skøn, anderledes og inspirerende blog (:

  SvarSlet
 3. Hej! Jeg hedder Kia og har lige ændret min alder til 24år - Jeg snakker vildt grimt og højt.

  Jeg vil vildt gerne vinde den der kappe fordi så kan vi være tvillinger når vi "går til blog om torsdagen."

  Hej hej.

  SvarSlet
 4. For hulan! Det er jo lige den jeg leder efter!

  Cecilie hedder jeg, 25 år. Kageglad, kaffedrikkende, storshoppende, bloggende rodehoved bosat på vesterbro, enlig (åh det lyder så grimt) mor til Otto på 14 måneder.
  Det er mig :)

  SvarSlet
 5. Jeg hedder Linda, er 27 år gammel, og er bosat i en af Aalborgs største gågader, hvor det altid vrimler med mennesker, og der er masser af stemning. Jeg har arbejdet fuld tid med mit eget design i 3 år nu, og har showroom i 1/3 af min lejlighed, hvor jeg arbejder. Jeg elsker at male, når tiden ellers er til det, og så kan jeg ikke undvære musik - gerne 24/7 :-) Derudover har jeg en kæmpe passion for at lave god mad, og bagværk - og det bruger jeg gerne søndagen på. Jeg er en livsnyder med stort L og det bedste jeg ved, er dejlige oplevelser med de mennesker jeg holder af. Det kan glæde mig i lang tid :-)

  /Linda

  SvarSlet
 6. Hej! Jeg hedder Anna og er 18 år gammel. Jeg bor langt ude på landet og går i 3.g. Jeg arbejder som tjener, og jeg pukler for at kunne få et højt nok snit, så jeg kan komme ind på mit drømmestudium, medicin.
  Min lykketal er 7, og min yndlingsfarve er mørkeblå.

  annaengellholm@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg hedder Malene, er 21 år gammel og lige flyttet til Islands Brygge - hvor jeg nyder at være kommet tæt på byen.
  Jeg vil gerne læse til designteknolog og håber at komme ind på KEA til vinteroptag.
  Jeg elsker at læse blade og bøger og drikke en god kop kaffe!
  Jeg har en masse gode veninder, som jeg bruger til at få inspiration og gode idéer til indretning og stil, og synes det er dejligt at dem jeg allerbedst kan lide kan være med til at inspirere mig!

  /Malene

  SvarSlet
 8. Jeg hedder Anna-Sofie og er 20 år gammel. Jeg blev student her i sommers og tilbringer nu mit sabbatår på at arbejde på et plejehjem, hvor jeg tjener penge op til den rejse jeg skal på til februar.
  Fotografi og musik er en rigtig stor del af mit liv, bruger rigtig meget tid på begge dele. Jeg er lidt af en livsnyder, der elsker at sove længe, spise en god brunch, bruge mine fridage på at shoppe og se film til langt ud på natten. :)

  SvarSlet
 9. Jeg hedder Alberthe, er 18 år (på lørdag) kommer fra Herning, chokerede sidste år mine klasse kammerater i de populære wedges fra Shoe Shi bar - nu går de alle sammen i dem. Går i skole, og skal i lære som kontorelev til sommer, drømmer om at blive ejendomsmægler og køre Audi. Har shoppet hele min opsparing op, og lært af det!!! Jeg snakker for meget, og kan ikke lide for ærlige mennesker.. Det er mig :)

  SvarSlet
 10. Katrine, 16 år og fra Århus! men lige pt bor jeg i Højer, hvor jeg går på Højer Design Efterskole. Jeg elsker design, både inden for tøj, men også meget andet design. Har lige slev startet en blog! i min fritid elsker jeg at Shoppe/ eller bare kigge i de mange skønne butikker vi har i Århus, men det bliver der desværre ikke meget af når på bor i Højer!

  Katrine
  katrinekrebs.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Jamen HEJ :-)

  Jeg hedder Marianne er 26, bor i Vejen og er skabsfashionista. Til daglig studerer jeg til at blive pædagog i Kolding. Jeg bor sammen med min kæreste, og ønsker mig en hundehvalp. (+en kappe) Hint hint....

  Kh Marianne

  SvarSlet
 12. Hej Emily
  Jeg hedder Vivi og er 26, snart 27år. Jeg bor inde i Kbh K i et kollektiv med 3 andre piger og jeg elsker at lave mad og vande blomster! Jeg burde sidde og skrive speciale i Kunsthistorie ligenu, men er helt tosset med overspringshandlinger. Og desuden har jeg lige været oppe hos lægen som har givet mig en røvfuld penicillin imod den akutte halsbetændelse som jeg for 3. gang i år har fået. Jeg elsker musik, kunst, film, bøger og rejser, taler 7 sprog, har en svaghed hunde og giraffer og for farverne rød og blå. Nå ja, og mumi-troldende! Mit lykketal er 13, selvom jeg aldrig har vundet noget med det...

  SvarSlet
 13. Hej Emily :)
  Jeg hedder Simone, og jeg er 17 år. Jeg går på gymnasiet i 2.g. Gymnasiet sluger for tiden al min tid, så der er ikke plads til så meget andet. Men når det skal være så nyder jeg da en bytur.
  Jeg elsker at gå i gymnasiet, men jeg glæder mig rigtig meget til at blive færdig, hvor jeg skal rejse rundt i Sydamerika så længe, jeg kan komme til det og har råd til det.
  Jeg drømmer om en dag at blive forfatter, og når jeg har tiden, får jeg læst en masse bøger.
  Knus (:

  SvarSlet
 14. Jamen, jeg hedder Anne-Sofie :)
  Blev 21 år i sommers og blev student for et par år siden. Siden da har jeg arbejdet med skønne unger indtil august, hvor jeg startede på mit drømmestudie på KEA som designteknolog. Min passion er tøj og at fotografere, men jeg er også vild med løbeture ved stranden og at bruge tid på min søde kæreste. Min søster har to dejlige piger, som jeg er dybt forelsket i :) Lykketallet har altid været 10, og drømmerejsen har jeg været på, da jeg sidste sommer tog på roadtrip i USA med en veninde. Det eneste jeg mangler i mit liv lige nu, er den der fine kappe der ligger hjemme hos dig og venter på mig ;)

  SvarSlet
 15. Uuuh, den er bare så fin den kappe! Den ville jeg gerne trisse rundt i henover efteråret :)

  Jeg hedder Anna og er 23 år.
  Jeg har selv blogget siden december 2009, og det er bare så hyggeligt her i blogland :)
  Jeg læser cand.ling.merc i Virksomhedskommunikation på Handelshøjskolen i Århus, og jeg siddet pt. og skriver opgave, puha..
  jeg er vokset op i Århusforstaden Højbjerg, men nu bor inde midt i Århus i en lækker 1-værelses.
  Jeg elsker hunde! De er det bedste nogensinde, så jeg skal have mig en hund, når jeg engang bliver "stor" :)

  Hav en god onsdag :)

  /Anna

  SvarSlet
 16. Jeg hedder Tinna, bliver snart 25 og er Cand. Merc. i marketing. Er ledig p.t. som er rigtigt meget øv in general men specielt fordi så er der ikke så mange penge man har til at shoppe :/ Ellers kan jeg godt lide mode, rejser, madlavning, og samvære med kæreste og venner. Fint blog du ellers har forresten!!! :)

  SvarSlet
 17. Hej Emily :)

  Jeg hedder Fie og er 18 år gammel. Jeg går i 3.g på Svendborg Gymnasium og er lige pt. i gang med at finde en lejlighed med min kæreste. Lejligheden skal dog ikke ligge i Svendborg, men i København, hvor min kæreste studere.

  Jeg blogger selv, om alt og intet, også elsker jeg at lave mad og bage. Min ynglings farve er grøn, men det er dog ikke den farve jeg bruger mest i mit tøj. Jeg elsker ligeledes dyr og har en ret stor passion for især heste og hunde.

  Når jeg engang bliver færdig med gym, skal jeg bare afsted og ud og opleve verden! Også skal jeg arbejde og tjene penge til mit kørekort :)

  Knus og klask fra Fie :)

  SvarSlet
 18. uha, uha, hvor vil jeg gerne vinde den kappe! :)

  okay, here goes; Jeg hedder Julie, er 18 år og bor i en forstad, hvor der ikke sker det store. Jeg elsker at rejse og bruger alle mine ferier fra gymnasiet på det. Især USA er jeg fascineret af, da jeg har boet der i et år.
  Jeg elsker bøger, kunst, chokolade, film, musik og MODE! Jeg drømmer om at blive journalist, og jeg skriver en del i min fritid (læs: den smule fritid, som gymnasiet ikke fylder op med gigantiske bunker af afleveringer)
  Min yndlings farve er rød men til tøj og sko er det sort og mit lykketal er 16!

  Hav en god dag Emily!

  xx

  SvarSlet
 19. Jeg er Fuglen, der i morges sad ved morgenbordet og blev forelsket i mit liv. Jeg blev det fordi min mand er rockmusiker og min kæreste hedder Eddie (konfetti) og smiler lige så snart han slår øjnene op. Jeg har arbejdet på det liv i 27 år og lige i det øjeblik var det fuldendt. Nu drikker jeg mælkekaffe på Danmarks Pædagogiske Universitet og og beslutter mig for ikke at hvile på laurbærrene, men at hoppe videre ud i livet med livet :D

  SvarSlet
 20. 23 år og studerer multimediedesign. Er dog rigtig meget i tvivl om det er det jeg vil med mit liv. Så lige nu synes jeg, jeg konstant render rundt i tænkeboks. ØV! Men ellers har jeg verdens bedste kæreste, som dag ud og dag ind hører på alt mit brok om det er her problem, og stadig synes jeg er fantastisk. Verdens bedste mor tilhører desuden også mig - hun er fantastisk! :)
  Jeg elsker, elsker, elsker at blogge, som jeg bruger rigtig meget tid på. Og så rejser jeg en del. At rejse er at leve - den hopper jeg med på ;) Jeg bruger mange penge, men aldrig for mange. Og så vil jeg selvfølgelig rigtig gerne vinde den smukke kappe :)

  Kh Michelle
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 21. Hej :)
  Mit navn er Frida, jeg er 20 år gammel og bor i Herning. Desuden er jeg afhængig af alt det følgende (måske også mere!):
  At læse blogs
  At bage brød og kager
  At læse krimier
  At læse H&M kataloger og få lyst til at købe alt, hvad jeg ser!
  At gå tur med verdens sødeste hund - Lucky

  og så er jeg ret besat af tanken om at få en kattekilling.....!

  Frida :)

  SvarSlet
 22. Hej,

  Mit navn er Monica, jeg er 19 år gammel. Bor hjemme med min mor, papfar og mine fire søstre og vores kære hund. Jeg har i tankerne at begynde på lærerseminariet næste efterår. Derudover elsker jeg al mad, især elsker jeg dog at bage. Også er jeg en stor fan af julen.

  SvarSlet
 23. HEJ EMILY ;)

  Jeg hedder Maria, og er tøsen bag Storbyduen. Jeg er 19 år gammel og læser til Logistik Økonom. Jeg har altid haft i tankerne at blive speditør, fordi min far var det. Han døde desværre for mig i 2004. I søndags var det præcis 6 år siden. Det er altid det jeg starter med at fortælle folk, fordi min far er en så stor del af mig. Han var verdens bedste/sejeste/kærligste/sjoveste mand/far. Ja, og så er jeg nok en tro kopi af ham.

  Jeg er danser på lavt plan, hvis man kan sige det sådan. Kommer ud til små private shows osv. Jeg bor på Amager, flyttede kort efter at jeg blev 18 år. Jeg elsker at være en selvstændig pige, elsker at kunne klare mig selv. Jeg er altid glad, og burde nok lære mig selv at stampe lidt mere i gulvet. Jeg har verdens mest spøjse kæreste, men han er lige mig! (håber ikke han ser det er) :) Vi tager til London lige om snart, og jeg GLÆDER MIG. ;)
  PS. JEG HAR LIGE SPIST MIN FØRSTE DUE, DET SYNES JEG ER LIDT SPØJST NÅR JEG HEDDER MARIA DUE?!

  SvarSlet
 24. Neej, den er så flot! Efter jeg så den her på din blog forleden, var jeg i H&M i Frederiksberg Centeret efter den, men der kunne jeg desværre ikke få fingrene i den- derfor ville det være fantastisk at vinde den. :)

  Jeg hedder Joy, bor på Frederiksberg, er lige blevet færdig med en kandidat i kommunikation fra CBS, så nu søger jeg job. Håber ikke det bliver en alt for langsommelig proces, da jeg er max klar på at afprøve alt det jeg har lært i praksis!
  Jeg elsker at læse bøger, rejse, være sammen med mine venner og familie og derudover interesserer jeg mig også for mode og design. Hilsner Joy

  SvarSlet
 25. Har ikke kunnet få fat i kappen i min egen H&M, så ville elske og vinde den her! :)

  Jeg hedder Lena Molin. Er 17 år gammel, og drømmer om at blive frisør. Men indtil drømmen går i opfyldelse arbejder jeg (lige nu i Nybolig), og efter sommerferien starter jeg på musikalsk HF kaldet Flow i Odense. Jeg elsker, at synge og fotografere. Min blog viser mine billeder og jeg har blogget i ca 1,5 år. Ellers så elsker jeg min søde skovkat og at læse gode bøger. Mit lykketal er 20, og jeg elsker alle farver.

  SvarSlet
 26. Kia - HA HA HA HA You crazy!

  Og tak for igår Emily - det var rigtig hyggeligt! :)

  SvarSlet
 27. Anne Veng, 32 år *gisp* - mor til 2, søn på 13 og datter på knap 3. Jeg føler mig som en på 19 og voksen bliver jeg nok aldrig helt :)

  Jeg elsker at lave mad og at blive inspireret til nye smage og retter.

  Jeg arbejder på et kunstmuseum og ELSKER mit job.... det er også der jeg har mulighed for at læse blogs ;-)

  Jeg køber ca 80% af mit/vores tøj brugt - på trandsales ol. - Det er da primært et pengespøgsmål, men jeg synes det er en sjov måde at shoppe på.

  Mange hilsner herfra

  SvarSlet
 28. Hej Emily,
  jeg hedder Natascha og jeg er 32 år gammel. Om vinteren kan jeg næsten leve udelukkende af appelsiner, så lige nu går jeg konstant og mærker på de røde net i Netto om det er de "rigtige" der er kommet. Jeg er cand.mag. i dansk og kulturformidling, men lige nu er jeg arbejdsøs. Når jeg er ked af det ser jeg altid Amelie-filmen for at muntre mig op. Jeg elsker gravhunde, og jeg går stort set altid kun med kjole eller nederdel :o) I min fritid blogger jeg, læser eller går til latinmix.

  Kærlig hilsen Natascha.

  SvarSlet
 29. Yeeaah en lækker konkurrence.

  Hej Emiley - tak for en rigtig god blog.

  Jeg hedder Thilde og er 21 år. Pt. er jeg bosat i Århus, men håber på at kunne finde et kollegium i kbh til sommer!
  Lige nu har jeg sabbatår, og arbejder som receptionist - tænk at man faktisk ser frem til at læse igen!!
  Jeg syer, tegner, maler og synger - der udover bager jeg som en gal kagekone OG spiser praktisktalt det meste selv bagefter..
  Kappen ville være perfekt til min læder jakke eller bare udenover en af de små sorte, så jeg krydser mine små fingre.

  NU har jeg endelig lidt efterårsferie og vil tilbringe den ved det gode vesterhav.
  God onsdag og god efterårsferie.
  Thilde

  SvarSlet
 30. Jeg er da også med :-)

  Hanne, 32 år, bosiddende på Østerbro, har også boet i Hanoi, Sønderborg og Bruxelles, er tidl. arbejdsnarkoman, i dag ph.d.-studerende, vild med dimser, ikke så vild med nips, har set alle afsnit af Matador og SATS, bager mange dadelkager, elsker yogi chokote og hvid nøddecreme, engang kaffeafhængig, savner mørket og stilheden, er vild med liljer, drømmer om at tage på yogaferie, og sådan kunne jeg blive ved....

  God quiz, Emily! Og god onsdag til alle!

  Hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 31. Hej :)

  Jeg hedder Carla, Jeg er 17 år gammel, og jeg bor lidt uden for Hillerød. Til dagligt går jeg i 1.g på Frederiksborg Gymnasium og så skal jeg snart til at tage kørekort. Jeg elsker at tage billeder, især med gamle kameraer, og jeg regner også med måske at blive fotograf en dag. Jeg Hader appelsiner og ananas, men elsker vindruer, ferskner og hindbær. Og så elsker jeg hunde.
  Man ser mig næsten altid i strømpebukser - bukser har aldrig rigtig været min "thing".
  Jeg elsker mode (!!!), og bruger (næsten for) meget tid på at læse blogs, jeg har også min egen blog (Carlablixt.blogspot.com) - og så elsker jeg Acne (mærket altså :)...

  Mange hilsner fra Carla :-)

  SvarSlet
 32. Hej Emily

  Mit navn er Camilla, jeg er 26 år...lidt endnu. Jeg bor i Fredensborg med min nybagte mand og vores 5 årige kat. Jeg er kontorassistent med en voksende forfatter i maven, er ny blogger og en være læsehest. Mit lykketal er 4, yndlingsfarven er mørke lilla og så elsker jeg rock især Kashmir.

  Med venlig hilsen
  Camilla

  SvarSlet
 33. Hej Emily.
  Jeg er tyve år og meget gammel inderst inde. For det meste drikker jeg 4 kopper kaffe om dagen, og når jeg rigtig slider i det med at skandere Emil Aarestrup-digte og læse Dante, så kan der godt følge en småkage eller en hel pakke med. Men det gør ikke så meget, for jeg er tosset med træning og har dyrket roning på eliteplan. Nu bor jeg på frederiksberg, langt fra vandet, og nøjes med at løbe rundt om de latterlige romantiske monumenter i frederiksberg have inden solen står op. Det bedste jeg ved er ost og rødvin, og tit forelsker jeg mig i Leonard Cohen mens jeg indtager for store mængder af alle tre ting.

  Tak for en fin blog, som er en af de eneste jeg gider læse hver dag :)
  KH Aja

  SvarSlet
 34. Rebekka, 24 år og ergoterapeutstuderende og bor sammen med min kæreste. Jeg kan godt lide - blandt andet - at synge, bage, være kreativ og gå ture i naturen.
  Desuden elsker jeg italiensk mad.

  SvarSlet
 35. Hey Emily.

  Jeg hedder Mia, og er 23 år. Jeg bor på amager, og til daglig læser jeg international kommunikation og engelsk på cbs. Lige nu er jeg dog på udveksling I Halifax, Canada (det er ikke et problem for konkurrencen - mine forældre vil elske at sende kappen videre :P) At rejse er min store passion, helst med mulighed for at møde en masse nye mennesker, men når pengene ikke rækker til en rejse elsker jeg at læse, gå en lang tur eller lave finurlige ting med mine venner.
  Jeg elsker himlen og dens tusind forskellige farver. Jeg ville ønske, at jeg havde modet til at gå med hat. Og så ville jeg ønske, at jeg var bedre til at holde mig fra bagværk og chokolade, som er mine store synder.
  Nå, nok om mig - held og lykke med alting, jeg elsker din stil!!
  Mange hilsner Mia

  SvarSlet
 36. Navnet er Ida. Ida Klarskov.

  22 somre er vist det jeg har nået!
  Fy for fan' hvor er tiden dog gået.
  Min mor siger jeg er god til at tegne.
  Hun har nok ret, for jeg gider ikke regne.
  Det med at tegne har givet succes
  Arkitektskolen Århus var dét det ble'
  Så nu sidder jeg dér 24/7
  Tro det eller ej, det er slet ikke lyv
  Jeg flyttede hertil fra Djævleøen af
  og i starten var det slet ikke behag.
  Alle mine venner, min mor og min søster
  de bliver tilbage, men I kan tro det trøster
  at have fundet en fyr fra Vestjylland
  som giver mig kys, I kan tro han kan!
  Og jeg har fået et job hos Falck Telefon
  og det giver penge, det er sgu kanon.
  Ellers så skriver jeg lidt på min blog
  den er ikke så set, men det kommer nok.
  Hav en rigtig god eftermiddag
  nu vil jeg gå ud og få brændt lidt kalorier af!

  Mange Hilsner fra mig :)

  SvarSlet
 37. Hej Emily!

  Jeg hedder Marie. Jeg er 25 år og bor på Nørrebro i en hyggelig taglejlighed, sammen med min mand (lyder meget voksent, men vi besluttede os sgu for at blive gift i september :) ) og mine to katte P.S. og Graffiti. Til daglig arbejder jeg på et kontor i hjemmeplejen som administrativ medarbejder, og når jeg har fri fiser jeg til masser af koncerter, somme tider med et kamera under armen som sådan en lille fotograf. Og så er jeg lige startet til yoga, det er virkelig lækkert!

  De bedste hilsner fra Marie

  SvarSlet
 38. Sabina på 23 år, kæreste med Kristian, "mor" til en gammel sur pekingeser, kontorelev der vil læse videre til socialrådgiver, vild med at bage og lave mad, lider en smule af rengøringsvanvid, afhængig af Nutella og kogebøger, elsker lyserød, bander alt for meget, ikke særligt god til (eller vild med) at køre bil og har ny frisure alt for tit..

  SvarSlet
 39. Jeg hedder Line. Jeg er 21 år gammel (tjek!).
  Jeg bor på Nørrebro, men glæder mig til den dag hvor jeg flytter tilbage til Berlin igen.
  Jeg hader at shoppe i butikker - køber faktisk alt mit tøj online.
  Jeg læser til sygeplejerske og arbejder et sted hvor der sælges Summerbird-mandler. (uhuh - 20 % rabat)
  Jeg er sindsygt dobbeltmoralsk og har jordens dårligste selvdisciplin.
  Kappen har et flot mønster - den vil jeg gerne iklæde mig.

  SvarSlet
 40. Jeg hedder Mette og er 25 år. Jeg er nyuddannet Cand.merc.jur og desværre har jeg endnu ikke fået arbejde, men kæmper for at få det og forbedre mine kompetencer mens jeg er ledig.

  Jeg bor i jylland og er netop flyttet til en ny by (i august), da min kæreste har fået arbejde her i byen. Desværre er min kæreste i Kina lige nu og har været det i 1 mdr. savner ham forfærdeligt meget, vi har været sammen i 8 år.

  Jeg elsker at bage, læse bøger og male. Derudover er jeg lidt af en serienørd og ser massere af tv. Og sidst men ikke mindst læser jeg en masse blogs.

  Jeg ville elske at pakke mig ind i den kappe her i vinteren, for jeg er en frygtelig frossenpind.

  SvarSlet
 41. Sofie, bliver 20 i morgen, er fra Farum, men vil gerne flytte til KBH,er blevet færdig som makeup artist fornylig, så forsøger at finde et andet job end den bager jeg har arbejdet i de sidste 5 år,er spejder (og har været det i snart 13 år tror jeg), blogger også selv om alt mellem himmel og jord, elsker film (gerne action) og bøger (helst chick-lits), yndlingsfarven er grøn og lykketallet er 3.

  //Sufi
  Sufi's World

  SvarSlet
 42. Hej jeg hedder Amalie, jeg er 23 år, gravid i 4 mdr. Bor i København NV, men min skøne kæreste. Jeg er lige nu ved at færdig gøre min uddannelse som laborant, som også udgør mit arbejde. Yndlingsfarven er gul og rød og jeg er sikker på at kappen vil klæde min voksende mave ;) Rigtig god onsdag.

  SvarSlet
 43. Jeg hedder Ida og jeg er 24. Jeg læser film- og medievidenskab og er igang med min BA (og så mangler man jo en dejlig kappe til de kolde timer på Diamantens læsesal right?).

  Jeg har en dejlig kæreste som jeg griner en helt masse sammen med, og som heldigvis gerne agerer prøvekanin, når jeg skal forsøge mig med én eller anden ny indisk ret. Jeg elsker nemlig mad. Og alkohol. Ofte lidt for meget af begge, men fryd, hvor er det rart, mens det står på.

  ... Så når jeg ikke skriver opgave, arbejder på en stor avis, eller skriver artikler til min skoles avis eller mit studies magasin, SÅ prøver jeg at få trænet, hovedsageligt spinning som jeg elsker :)

  Jeg er vild med din blog og jeg vil skidegerne ha' den kappe!

  Bedste hilsener
  Ida (alledegodevaroptaget@hotmail.com)

  SvarSlet
 44. Hej Emily.

  Jeg hedder Kathrine og har næsten lige ændret alder til 27. Noget som er lidt mærkeligt for pludselig er der godt nok ikke mange år til jeg runder de 30.

  Jeg bor på Amager på et lille kollegium, som jeg dog snart skal forlade. Rigtig trist da jeg elsker at bo her og ikke mindst er vild med de mennesker jeg deler min hverdag med.

  Jeg studere cand merc og prøver på at få gjort det færdigt, derudover arbejder jeg med HR og har et servicejob for at få ekstra penge - livet som studerende UDEN su er altså ikke videre sjovt.

  Nå ja, så blogger jeg. Både om mit liv på 2300 og om bøger på bogklubben mener, derfor bliver min fritid ofte brugt med en bog i hånden.

  Tak for en super blog

  SvarSlet
 45. Hej Emily!
  Jeg er 14 og mit navn er Rose. Jeg faldt pladask for blogverdnen, og især din blog. Jeg åbnede min egen her for et par måneder siden og er bare super glad for at jeg har gjort det.
  Jeg er rodet, speciel, snakkende, social. Mit lykketal er 10, og i år var min fødselsdag d 10.10.10. En meget sjov lille fact. Jeg elsker at skrive, og fotografere, men jeg har en helt speciel kærlighed for mad. Jeg elsker at spise, lave og nyde mad, og overvejer enten at blive kok eller forfatter. I hvert skal jeg bare rejse og opleve når jeg bliver ældre.
  Jeg bor i indre by og har en skøn lillesøster på 10 år.
  Jeg ville elske at adoptere kappen, og du er meget velkommen til lige at besøge min blog Lavie en Rose:

  http://roselavieenrose.blogspot.com/

  kom da vidst til at skrive lidt for meget, :) VH Rose

  SvarSlet
 46. Pige søger kappe:

  31 årig pige fra Vesterbro, Kbh søger kappe til lange gåtur i det danske efterår, hyggeaftener på sofaen (især de aftener hvor radiatoren bare ikke slår til) samt generelt tæt samvær.
  Du er af den hyggelige slags med flot tern og stor nok til at holde mig varm på de kolde dage. Frynser er også helt i orden.
  Jeg er en frossenpind, der sidder pakket ind i flyverdragt imens kæreste går rundt i shorts og t-shirts, har et sygt forhold til min DK kort og deraf også sko. Er manisk samler af kogeboger, kan se madprogrammer i dagevis, og lavede fransk løgsuppe for første gang i går.

  Hvis du er kappen i mit liv, så skynd dig at vælge mig så vi sammen kan gå varme gennem livet.

  SvarSlet
 47. Jeg æææælsker konkurrencer/giveaways og den slags! :D man er vel på elevløn ..

  Jeg hedder Susanne (i daglig tale sus), og er 21 år. Jeg bor i en bondeby udenfor Randers, og er kontorelev hos et shippingfirma, men drømmer om at blive jægersoldat. Jeg spiller World og Warcraft, elsker tøj, sko og shopping, og skifter hårfarve hver anden måned. Jeg kan være lidt genert, men jeg skal altså lige lære folk at kende inden jeg bralrer ud med de ting jeg har at sige:P Er i øjeblikket på slankekur (suk), og det er virkelig døden når man elsker mad og meget af det. Så en fin kappe ville da bestemt hjælpe på humøret! :D

  SvarSlet
 48. Hey, super fed konkurrence! :-)

  Mit navn er Nanna, og jeg kommer fra Århus eller en lille by i udkanten i hvert fald. Jeg er 18 år ung og går i 3.g på gymnasiet, hårde SU tider JEP! Jeg elsker - som alle andre - at hænge ud med både venner og familie i fritiden. Det kunne bl.a. være en café-, by- eller biograftur! Når kontoen tillader det er jeg den STORE shopper, tøj og sko er helt sikkert min guilty pleasure. Ellers elsker jeg One Tree Hill, varm kakao, min lille Westie hund, cykelture, duften af friskmalet kaffe og tøsefilm og bøger.
  Og så mangler jeg rigtig RIGTIG meget en fin kappe i mit klædeskab! :-D

  SvarSlet
 49. Fed konkurrence!!
  Mit navn er Sabine, og jeg bor langt væk fra alle de fede butikker. Jeg bor nemlig på midtfyn. Jeg er 15 år gammel, og går derfor sidste år i folkeskolen. Jeg arbejder hos en bager, hvor jeg får meget af min fritid, til at gå. Jeg elsker, at bage og lave mad, trods for at mine forældre og venner/veninder er meget bekymret, over at de mener, at jeg lige nu er inde i en spiseforstyrrelse. Jeg elsker også, at se romantiske film, og læser krimier. Og til slut så ELSKER jeg virkelig mode så højt. Tøj fylder utrolig meget i mit liv.

  SvarSlet
 50. Haii Emily.

  Jeg hedder Sidsel, og bor i det mørke jylland (vejle). Er ved at tage en Hf, der efter vil jeg gerne læse design. Jeg bor sammen med min forlovede, den 23.10 har vi været sammen i 5 år. Jeg bliver snart 22 og arbejder ikke rigtigt i min fritid, da jeg er ordblind og bruger meget tid på lektier. Men da jeg har arbejdet som frisør, klipper jeg venner og familie. Ellers Bruger jeg beget tid på at sætte møbler istand, male, se film, læse modeblade, tegne tøj. Mit største ønste lige nu er en Hund, så jeg kan gå til hundetræning.

  SvarSlet
 51. Hey Emily!
  Jeg hedder Cecilie, er 17 og bor i holbæk, hvor jeg går i 2.g. Jeg er tit forvirret, laver mange overspringshandlinger, arbejder i en Super Best og laver (næsten) alle mine lektier. Jeg har shoppet alle mine penge væk (inkl. mine aktier og perler), så jeg er lidt på røven over alle de rejser jeg skal på (og desværre selv betale) til næste år!
  Hvis jeg vinder kappen vil jeg ikke bruge den selv, men give den til en veninde, som undskyld for at vi ikke kom ind og se Robyn den 8/10, da jeg desværre blev syg. Hun er helt vild med kappen og har ledt alle steder, inklusiv diverse hjemmesider, men uden held. Håber virkelig jeg vinder, hun ville blive super glad!!

  SvarSlet
 52. Hej frøken:)

  Jeg hedder Ditte og bor i Aalborg sammen med min soldater kæreste og min lille hund Balther. Jeg læser til designteknolog og bruger meget af min tid på at tænke kreativ - i form af at lave grafiske løsninger, malerier, tegninger osv. Jeg arbejder som pædagogmedhjælper ved siden af mit studie. Jeg prøver desperat på at spare op da jeg skal til Bali og surfe hen over sommeren, så shopping er ikke øverst på listen lige pt - desværre. man må priotere og så vil jeg hellere have hyggelige stunder med dem jeg holder af - og bruge pengene samt tid på café besøg eller på min bette hund:)

  Hmm det var hvis mig, sådan som jeg vil beskrive mig selv pt:)

  Smil Ditte

  SvarSlet
 53. Hej, jeg hedder Amalie. Jeg er 15 år og igang med mit sidste år i folkeskolen. Næste år drager jeg til USA heeelt alene! 10 måneder skal jeg gå på high school. Det glæder jeg mig enormt meget til. Lige nu arbejder jeg ved en bager + er håndboldhjælpetræner i den lille provinsby jeg bor i. Udover shopping, skole og arbejder bruger jeg meget tid på at bage, da jeg synes det er så hyggeligt!

  //Amalie - Amaliejuul@sol.dk

  SvarSlet
 54. Fantastisk idé! :D

  Jeg hedder Katrine, er 15 år. Går i 9. klasse på privatskole. Bor i en lille by, Svinninge, der ligger nær Holbæk. Arbejder i en bager som ekspedient. I min fritid danser jeg pardans (standard/latin) og går en lille smule til spejder + blogger lidt. Jeg elsker at se tøsefilm og andre film og jeg elsker at bage og danse til "gammel" musik, altså nogle klassikere med rytme! Jeg elsker at læse bøger, når jeg har tid til det. Jeg er et ordensmenneske og kan bedst lide at have styr på tingene. Jeg shopper meget, lidt for meget, siger mine forældre. Jeg har et Canon EOS 1000D, og er glad for at jeg valgte at spendere mine penge sådan. Jeg har en mavesygdom, som lægerne ikke ved hvad er, og jeg lider meget af det. Øv bøv! Men jeg prøver forskellige ting!
  Min yndlingsfarve er rød (og gul og orange) og ja, jeg elsker alle farver!

  God ferie! :D

  Katrine - katrine-klink@hotmail.com

  SvarSlet
 55. Sjov konkurrence!
  Hej, Louise er mit fornavn og alderen er 24 år, selvom jeg nogengange glemmer det, fordi tiden går så hurtig. Bor i Århus i en dejlig lejlighed med min søde kæreste, som jeg mødte for 7 år siden (!). Vi har en spændende fremtid i møde med udlandsophold og flytning til Københan :) Derudover elsker jeg, når min fitnessinstruktør råber af mig, så jeg kan gå hjem og spise de macarons, jeg lige har bagt, med god samvittighed. Når jeg ikke bager, shopper eller er for sent på den, arbejder jeg i Magasin og som studentermedarbejder. Og nåååh ja jeg læser Digitalt Design på Århus Universitet.
  lullubel86@gmail.com

  SvarSlet
 56. sikke en hyggelig konkurrence! :D

  jeg hedder anne, er 18 år og bor i min elskede lille lejlighed i århus c. jeg har en utrolig travl hverdag med 3. g og et arbejde i esprit på ca 15 timer om ugen, men der bliver også lidt tid til at se veninderne, blogge og slappe af.
  jeg har ingen kæreste, og sådan bliver det ved med at være, indtil jeg finder prinsen på den hvide hest. (;

  hvis jeg vinder kappen vil jeg bruge den sammen med mine nye, skønne vinterstøvler og min læderjakke. :D

  SvarSlet
 57. Hey Emily!

  Jeg hedder Sidsel, og jeg er young and sweet, only seventeen. Til daglig går jeg i 2.g, spiller klaver, tegner og blogger. Jeg går faktisk rigtig meget op i skolen, da jeg gerne vil have så meget ud af det som muligt (og så ville et højt snit, da heller ikke skræmme mig!). Jeg vil gerne læse retorik, biologi, latin, være fotojournalist og hostess på North Island på Seychellerne. Allerhelst all combined, mens jeg spiller ukulele og melodika, og ligner en blanding af Lady Gaga og Whitney Port!

  Og nå ja - Så kan jeg godt lide at drømme :)

  SvarSlet
 58. Sweet!

  Hej, jeg hedder Mathilde :) Jeg er 22 år, og bosat helt oppe i nordjylland, hvor jeg fordriver min tid med studie, kæreste, kaffe, min allerdejligste lille maine coon killing (som er blevet kasteret her til morgen), og altid voksende tøjskab og ikke mindst shopping (på trods af det noget uvarierede udvalg) :)
  Would looove to give alle nordjydere bagslag med denne lækre kappe!

  SvarSlet
 59. Anne Sofie Iversen20. oktober 2010 kl. 15.15

  Det er også bare den smukkeste kappe i blog-land!!

  Jeg hedder Anne Sofie og bliver 21 år på lørdag (d. 23).
  Jeg er netop begyndt at læse medievidenskab i Århus - hvortil jeg også netop er flyttet...
  I min fritid læser jeg en hel masse blogs og magasiner om mode og mad, fordi det begge er emner som jeg går utroligt meget op i... jeg benytter enhver given lejlighed til at bage en omgang cupcakes (eller noget andet godt) og har benyttet mig af alle de opskrifter du har lagt ud :)
  Min ynglingsfarve er rød - og pt alt i jord og brændt orange.,, Lykketallet tæller 5, idet vi i min familie er 5 børn :)

  Hvis jeg vinder kappen, vil jeg bruge den, når jeg går tur i skoven med min søde kæreste - eller når jeg skal lufte min elskede hund Oskar (son desværre bor hos min mor, i den anden ende af jylland).
  Eller som den mest fantastiske shoppe accessories - vinterjakker er altid alt, alt for varme inde i butikkerne... Kappen kan lige supplere min lædderjakke, så jeg uden problem kan gå ud og ind - fra en butik til en anden :)

  SvarSlet
 60. Hej Emily.

  Jeg hedder Stephanie, og udover at være en af dine faste læsere er jeg 17½ (den halve er vigtig at tilføje!) Jeg bor i København, hvor jeg også går på gymnasiet, ligenu som 2.g'er. Jeg har altid elsket at være kreativ, så udover at være blogger, så tegner jeg, syr/designer jeg også, og fordi jeg simpelthen ikke har kunnet finde den kappe nogen steder, er jeg nu gået så vidt, at jeg selv må kaste mig ud i et projekt efter at lave en ligeså smuk en som denne.

  Jeg er lidt af en drømmer, så når timerne i skolen bliver en smule for langtrukne, elsker jeg at dagdrømme om lange rejser til Maldiverne, syden sol og varme - ja, jeg er en gennemført sommerpige!

  Ligenu er min obession Chai Latte (aaaah, et dejligt udvalg der er i Magasins madafdeling) Ellie Gouldings sprøde stemme, min dejlige dyne, The Holiday (film) at danse langt ud på natten og ja .. jeg kunne blive ved ;-)

  Jeg har ligget syg her i ferien (skolernes efterårsferie) fordi jeg (så dygtig som jeg er) ikke har klædt mig godt nok her hvor det er blevet godt og grundigt koldt, så sådan en fin kappe, ville varme mig, så jeg slipper for at rende rundt at snøfte (ikke just charmerende, når man som mig er single, og er på udkig efter en godte af modsatte køn) Den ville varme mig godt! ;-)

  S
  www.stephaniehonore.blogspot.com
  stephanie2770@hotmail.com

  SvarSlet
 61. Hej jeg hedder Elizabeth og jeg bor en time uden for Kbh. Hvis du tager H-toget er det faktisk endestationen. Jeg er 15 år og går i 9.klasse. Jeg bruger min fritid på venner, familie, sang, violin og forhåbentlig snart et job hos Bog&Idé. Når der skal bages kage hjemme hos os, er det altid mig der gør det. Jeg er helt vildt klodset, snakker utrolig meget når jeg bliver nervøs og så er mit yndlingsdyr ugler.

  Knus og klem Elizabeth :D

  SvarSlet
 62. Hejsa:O) Jeg hedder Louise, og er 29 år. Jeg arbejder som post, hvilket ikke er særlig fedt på denne årstid:D Jeg bor sammen med min kæreste Thomas, og når den ikke står på afslapning, cykle rundt og tage billeder og læsning, så tjekker jeg blogs. Jeg kan afsløre, at din blog bliver gemt til sidst, for så er der noget at glæde sig til.
  Ja, ellers så er jeg ved at finde ud af hvad jeg skal med livet, posten er ikke lige det jeg vil resten af livet. Jeg havde faktisk overvejet samme studium, som du er på, men grammatik og mig=bad idea!
  Jeg er vild med pingviner, ugler og mops (hedder det mon flere mops eller mopse?) og rødvin!

  Louise

  SvarSlet
 63. Hej

  Jeg er Annas mor:-) og så hedder jeg Susan. Det at være mor er bare det fedeste i verden:-)
  Jeg læser cand.jur og bruger meget tid på at skrive speciale lige pt. Ud over specialet bruger jeg meget tid på min datter, hvilket jo bare er så hyggeligt og givende.

  Der ud over elsker jeg at læse bøger, alle slags bøger. Jeg er dog særlig vild med Harry Potter, ja det er lidt skørt, men jeg elsker bare at kunne gå ind i hans univers. Hvilket måske går meget godt i tråd med at jeg har stjernetegnet fisk, de skulle efter sigende være drømmere.

  Jeg bruger meget tid på min familie, venner og så bliver det også til lidt træning en gang i mellem. Jeg elsker at shoppe:-).

  Jeg er desuden også en loppemarked-freak, elsker at finde små skatte og tage dem med hjem og fikse dem op.

  Susan

  SvarSlet
 64. Hvor er du bare sød at købe to og forære os en:)!
  Jeg hedder Lív og jeg er 22 år. Jeg kommer fra Færøerne, hvor jeg er i øjeblikket i efterårs- og læseferie. Jeg flyttede til Odense i aug. i år for at studere psykologi. Jeg vil så gerne have fingrene i den kappe, men vi har ingen H&M på Færøerne, og jeg kommer ikke til DK før nov., så da er der nok ik nogen kappe tilbage, så jeg er vel en god kandidat?:) hihi.
  PS!Elsker dine billeder, de er så nostaligiske og tidløse:)

  SvarSlet
 65. Jeg hedder Emma og jeg er 16 år gammel. Jeg er lige startet i gymnasiet, jeg har brugt hele min opsparing på shopping, så ja, jeg er det man kan kalde "fattig". Eller.. Man kan vidst ikke tillade sig at kalde sig selv fattig, bare fordi man ikke har råd til loubutin og gucci.
  men hey, der er så mange andre gode ting i min hverdag, gode venner, fantastisk skole, og ikke mindst en fantastisk familie.
  Jeg har tro kongepudler, jeg slider mit hår ved jeg altid snor en tot om min finger, jeg elsker byture.
  Jeg elsker chips og junk, og generelt bare mad. Det resulterede i jeg tog 10 kg på på efterskolen, men jeg smed de 6 af dem i min sommerferie.
  Jeg har selv en blog, www.emmoemmo.com, som handler om.. Ja, mig!

  Hilsen Emma.

  Ps. hold op med at vise Agnes cupcakes, jeg bliver tyk.

  SvarSlet
 66. Hejsa...

  Jeg hedder Tina og er 28 år og bor i Horsens med min kæreste som jeg lige har købt hus sammen med, så glæder jeg mig helt til at vi kan overtage huset.. Jeg arbejder til daglig i en børnehave og til februar forsætter jeg på pædagogseminariet....

  Elsker din blog og det er nogle fantastisk billeder som virkelig fanger :)

  SvarSlet
 67. Hej alle :)

  Jeg hedder Signe, er lige flyttet til Århus hvor jeg læser molekylær medicin. I min fritid løber og svømmer jeg også har jeg iøvrigt lige fået job på Jyllands Posten. Lige pt er jeg glad for at jeg er kommet godt til byen og er faldet til i min nye lejlighed.

  SvarSlet
 68. I'm Mélanie, 19, French girl living for a year in Aarhus, Denmark! I study English literature and civilization and tomorrow I go to Copenhagen with my 3 flatmates, 2 Irish girls and 1 American girl. I'm so excited!

  SvarSlet
 69. Hej :-)
  Jeg hedder Karoline, og jeg er 18 år gammel. Jeg går i 2.g lige nu, og det er nok også det jeg bruger det meste af min tid på. Hvis der er tid tilovers, går jeg i fitnesscenter eller løber med mine 2 slædehunde. Jeg eeeeeeelsker tøj og derfor arbejder jeg lige nu min efterårsferie væk, så jeg kan få råd til et par shoe biz vinterstøvler! Sådan må det sgu gøres.
  Udover tøj elsker jeg kaffe, kage, slik og tatoveringer :-D

  Det er så mig!
  linebineh@hotmail.com

  SvarSlet
 70. Hej Emily,

  Den kappe er så fin så selvom jeg kun én gang i mit liv har vundet noget før bliver jeg nødt til at deltage! :)
  Jeg hedder Tille, er 23 år og er i lære som mediegrafiker på en avis i København. Jeg bor i et stort "pippi-hus" sammen med min reserve-københavner-familie. Til januar skal jeg, hvis alt går i orden, flytte for mig selv for første gang - puha er spændt! Min ultimative yndlingsfarve er blå. Jeg elsker film (er blevet lidt af en dvd-samler efterhånden) og efterår/vinter! :)

  Kigger forbi din blog hver dag, tak for god inspiration og tusind tak for en rigtig fin og dejlig konkurrence!

  SvarSlet
 71. Line, grafisk design studerende, 25 og fyldt med pure awesomeness. Elsker marsvin, vingummibamser, sko og dumt tv. Bander som en havneluder, er en tudeprinsesse og hidser mig op over folk der går med pels.

  SvarSlet
 72. Jeg hedder Ida, har fødselsdag i februar og er 18 år gammel. Jeg bor på Nørrebro og elsker københavns stemning. Jeg går i gymnasiet, arbejder, hænger ud med venner, ser + laver film, bager, drikker te og en masse andet. Jeg glæder mig til gymnasiet er overstået, så jeg kan komme ud og rejse og opleve den store verden. :)

  Ida B.

  SvarSlet
 73. Jeg hedder Asta, 13 år fra Varde, jeg går i folkeskolen og "arbejder" og synger i kirkekoret. Jeg laver (rytme)-gymnastik i min fritid og jeg kan rigtig godt lide at læse bøger, at drikke te og at høre musik. Derudover bruger jeg meget tid på at drømme mig væk til storbylivet i Kbh, eller for den sags skyld Paris, New York, Hong Kong osv. Jeg glæder mig til, at jeg er 19, færdig med gymnasiet, og at alle muligheder står åbne... Så kommer jeg straks, storbyliv

  SvarSlet
 74. Jeg hedder Sisse-Sofie og jeg er 21 år gammel.
  jeg bor på Ørestaden og er helt blæst væk af det eventyr der er ved at formes herude. Når jeg cykler hjem over Sjællandsbroen kan jeg mærke at Amager er blevet det første sted i København jeg synes jeg kan kalde mit hjem.
  Jeg bor sammen med 3 andre i en 4værelses lejlighed hvor vi har skabt en lille selvvalgt familie.
  Min kæreste er lidt sær, men jeg elsker ham for det. Jeg kan bedst lide lidt sære mennesker.
  Jeg læser til lærer på Frederiksberg, og jeg er efterhånden glad for det.
  Jeg er en poesinørd, og har skrevet digte fra jeg var 13 år gammel. Jeg elsker at klæde mig ud, senest var jeg Mystique fra Xmen.
  jeg elsker meget, og derfor græder jeg også meget. Men det gør ikke så meget, så er man meget til stede i sig selv (nogle gange altså.
  Jeg kan godt lide din blog. Jeg synes du er så vedkommende og blid og så kan jeg skidegodt lide den her måde at lave give aways, så føler man at man også er med.

  Venlig hilsen og god vind Sisse-Sofie

  SvarSlet
 75. Jeg hedder Mette, er 22 år, og læser humanistisk basisstudie på RUC.
  Jeg elsker:
  København
  Indisk mad
  Min nye macbook
  Chilichokolade
  Farven rød (som i kærlighed og jul)
  ...men sort når det gælder mit klædeskab
  Efteråret og dets smukke farver
  Stearinlys
  Rødvin
  New York
  Al go' gammel oldschool hip hop
  Monies
  Historie
  Klassiske privatfester
  Og sidst men ikke mindst min søster og ca. 117 andre ting:)
  Mette JP

  SvarSlet
 76. Sikke en sjov konkurrence :)
  Jeg hedder Nanna og er 18 år. Bor på Fyn så langt ude på landet som det næsten kan lade sig gøre ;) Dog har vi smuk natur som jeg elsker og her bruger jeg mit kamera til at fotografere, hvilket er ved at udvikle sig til lidt af en passion
  Jeg er vegetar og finder bla. stor inspiration i dine opskrifter, for du laver dælme lækker mad.
  Jeg elsker at se anderledes film, og derefter vise dem til andre, hvorefter jeg altid håber de synes den er ligeså god, som jeg selv synes.
  Jeg har ingen ide om, hvad jeg vil med mit liv efter gymnasiet, men sabbatår og rejser er i hvert fald stensikkert!
  En anden ting der kendetegner mig er, at den kappe bare ville passe skide godt i min garderobe med de dejlige farver og derfor burde jeg selvfølgelig vinde den, da den lige er mig ;) Høhø
  En lille bid af mig ;)

  SvarSlet
 77. En 19 årig voldsomt madglad Nanna!

  SvarSlet
 78. 28 årig mor i det nye år som elsker at spise dejlig mad og være sammen med min kæreste. Fantastisk præmie, som kunne fuldende min 29 års fødselsdag på mandag, den 25.10.

  SvarSlet
 79. Christina
  20 år men 80 årig indeni.
  er hemmeligt (ok knapt så hemmeligt) katte dame.
  ... ville ønske at jeg kunne se tv2 Charlie..

  og at jeg kunne finde min ungdom igen.

  SvarSlet
 80. Hej. Jeg hedder Sanne, og jeg er en blog-a-holic..... Ud over det, er jeg 27 år, frisør, elsker New York, sko og en god rød bøf. Desuden kan jeg tude til alle film og jeg ELSKER mainstream popmusik.

  sannedegnegaard@hotmail.com

  SvarSlet
 81. Hej Emily

  Jeg hedder Christina, jeg er 30 år og er oprindelig uddannet som designteknolog med indkøb som speciale på TekoCenter Danmark, er dog endt i forsikringsbranchen, hvor jeg har været siden 2001 - elsker mit job og synes branchen er fantastisk, den giver en masse muligheder og er ikke så tør som måske skulle tro.

  Er netop gået fra kæresten gennem 10 år, så skal til at starte på en frisk i villalejlighed sammen med min dejlige gravhund - oscar på 6 år .

  det var lidt om mig, håber jeg er heldig

  mange hilsner fra Christina

  Christina2802@yahoo.dk

  SvarSlet
 82. Hej,

  Jeg hedder Sofie, er 24 år og 12 dage gammel, jeg kommer fra jylland, nærmere betegnet trekants området, men bor i KBH. Jeg læser jura og arbejder på et advokatkontor en gang om ugen. I min fritid er jeg frivillig i en pigeklub for indvandre piger. Mit yndlingstal er 5 og yndlings farven er grøn (selvom jeg ikke rigtig ejer noget der er grønt). Jeg vil gerne vinde fordi den er rigtig rigtig fin...

  /Sofie

  SvarSlet
 83. Mit navn er Louise, og jeg er 24 år. Jeg er uddannet markedsføringsøkonom, og til daglig arbejder jeg med marketing, som er min store passion. Jeg er p.t. begyndt at læse HD, og dette er egentlig en overspringshandling fra mine hypotesetests (udregninger) ;-) Jeg bor sammen med min skønne kæreste i nærheden af København. Jeg har kun blogget i få mdr. men jeg nyder det :-) Håber jeg vinder den skønne give-away :-) Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 84. Hej.
  Jeg hedder Camilla og er 21 år gammel. Jeg er lige flyttet til Århus, hvor jeg er startet på psykologi studiet - og jeg elsker det, det er så spændende. Jeg dyrker gymnastik og pilates i fritiden, elsker at læse bøger - desværre bliver det mest til fagbøger og Freud for tiden. Derudover elsker jeg at lave mad, gå ture og snakke i telefon med min familie, som bor hjemme i Sønderjylland.
  ... Og jeg vil vildt gerne vinde kappen, den er da helt fantastisk.

  SvarSlet
 85. Jeg hedder Camilla og bliver snart 18 :) Jeg går i 2.g. og arbejder i Søstrene Grene. Efter gymnasiet vil jeg gerne læse dansk, men først vil jeg have et tiltrængt sabbatår!
  Jeg håber på at få mine små fede pølsefingre i den kappe! :D

  SvarSlet
 86. Jeg hedder Marie-Louise, jeg er atten år og bor i Hvidovre/Roskilde. Jeg går på 3. år på HHX, glæder mig til at være færdig! Jeg elsker at træne når tiden er til det, ligeså meget som jeg elsker rejser og god mad. Og så ar jeg en sød kæreste :-) Elsker at læse blogs, og interessere mig generelt meget for mode. Mit yndlings tal er 2

  SvarSlet
 87. kathrine ebsen rom20. oktober 2010 kl. 22.19

  Hej
  mit navn er Kathrine, jeg er 17 år (18 til november), er for nylig flyttet hjemmefra, så udover at gå i 3.g (samfundsfaglig) arbejder jeg en hel del i kvickly.
  Jeg har en pervers tendens til at:
  *beskæftige mig med ting jeg hader
  * låne "prale"-bøger, som regel en eller andet blæret økonomi-bog, men kun for at have dem liggende fremme.
  * skjule at jeg eeeeeelsker Twilight, mest fordi jeg burde at være for klog til at falde for den slags knaldromaner
  * planlægge mit liv, er efterhånden noget til planlæggelsen af min begravelse
  * elske at bage kage, men hade at spise kage,
  * være ubeslutsom, Jeg er nemlig både demokrat, republikaner, liberalist og "høj"-kulturelsker, men samtidig er jeg monarkist/royalist, kommunist og diktatur-elsker og med hang til populistisk tv-underholdning (lav-kultur)

  Bonus-info: sider LIGE NU og er i gang med den skønneste henna-hårfarvning.

  SvarSlet
 88. Signe = et stk. forholdsvis nybagt arkitekt, der er glad for solbærsaft og KAGE, at springe i en fin kjole til enhver festlig lejlighed, at bage boller og gå en lang tur i sol eller vind. = tror på at kappen vil være et stort hit til en jobsamtale - sådan lidt smart in a comfy kind of way... ;)

  SvarSlet
 89. Hej Emily :-)
  Mit navn er Katrine Lynn. Jeg er 20 år og er lige flyttet fra en lille bondeby på Sjælland til Herning i Jylland. Jeg er flyttet for at læse purchasing management - fashion på TEKO og er allerede helt vild med det. Mode, trends og business inden for tekstilverdenen har været en stor passion af min, lige så længe jeg kan huske. Udenfor min skole arbejder og træner jeg i LOOP Cirkeltræning og prøver ihærdigt på at få nye bekendtskaber i min nye by og pleje mine gamle bekendtskaber fra Sjælland.
  Mit yndlingstal er 3 og min yndlingsfarve er lavendel :-)
  Jeg har ledt efter og prøvet at få fat i sådan en flot kappe lige siden jeg så den grå/sorte fra Topshop - og denne brune fra H&M er jo endnu mere fantastisk!! :-)

  SvarSlet
 90. Hej Emily

  Jeg hedder Jeanette, er 22 år og bor i Esbjerg - hvor vi hverken har Gina Tricot'er, Zara'er, Topshop'er eller andre spændende butikker. Det står så galt til i Esbjerg at på trods af, at vi har en kæmpe H&M, så har vi hverken Trend - eller denne fine kappe i Esbjerg - det er trist.. Men jeg kunne ikke drømme om at flytte fra byen - for Esbjerg er min yndlings by <3

  SvarSlet
 91. Hej Emily.

  Jeg hedder Nina og jeg er 14 år gammel, jeg bor i KBH, hvor jeg også går i skole. Jeg har to små søskende og en kat og så går jeg til fodbold. Min yndlings farve er blå og mit lykketal er 4.
  Siden jeg var lille har jeg altid elsket sko, jeg rendte rundt i min mors høje:)

  SvarSlet
 92. Hej Emily :)

  Jeg hedder Anne-Sophie, er 20 år og bor ca. 10 km fra København. Jeg læser medicin til daglig og spiller en frygtelig masse håndbold - og kunne egentlig godt bruge en kappe til mine cykelture i skole og til træning.
  Jeg er afhængig af grøn te - Perch's med citron og ingefær er yndlingen - bruger generelt alt for meget tid på modeblogs og glæder mig allerede til foråret.
  God onsdag aften :)

  SvarSlet
 93. hi, i'm whitney. i'm 23, a wife and a mother. i love blogging, cats, sewing, crocheting, and i'm hoping to become a much better knitter. i love eating dessert and going on walks afterwards. i recently started to sew some of my own clothes and it has been slightly disastrous.

  SvarSlet
 94. Uh, det et er så hyggeligt med konkurrencer (:

  Jeg er Stine og jeg er 20 år gammel. Jeg lœser til markedsføringsøkonom og arbejder som strygepige på det lokale apotek og i Bilkas bistro. Når jeg er så heldig at have noget fritid, kan jeg godt lide at slappe af, lœse og fœrdes i blogland (: Jeg elsker at rejse og drømmer om at tage et semester i udlandet sammen med min kœreste (:

  SvarSlet
 95. Camilla, 22 år gammel og lige blevet færdig med min bachelor i erhvervsøkonomi og erhvervsjura, men vil hellere læse jura, så lige nu prøver jeg at finde et arbejde så jeg kan søge ind på jura til næste år. Fritiden bliver brugt på min dejlige hest som står i holte. Når jeg ikke rider eller søger arbejde har jeg en stor svaghed for skod tv, så som Sidney lee, Amalies verden ol.

  SvarSlet
 96. Lene Marie er mine navne,
  jeg kan 22 år favne.
  Jeg bor i en lille bitte by,
  hvor min kæreste og jeg har slået ly.
  Jordemoder er, hvad jeg er ved at blive,
  og ihh, hvor dette mig meget kan give :-)
  Min sparsomme fritid jeg nøje bruger
  jeg syr, strikker, kokkerere og skurer.
  Vores lejlighed jeg ofte forvandler
  Hvilket bli´r elsket af min boligforhandler!

  SvarSlet
 97. Hej!
  Jeg hedder Daniella, er 17 år, single og går på Holstebro Gymnasium. Udover det, har jeg boet 5 år i Spanien. Jeg elsker at rejse og opleve nye steder. Jeg har altid været ret besat af loppemarkeder og highstreet. Jeg flytter snart hjemmefra, hvilket jeg glæder mig meget til. Efter gymnasiet vil jeg søge ind på Designskolen i Kolding, og håbe at jeg kommer ind. Og så fik jeg jo et råd om at se på det positive i livet og det går allerede meget bedre.

  SvarSlet
 98. Suk...jeg kan godt se, at jeg vist er alderspræsidenten her m mine 35 år :-/
  Jeg hedder Stine, er mor, har boet i England og arbejder nu som terapeut.
  Mit mantra er:
  Life is what happens to you while you're busy making other plans
  John Lennon

  SvarSlet
 99. Super konkurrence! :)
  Jeg hedder Signe og er 21 år. Jeg er lige flyttet hjemmefra og samtidigt begyndte jeg på Københavns Universitet, hvor jeg studerer jura. Det meste af min fritid går pt. med jura relaterede ting, både faglige og sociale, men udover det så fylder musik, mode, veninder, koncerter, mad og fotografering rigtigt meget i mit liv :)

  SvarSlet
 100. Anne her på 30 år, med ynglings farven sort. Mega gravid - baby kom nu ud så jeg kan passe mit tøj igen.
  Er uddannet indenfor kommunikation fra Universitet og arbejder som vejleder.
  Elsker kapper da de kan dække maven og holde den varm;)

  SvarSlet
 101. Mit navn er Christine og er 18 år gammel. Jeg har boet i USA i 3 år, og i England i 6 år. Nu går jeg i 2.G på et gymnasium herhjemme og elsker musik, mode, at rejse, god mad, skønne venner og at det snart er jul! (-: Min drøm er at flytte til Paris og lære sproget flydende, og er siden igår blevet meget begejstrede for Agnes Cupcakes. Hav en fortsat god dag, og tak for en herlig blog og konkurrence!
  "La vie est belle"

  SvarSlet
 102. Jeg skriver denne kommentar; pustende og svimmel. Jeg hedder Trine, jeg er 20 år gammel og jeg har lige brugt et par timer af mit liv på at styrte rundt i Ålborgs gader for at finde den omtalte kappe - kun for tre gange at få det samme at vide: Den har vi ikke set, måske kommer den kun i udvalgte butikker osv. Jeg sidder i skrivende stund med en børne-yougurt og er ved at opgive håbet. Jeg har ellers været hovedkulds forelsket i kappen lige siden jeg så den i H&M's pressegalleri for første gang.
  Dette er mit sidste håb.

  Jeg bor i Aalborg (som aldrig får de fede ting i butikkerne), læser HF, blogger, skriver, spiller cello og bor med min rare Hr. Kæreste. Jeg har ikke nogen ynglingsfarve, men jeg er svært glad for nuancen sort.
  Dog er jeg en kæmpe hippie, så jeg har en forkærlighed for frynser, farverne brun og beige, store hatte, mærkelige smykker og musik med sitar.

  Nu blev det alligevel en lang smøre..

  Tak for et break i form af din rare blog - jeg håber du finder den rette ejermand til den skønne kappe - ser spændt frem til hvem det bliver :)

  SvarSlet
 103. Emily - da jeg fandt din blog var det en nyvunden partner in crime. Åh! Kulturlighed, rejser, mad- og livsjubelidioti, mode - en spejling af mig: Sara, 25 somre, Moderne Kultur og Kulturformidling, tilflytter til Kbh. efter år på det afrikanske kontinent, latinamerika, asien, europa. Var jeg en film var jeg "Lost in Translation". Håbløs romantiker. Hjælpeløst overengageret i alt og fortabt filantrop. Er begyndt at købe friske blomster til mig selv, livet bliver bare finere! Kan bedst lide de lilla Smarties. Og lange morgener. Insisterer på sort kaffe og brune, uglede beværtninger. Elsker det blege lys i disen udenfor mit vindue!

  Tak for din blog, Emily!

  SvarSlet
 104. Hey :)
  Jeg hedder Christina og bliver snart 18. Jeg går i 3.g, og bruger min fritid på arbejde, venner, fester, fitness, frivilligt arbejde og selvfølgelig blogging.
  Jeg elsker bøger, film, musik og mest af alt mad. Er typen der spiser konstant, og bliver misundt for mit høje stofskifte.
  Og derudover elsker jeg at rejse og opleve nye spændende steder.

  SvarSlet
 105. Hej! Jeg hedder Therese, jeg er 15 år gammel. Jeg kommer fra en lille på der hedder Askov, ligger ca. 30min kørelse til Kolding. Jeg går i skole i Kolding. I min fritid går jeg til gymnastik, som jeg har gjort i 9 år ca. Jeg elsker mode, og et ritual i min hverdag er, at tjekke alle de blogge ud, som jeg elsker. (Din selvfølgelig!)
  Næste år - eller ville sige efter sommerferien, skal jeg til USA som udvekslingsstudent. Det glæder jeg mig meget til!
  Ellers hygger jeg med mine veninder, og nyder mit liv fuldt ud.

  Krydser fingre for denne skønne kappe. ;)

  SvarSlet
 106. Hej Emily, har flere gange kigget på kappen, den er bare så fin! Jeg hedder Emilie, jeg er 15 år og bor i København. Efter sommerferien i år startede jeg på Aurehøj Gymnasium, hvilket jeg er virkelig glad for. Aurehøj er meget musikalsk, og jeg elsker atmosfæren der, som er virkelig fed, det er lige mig:) Derudover elsker jeg også at rejse, opleve en masse nye, underlige og spændende ting, kunst, drikke kaffe, designe, læse blade/blogs og gå lange ture langs vandet med min lille hund. Lige nu har jeg efterårsferie, så jeg får slappet en masse af, spist lækker mad, læst Illustreret Videnskab, spillet guitar og hørt en masse fedt musik, bl.a. jazzz, det er skønt:)

  SvarSlet
 107. Mit navn er Diana, jeg er 25 år og verdens mest uheldige menneske hvad angår konkurrencer, da jeg aldrig har vundet noget, men jeg prøver alligevel:)
  Jeg elsker sort, film, hygge, kage, mine veninder, sladder, kaffe, bøger, rødvin, tøj, penge, sol, dyr, min familie, fest, mad og i det hele taget bare at være ung i københavn.

  SvarSlet
 108. Hej hej,
  jeg er 25 år og bor på Amager med min søde kæreste. Jeg læser tysk på Københavns Universitet, og det er meget mere spændende end det lyder. :) Ellers passer jeg jordens to dejligste hunde, Enrico & Ehya, jeg spiller X-box, går til mange koncerter, og jeg ser japanske animationsfilm.

  Fin blog, i øvrigt! :)
  Mvh. Tine

  SvarSlet
 109. Marie 25 år. Jeg blevet for gammel til det altid vilde liv, for ung til børn, for travl til at kunne følge med i verdensgangen, for fattig til at gøre, hvad jeg har lyst til, men for rig til at leve som en stodder.
  Jeg er for dårlig til selvdisciplin og for god til overspringshandlinger.
  Jeg griner gerne - og gør det ind i mellem for højt.

  Dejlig blog!
  kh Marie

  SvarSlet
 110. Hej, jeg hedder Monica, er rundet de 30 og læser også moderne kultur og kulturformidling på KUA :) Er for tiden (meget) gravid og den fantastiske kappe ville være god for en der ikke længere kan passe noget (som i intet overhovedet!) af mit tøj - meget koldt og ufashionabelt efterhånden! Fandt endelig din blog igen efter at have ledt efter den et stykke tid - elsker specielt dine dagens og dine opskrifter! Keep up the good work :)

  SvarSlet
 111. Jeg er en 29-årig pige, som lystrer navnet Fie.
  Til dagligt arbejder jeg med børn - i køkkenet er jeg absolut ikke nogen ørn.
  Dog lader jeg mig ofte inspirere af dine opskrifter på lækre kager.
  Jeg elsker britisk rockmusik og Urban Outfitters er min yndlings-butik.
  Jeg har hverken hund eller hest, men elsker livet i det skønne Nordvest.
  Mit lykketal er 9 - og det er vel bare... Fordi!?
  Og så går jeg rundt og hoster og nyser, fordi jeg evigt og altid fryser ;-)

  SvarSlet
 112. Hej Ems
  Super fin og sød konkurrence. En af de bedste jeg har set på diverse blogs. En fed måde at lære sine læser at kende nu hvor de "kender" dig så godt!
  Jeg var faktisk inde og prøve kappen men troede jeg skulle flytte til et varm land til januar og derfor ikke ville få brug for den, så købte den ikke.
  Planen er dog lavet om så at turen nu går til Canada til januar hvor jeg skal arbejde i min. ½ år. Christine er faktisk også derovre lige nu, ikke så langt fra min kommende by, hvor hun er på ambassaden indtil februar (tror jeg).
  Ellers gå livet med arbejdet som tager mig rundt i verden og er lige blevet færdig med min kandidat for et par uger siden, skal forsvare den 29 – spændende.
  Knus Camilla

  P.S. tænkt at det snart er 10 år siden KJS :-)

  (camildk@hotmail.com)

  SvarSlet
 113. En 15årig pige, som kommer fra Gentofte. Meget eventyrlysten, men er desværre groet fast på en skole med for mange kedelige mennesker. Livsnyder og har en kæmpe svaghed for hyggeaftener med dyne, slik, faxe & SATC. Blogger, som elsker tøj, men med løn fra Paradis-is ikke kan ligge i modeeliten.

  Knus fra hende som hader og fryse aka. Sophie

  anna_sophie@msn.com

  www.sophiebayer.blogspot.com

  SvarSlet
 114. Jeg er 21 år gammel og bor med to veninder på Nørrebro. Sidste sommer blev jeg student og arbejdede efterfølgende som fuldtidsfrivillig ved Operation Dagsværk, hvor jeg sidste efterår førte oplysningskampagne på landets gymnasier om sidste års uddannelsesprojekt i Zimbabwe. Fra januar-juli har jeg arbejdet med opstarten af årets oplysningskampagne, der sætter fokus på den burmesiske ungdom. Det har været det mest fantastiske år i mit liv, der har givet mig uundværlige venner, oplevelser og lykke. Derudover glædes jeg ved flot efterår med høj sol og farvestrålende træer og film, film, film.

  SvarSlet
 115. Hej!

  Jeg hedder Linnea og er 27 år. Jeg læser fashion design på TEKO i herning og er pt. i gang med en hård omgang bachelor, hvor jeg skal lave min egen fiktive virksomhed. Derfor er mine interesser selvfølgelig præget af mit felt. Jeg læser modemagasiner, elsker at sidde på café og tjekke folk ud, arbejder i tøjbutik og suger generelt til mig af de inputs jeg får i hverdagen...Elsker både at slappe af til dårligt tv-serier og at være sammen med mennesker og bare hygge og snakke.

  SvarSlet
 116. Jeg hedder Mia, er 26 år gammel og ved at skrive bacheloropgaven på socialrådgiveruddannelsen og skal læse en kandidat i HR efterfølgende.
  Jeg er fra Odense, men bor på Frederiksberg med min søde kæreste gennem 2 år.
  Jeg blogger på www.fashionfairytales.blogspot.com og min stil er meget omskiftelig, men præget af vintage looks, loppefund og min personlighed, uanset tidens trends.
  Jeg er passioneret filmelsker, vild med at danse, anglofil og velsignet/bebyrdet med en kronisk sygdom ved navn Morbus Chron som har lært mig lidt af hvert om livet.
  Jeg læser med hos dig fordi du har din egen stil og jeg kan godt lide dine retrolooks, som er ret inspirerende for mig. Og så tager du smukke billeder. :)

  Mvh

  Mia

  SvarSlet
 117. Charlotte, 18 år og ivrig følger af denne vidunderlige blog. Jeg elsker efterårets farver, lugten af regn, min mutter madlavning, er lidt af en freak angående mode og finder meget inspiration fra blandt andet din blog. Og så elsker jeg december måned (der simpelthen er definitionen af hygge!) :D Jeg bor i Hundige, men går på ørestad gymnasium i 3.g og er en ivrig fan af H&M nye efterårskollektion, som bare er gudeskøn! Jeg så denne kappe på en shoppingtur med en veninde, men havde desværre brugt mine sidste penge på et besøg til lagkagehuset (de må stoppe med at lave så lækre jordbærtærter!), og havde derfor desværre ikke råd til kappen. Siden da har jeg ikke fundet det i nogle af deres butikker, så ville blive overlykkelig hvis jeg blev den heldige vinder :D
  Knus fra Charlotte

  SvarSlet
 118. Jeg er: Julie, 18 år, gym elev og fra fyn.

  Min livret er boller i karry, jeg elsker amerikanske tv serier (GG <3), kæmpe fan af pharrell, kan lide alle slags kager, er besat af høje hæle og min big passion er danske teaterstykker og film.

  Jeg er forelsket i New York og er derfor ved at planlægge et 3 uger langt ophold dér, sammen med en veninde, hvilket betyder no shopping i 1/2 år - av.

  Min hund er min bedste ven og om 44 dage flytter en lille ny hundehvalp ind hos mig og min familie. Derfor synes jeg jo, at det vil være så lækkert med kappen, til alle de kolde og lange gåture vi har foran os :)

  SvarSlet
 119. jeg hedder Anna ,jeg er 16 år og fra Østerbro.Til daglig bor jeg sammen med min mor,far og lillebror, og går på gymnasium. Mine livret må være sushi eller en god bøf med katofler.


  Jeg elsker mode og ville nok beskrive min stil med ord som : feminin, min egen, femme fatal. Jeg har også min egen blog der hedder :
  annaleiscloset.blogspot.com


  Så elsker jeg gyserfilm men også film som sex and the city og moulin rouge

  SvarSlet
 120. Egentlig er jeg døbt Camilla Louise, men bruger som oftest kun mit fornavn, så bare kald mig Camilla. :) Jeg er 20 år gammel, hvilket der egentlig ikke er så meget spas ved - bortset fra at man så kan se frem til, at der er 40 år til, at jeg kan blive pensioneret, hvis jeg vil? - Apropos pensioneret, så frygter jeg lidt, at jeg vil komme til at kede mig, når jeg skal det. Denne antagelse skyldes, at jeg pt. holder mit sabbatår, efter jeg i sommers blev færdig med gymnasiet, og lige nu går hjemme og er arbejdsløs, efter at have arbejdet 1½ måned i skæresæsonen på Sæby fiske-industri. Udover at søge arbejde, går min tid i hverdagen med at passe mine to hunde, en malteser og en kleiner münsterlænder, hvilke fylder utrolig meget i mit hjerte. Hvad angår mit hjerte, er jeg lige for tiden single og har været det det sidste år, hvilket egentlig er mest mit eget valg. Jeg følte ligesom at tiden var der til noget andet, jeg skulle have færdiggjort gymnasiet med gode karaktere og jeg følte, at jeg trængte til at finde mig selv, i alt kærlighedstomulten - hvilket resulterede i et helt kærestefrit år. Ligesom dig, nyder jeg også en god bog engang imellem, men hvad der optager det meste af min tid, er dog at sætte mig foran fjernsynet og se stand-up, det er noget af det bedste jeg kan foretage mig. Jeg er også en af dem, som er så meget stand-up nørd, at jeg kan de fleste replikker udenad, hvilket er både godt og ondt. Jeg er en pige, som har let til grin - men som oftest skjuler mine mørke sider, bag disse grin, ved at stille en facade op. Jeg har fået konstateret, at jeg har en depression og har dermed også brugt mit kærestefrie år på at gå til psykolog. Det har hjulpet, men sommetider dukker de mørke sider op igen, hvilket gør det svært for mig, at leve et helt normalt liv, ligesom alle andre. Eller ikke alle andre, for når man selv har det svært, opdager man pludselig, hvor mange mennesker der omkring en, også har nogle problemer de går og tumler med, hvadend de er store eller små. Men for enhver person omkring mig ønsker jeg for alt i verden ikke, at de skal igennem det samme som mig, det har været et mareridt!
  Men lige i dag er jeg ovenpå, har det godt, skal være sammen med nogle veninder til noget indflytterfest og rigtig hygge - det lyser det hele lidt op. Det var vist det.

  KH Camilla

  SvarSlet
 121. Kit, 23, jyde, bosat i kbh, kagebager, forlagsansat, mad/livstilsblogger, frankofil, spontan, glad, vandhund og bange for fjerkræ.

  SvarSlet
 122. Hej, jeg hedder Christina, men bliver oftest kaldt Stine af familien og Chris af vennerne, jeg fylder 22 i november, er single og nyder generelt bare livet. Jeg elsker at rejse og opleve nye kulturer.
  Skal starte som sygeplejerske til feb. Derudover elsker jeg at bage og hygge om og med mine skønne veninder.

  Stort knus

  SvarSlet
 123. Jeg hedder Mona og er en attenårig pige fanget i Sønderjylland lidt tid endnu. Jeg blev student i sommers og har lige nu et sabbatår, som jeg havde kæmpestore forventninger til, som desværre ikke rigtigt er blevet indfriet. Men næste år regner jeg med at begynde på en uddannelse og jeg glæder mig. Meget. Jeg er en tænksom og lattermild pige, jeg elsker god mad, at shoppe, smukke billeder og fotografier og fylder helt sikkert mit lille hoved med alt alt for mange amerikanske tv-serier. Og så synes jeg denne her kappe er helt fantastisk fin, ligeså vel som din blog også er.

  SvarSlet
 124. amaliemd@hotmail.com22. oktober 2010 kl. 10.51

  iiiih en hyggelig konkurrence :)

  Jeg hedder Amalie og kommer fra Amager, hvor jeg har boet hele mit liv. jeg er lige startet i gymnasiet, som jeg elsker, selvom jeg synes det er en anelse hårdt! Jeg var på efterskole sidste år, hvilket jeg savner meget! men det var faktisk her jeg opdagede din blog, og har været med lige siden ;)
  Jeg elsker at gå ture med min hund, være sammen med mine venner og veninde, og bare nyde livet, når jeg ikke skal lave lektier :D jeg ville ønske jeg var god til at blogge, men det er jeg ikke, så jeg "nøjes" med at læse alle de gode blogs der er i blogland!

  SvarSlet
 125. Hellow Emily,

  Først tak for en fin blog, som jeg elsker at følge!

  Jeg hedder Karen og er 21. Oprindeligt er jeg fra Jylland, men har boet i Kbh det sidste år. Jeg læser Engelsk på KUA - og har set dig slentre omkring. Jeg er praktikant på Cover og arbejder som foyerassistent i Koncerthuset. Jeg er teaterjunkie, så da min kæreste gav mig abo til Det Kongelige Teater i fødselsdagsgave i år, sprang jeg 5 meter op i luften. Jeg elsker kærlighed og kys, cupcakes og varm kakao med flødeskum. Jeg har boet i London og glæder mig til udveksling på 5. semester. Og så glæder jeg mig til den dag hvor jeg kan få en lille fransk basset-hund.

  SvarSlet
 126. Kære Emily
  Jeg er en pige på 15, der prøver at få så meget ud af niende klasse som muligt, inden det rigtige liv begynder, og jeg skal tage mine egne beslutninger. Jeg bor selvfølgelig stadig hjemme, og får endnu en lillesøster på mandag. Jeg er træt af små børn, og vil helst bare bo alene. Vil gerne flytte hjemmefra og bo i hjertet af nørrebro, og arbejde som fotograf, men der er lang vej endnu. Det var lidt om mig.

  tak for den dejligste blog :) Fanny

  SvarSlet
 127. Hej Emily

  Jeg hedder jo Pernille og er 28 år.
  Jeg elsker: min mand, vores hus, familien, vennerne, tasker, farverne rød lilla pink og orange, genbrugsfund, yoga og meditation.
  Jeg læser til pædagog og er over halvvejs i uddannelsen, som er min absolutte drømme uddannelse!
  Jeg finder stor inspiration fra din blog og din stil, også selvom jeg aldrig ville kunne gå klædt som dig, så tænker jeg tit på dine outfits og så tager jeg lige en chance istedet for at gå efter det sikre :) Elsker altså den slags inspiration! :)

  Håber du nyder denne skønne fredag i sol og blæst! :)

  SvarSlet
 128. Hej, sikke mange beskeder.
  Jeg hedder Mia Luise, 22 år, læser informationsvidenskab i Århus. (det er ikke mange piger, der kan programmere ;) )
  Min yndlingsfarver er lilla, blomme og koksgrå. Hm, jeg bor sammen med min bedste veninde Anna som jeg kender fra hæjskole. Bum bum.

  SvarSlet
 129. Hej Emily - hyggeligt med efterårs-konkurrence.
  Jeg hedder Esther, er 33, cand.mag i Østeuropastudier og arbejder som fuldmægtig i en styrelse under Økonomi- og Erhvervsministeriet. Jeg er pjattet med Paris, Havana, kastanjer, The Streets, salsa (primært dansen - men den røde sovs er også ok), bøger og en bunke andre ting.

  Krydser fingre for mit vinder-held - og for at du er frisk til Paris i morgen.

  SvarSlet
 130. Cathrine Kastberg Andersen22. oktober 2010 kl. 14.18

  Skøn konkurrence - skøn gave!

  Cathrine er mit navn, og Silkeborg er min havn.
  Jeg arbejder lige nu som tjener, men jeg ville ønske, at min uniform var lidt pænere :)
  Min favorit er mad og kager, og min plan er, at jeg uddannelsen "sundhed og ernæring" tager.
  Min familie, kæreste og venner er det bedste, jeg ved, og én af mine største frygter er at blive for fed ;).

  Jeg krydser fingre, og ønsker din kæreste og dig en super god tur til Paris.

  SvarSlet
 131. Mit navn er Sophie og jeg er 17 år. Drømmer om at bo i Frankrig og rejse rundt i verden. Elsker kage. At lave alt og ingenting med de bedste veninder. Elsker at læse blogs og drømmende surfe rundt på diverse netshops. Min drøm er at blive læge eller arkitekt. Og at få endnu et hul i øret.
  Det var lidt om mig, tak for en super fin blog!

  SvarSlet
 132. Hej Emily. Jeg hedder Aman og er 21 år. Jeg bor på Amager. Jeg studerer på CBS, dette er mit første år og nøj hvor jeg håber det går! :) Jeg kan ikke stå for hjemmebag, det er min last. Jeg elsker elsker serier, derfor har jeg købt en del, idet jeg ikke har kabeltv og derfor er gået glip af en masse ;) Jeg ville elske at studere i L.A og bo der i en periode, det er min største drøm lige nu, så jeg håber jeg kan klare mit studie, så muligheden for det bliver lidt større. Jeg er slet ikke vild med dyr, kan ikke lide dem, ved ikke hvorfor og er lidt bange for dem. Har ikke en decideret yndlingsfarve, men elsker grå. Jeg elsker tøj og mode, men holder især af at betragte de kendtes stil, dét elsker jeg virkelig. Mit yndlingstal er 3 og jeg ved ikke hvad jeg mere skal skrive, synes det er lidt for info kill fra min side, hehe ;) Anyways, hyg dig og btw, jeg elsker din balenciaga tasker. Drømmer om en masse balenciagas i næsten alle farver :D

  SvarSlet
 133. Jeg hedder Natasha og er 16 år, jeg går på gymnasie i københavn.. jeg bor på amager. Elsker modeblade, bøger, makeup, youtube beutey guruer og mest ad alt shopping.. Det er så bare lidt ærgeligt når man ikke har det der minder om en lille smugle penge til sådan noget.

  Jeg drømmer om (Udover alt det fornuftige) at kunne shoppe amok hos topshop og mac og eje en mulberry bayswater <3

  udover min tydlige modeafhænginghed er jeg afhæning af cola, pasta og sushi. udover det elsker jeg at rejse, fotografere og opdage forskellige kulture <3
  lets just face it .. i'm pretty normal
  <<3
  jeg elsker din blog

  SvarSlet
 134. hej Emily :)

  jeg HAR kappen, så jeg er ikke interesseret i at vinde.. jeg synes bare det er så hyggeligt at fortælle lidt om sig selv og læse om andre, at jeg også ville komme med en lille beskrivelse :)

  jeg er 22 og læser jura på 3. semester og arbejder som deltid i en tøjforretning ved siden af. jeg bor på Vesterbro, men kommer oprindelig fra Midtsjælland (som i virkelig langt ude på landet..). jeg ELSKER sko, kjoler og undertøj, og jeg ELSKER at rejse - at rejse er virkelig at leve! der er heller ikke noget som et godt måltid mad og en gåtur i naturen (eller en park..).. jeg elsker også at slappe af med en god bog - efter jeg er begyndt at læse jura, har jeg bare ikke haft den store lyst til at læse bøger udover det jeg "skal" til undervisningen..

  SvarSlet
 135. Hej Emily!

  Jeg hedder Thilde, er 19 år og kommer fra langt ude på landet.
  Jeg blev student i sommers, men har valgt at tage et sabbatår, for at komme ud, rejse ud, se verden og mærke livet. Jeg er glad for at gå i skole, men havde brug for et pusterum - et pusterum som nu bruges i en vuggestue og børnehave.
  I november rejser jeg på guideskole og regner med at rejse ud som guide. Det er en god måde for mig at komme ud, jeg er lidt kontrolleret, så backpacking ville ikke fungere for mig.

  Jeg vil gerne læse antropologi på KU om et eller to år! Det glæder jeg mig til, for jeg elsker at læse, så det savner jeg nu!

  Flot kappe - og fedt med en sådan konkurrence, det synes jeg viser at du interesserer dig for dine læsere - cool!
  Go' weekend!
  Thilde

  SvarSlet
 136. Hej Emily!
  Tusind tak for en über fantastisk blog, du er et meget inspirerende menneske og tak fordi du deler det med os!
  Jeg hedder Stine og er fra Vejle, jeg er 26 år og bor sammen med min mand og vores lille græske hund Frida ;) Jeg er desværre uden arbejde lige nu, men søger på livet løs ;) Jeg elsker at bage cupcakes, shoppe og at male! Den er kappe er bare så smuk.. den vil jeg elske at bære.. Ja ja arbejdsløs med STIL ;) hehe... Ønsker dig og kæresten en fantastisk tur til Paris, nyd det nu ;) Mange Hilsner Stine

  SvarSlet
 137. Hej Emily!

  Jeg hedder Charlotte, jeg er 14 år ung, jeg går i 8.klasse, jeg bor lidt udenfor aalborg. Jeg blogger, tager billeder, hygger mig med mine dejlige veninder, synger i verdens dejligeste kor, spiller lidt klaver, laver tonsvis af lektier. Jeg elsker tøj (især billigt tøj som er flot!) og mit kamera (som følger mig overalt!). Jeg drømmer om at blive gammel, få et dejligt liv, have mine veninder hele livet og et par smukke burberry støvler (ligesom dine!)

  Kærlig hilsen
  Charlotte.
  - www.charlotteheartfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 138. Nanna Christensen (familien-nim@hotmail.com22. oktober 2010 kl. 22.58

  Hej Emily
  Jeg hedder Nanna, jeg er 16 år og lige pt går jeg på efterskole på sydfyn på Rantzausminde i 10 klasse.
  Jeg kan godt lige og læse bøger og se film. Jeg har ikke noget yndlings bog eller film da jeg synes der er alt for mange gode.
  Min yndlings farve er sort og det kan man godt se i mit klædeskab. Jeg drømmer lige pt om og blive noget inde for kommunikation og medie. Jeg elsker og rejse og opleve nye steder.

  SvarSlet
 139. Hej Emilly
  Jeg hedder Sabine, jeg er lige blevet 21, har lige startet min egen blog, da jeg nyder at følge med på alle jeres :D !
  Jeg er fra Vejle, er studerende på videregående uddannelse og har et mega træls slave job, fordi jeg ikke kan finde andet... ærgeligt ;D !
  Jeg har aldrig nogle penge fordi jeg bruger dem så hurtigt...
  Jeg har 2 dejlige hunde (chihuahua) som jeg ikke kan leve uden :D !
  OG JEG VIL VIRKELIG GERNE VINDE DEN KAPPE, FOR JEG KAN IKKE FINDE DEN NOGEN STEDER :( og jeg ELSSKKKERRRR DEN !!!!!

  Kærlig hilsen Sabine :)

  SvarSlet
 140. Claudia K de la Mau23. oktober 2010 kl. 13.08

  Hej!
  Mit navn er Claudia. Jeg er 17 år, og har for nyligt bosat mig på Østerbro. (love it here)
  For tiden er jeg under 3.G-tøflen, meeen, jeg er snart fri(!!), og glæder mig til at rejse et år til Buenos Aires, hvor jeg skal arbejde på et børnehjem.
  Derudover er jeg totalt hooked og addicted af min træning - mindre end fem gange om ugen går ikke. Jeg elsker også at lave mad, stene blogs, og skrive små fjollede tekster og noveller. Efter mit år i Argentina planlægger jeg at læse journalistik eller arkitektur - nu må vi se!

  Åhha, det blev en lang smøre. Sorry about that.

  Ps. jeg elsker grå. og kapper. og grå kapper.

  SvarSlet
 141. Fed konkurrence, Emily!

  Jeg er 19 år gammel og bor i nordjylland. Størstedelen af min tid bliver brugt på at gå i skole, i 3.g. Men når jeg ikke er i skole eller laver lektier, svømmer og løber jeg gerne.
  I øvrigt har jeg i næsten 10 år været spejder. Fra spejderlivet har jeg en masse venner som jeg tilbringer meget tid med.
  Jeg drømmer om at komme ud at rejse en masse, gerne til sydamerika og opleve en masse.
  Iøvrigt fandt jeg forleden dag ud af, at det ikke er så svært at stå på ski alligevel. Jeg var på ferie med min familie hvor vi var i en indendørs skihal.

  SvarSlet
 142. Min vennebog
  ____________

  Navn: Karen
  Alder: 25 år
  Beskæftigelse: specialeskrivende
  Hobby: Mode, mac og mad
  Yndlingsfarve: Lilla
  Yndlingsdyr: Panda
  Yndlingskunstner: Laonard Cohen 
  Yndlingsbog: Noget af Arne Dahl
  Cd-album: Feist - The Reminder
  Film: Jackie Brown
  Livret: Bearnaise
  Hader: at stå tidligt op
  Elsker: Musik, mad og min kæreste
  Forbillede/idol: Audrey Hepburn
  Når jeg bliver voksen, vil jeg være: glad
  Ønske: At vinde den fine kappe fra H&M

  SvarSlet
 143. Jeg hedder Gitte og er 28 år. Jeg bliver snart moster for anden gang i mit liv og hver gang, jeg tænker på at møde min lille niece Liva, får jeg en klump i halsen af lykke. Jeg bor i London. Jeg elsker risotto med svampe, mennesker med skøre tanker, skæve kommentarer, hundene og gæssene i Hyde Park og random acts of kindness...ikke nødvendigvis i den rækkefølge. For tiden læser jeg Brain Rules af John Medina, hører meget Florence & The Machine, drikker ingefærssodavand og spiser meget(for meget?) tangsalat.

  SvarSlet
 144. Hej Emily (:
  Super fed kappe som jeg håber på at vinde!
  Jeg hedder Nanna er 17 år og bor i provinsen. Jeg bruger det meste af min tid på gymnasie-bænken og som prøverumspige i H&M. Jeg elsker mode, fotografering, musik og fantastiske skæve film.

  SvarSlet
 145. Hej Emily
  Jeg er en pige på 19 vintre, som hedder Mai fra Vestjylland. Jeg er lige flyttet i en lille bitte lejlighed, for at komme tættere på min skole. Jeg har en fantastisk kæreste, som bor alt, alt for langt væk i min yndlingsby - Århus. Har levet mit liv blandt grise og div. dyr. Jeg elsker gymnastik, cupcakes, vinter og katte :P

  SvarSlet
 146. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 147. Hej! Jeg hedder Nanna Luna, jeg er 15 år gammel, og bor i Birkerød (og på Amager) ;) Jeg går i 9 klasse, og knokler hårdt for at komme på gymnasiet. I min fritid elsker jeg at shoppe (når eller lommepengene rækker). Det bedste jeg ved er at rejse, specielt i Indonesien og Asien :D

  Ps. tusind tak for en skøn blog

  SvarSlet
 148. Hej Emily! :D Super med en giveaway..
  Jeg hedder Cæcilie, er 16 år og bor i aalborg, og går på gymnasium. :D - lidt om mig..
  Jeg håber virkelig at jeg kan vinde den her, da heldet aldrig har været med mig.. Hvem ved? :D Måske bliver det.. Og jeg vil også bare lige sige at du har en super dejlig blog, fordi det ikke kun er mode du blogger om.. Og så har du mit drømmehår! :D (har selv stort krøllet hår, det er bare kort)
  Keep up the good work! :D
  Knus fra Cæcilie :)

  SvarSlet
 149. vi hedder pernille og majken. vi er næsten 25 år ligesom dig. engang var vi ved at ringe til politiet, fordi du ikke havde blogget i flere dage. vi var bange for at du var død.

  SvarSlet
 150. Jeg hedder Anna og bor på det skønneste kollegium på Østerbro. Jeg er 23 år, og læser Offentlig Administration og Kommunikation. Og så skal jeg måske flytte til Århus til sommer, hvilket jeg synes er lidt skræmmende. Det er ikke Århus, der er skræmmende, men det er det at skulle forlade skønne dejlige København og alle de dejlige mennesker i 2 år. Det er bare det jeg går og tænker på disse dage..
  God søndag..

  SvarSlet
 151. Jamen mit navn er Pernille, men da jeg synes det er lidt for kedeligt så bruger jeg mit mellemnavn Litzy :)
  Jeg er 27 år gammel og bor pt. i Sverige sammen med kæresten og mine 2 perserkatte. Jeg arbejder som IT supporter men hvor jeg for det meste beskæftiger mig med at undervise nye ansatte i computere og de forskellige systemer vi bruger.

  Jeg elsker efteråret - farverne er bare så meget mere lækre og varme.

  SvarSlet
 152. Kære Emily.

  Hvor er det hyggeligt med sådan en konkurrence, så jeg vil også lege med (:
  Jeg hedder Sofie, er 18 år en lille måneds tid endnu, og går i 2.g. I min sparsomme fritid (2.g sluger næsten al min tid) spiller jeg klassisk klaver, og jeg elsker generelt klassisk musik. Derudover dyrker jeg karate, som slet ikke er så farligt, som folk tror, og så har jeg en svaghed for tv-serier, hvor The O.C står højst på listen over de bedste. Jeg bruger alt for mange penge på film og musik (jeg er nok lidt af en samler, når det gælder DVD'er), og så kan jeg godt lide sprog, specielt spansk og engelsk, og filosofi og dans. Og sko ikke mindst! Jeg formulerer mig bedst på skrift, og vil øve mig i at få et nuanceret sprogbrug.
  Jeg drømmer om at læse musikvidenskab og filosofi på uni, at opleve og rejse en masse (næste stop er USA - South Carolina og New York på studietur med min klasse!), få en masse viden om alt muligt, og i det hele taget få et god liv.

  Det var lidt om mig :) Tak for en hyggelig blog :)

  SvarSlet
 153. Kære Emily

  Jeg hedder Stine, er 26 år og bor sammen med min dejlige kæreste gennem 8½ år og vores lille "baby" - katten Oskar :) Vi bor sammen i vores hus, som vi har gennemrenoveret de seneste 5 år - vores lille fælles livsværk.

  Jeg blev forrige år uddannet "Grafisk Designer", og arbejder i en stor tøjkoncern med 5 mærker, hvor jeg sidder i marketingafd... En hverdag omgivet af skønt tøj - jeg elsker mit job!

  Min helt store hobby - jeg "driver" bloggen Shopaholic Sisters sammen med min søs, Jane (som du vidst er stødt på til et event tidligere). Bloggen er vores helt store interesse, og det er fedt at kunne dele passionen med sin søster.

  Af sport dyrker jeg fitness (eller rettere sagt - holdtræning) ca. 3 gange om ugen.

  BTW.. - åh, jeg ville elske at vinde denne fantastiske kappe, som jeg har sukket efter SÅ længe! Kanon give-away og rigtig sjovt at læse alle kommentarerne og lærer mere om hinanden :)

  // Stine :)

  SvarSlet
 154. Mit navn er Maria Bang, 23 år og bor i Århus.
  Jeg vil fortælle noget om mig selv, som alle nok ikke kan sige.

  1: Jeg har engang spist et sæløje. Jeg var på Grønland med min folkeskoleklasse (1kl) - jeg ville blære mig overfor drengene. Info: Det smager lidt som frossen grøn vingummi.

  Jeg læser til lærer, maler og tegner meget.

  SÅ FIN KAPPE !! må ha må ha .

  p.s er smask forelsket i min kæreste igennem 2½ år. (kæresten sagde at han vil være med i beskeden)

  SvarSlet
 155. Hej Emily.

  Mit navn er Nanette. Jeg er fra Vadum 10 km udenfor Aalborg oppe i Nordjylland og er 19 år gammel. Lige nu holder jeg mit andet sabbat år efter gymnasiet, og snart står den vidst nok på jura. Begyndte at læse din blog i juni, og var hooked fra starten. Du gør det virkelig godt! :)

  SvarSlet
 156. Kære Emily.
  Jeg er så en af dine ældre læsere kan man vist roligt sige :-). Jeg er 39 og mor til tre lækre unger i alderen 2-12 år. Jeg læser til pædagog og er desuden meget modeinteresseret. Min egen stil er farverig og lidt outreret. Er selv et madøre, og jeg kan stå i timer i køkkenet for at afprøve nye opskrifter til glæde for min familie. Mine veninder betyder meget for mig, og jeg elsker at tage til koncerter og ud at se på kunst sammen med dem. Mine unger betyder alt for mig, men det er også vigtigt for mig at komme ud og opleve nogle ting, som giver mig inspiration til mit liv. jeg elsker loppemarkeder og genbrugsbutikker, som jeg har dyrket i over tyve år ( Dertil bugnende skabe med tøj og diverse :-).
  Kappen er skøn og en hurtig måde at gøre ens outfit mere stilet. Tak for en skøn, varm og vedkommende blog :-).
  De kærligste hilsner fra Maria

  SvarSlet
 157. Hej smukke Emily
  Jeg hedder Cecilie, er 19 år gammel og bor på Manhattan, New York, hvor jeg går på college (studerer antropologi). Jeg flyttede herover i sommers, så det har været noget af en omvæltning. Før boede jeg på Frederiksberg og i juli blev jeg student fra gymnasiet. Nu får jeg tiden til at gå med at blogge fra NYC, lave tonsvis af lektier og opleve denne fantastiske by.
  Kærlige hilsner fra
  Cecilie
  ceciliehald@hotmail.com

  PS. Hvis jeg skulle være SÅ heldig at vinde, så skal du selvfølgelig ikke sende kappen hele vejen til NYC ;) hehe

  SvarSlet
 158. Jeg hedder Thea og en kvinde på 22 år. Psykologi-studerende, bosat i Århus, med et job i Musikhuset Århus. Jeg har en passion for livet, og har en kæmpe interesse i det at være kvinde, hvilket har resulteret i en blog om samme. Jeg elsker at skrive, musik har en kæmpe plads i mit hjerte og ja, så er jeg bare genetisk disponeret for at have en "passion for fashion" (min mor og mormor (88) har nemlig det samme! :) ). Min kæreste læser lige nu i Los Angeles, og om en uge skal vi genforenes efter 2 måneder! Mit yndlingstal er 11 og min yndlingsfarve er blå. Jeg forudser en lang kærlighedsaffære med kappen, hvis jeg skulle blive så heldig at vinde den :)

  SvarSlet
 159. Jeg hedder Emma og er en 16-årig gymnasieelev fra Jylland. Jeg har altid har altid haft et behov for at ytre mig om alt og intet (hvilket har resulteret i min blog) Jeg er en rigtig tøse-pige, som elsker make-up og tøj, og ender altid med at være "overdressed" ;-)

  SvarSlet
 160. Hej Emily
  Tusind tak for en dejlig blog.
  Jeg hedder Pernille og er 26 år. Jeg bor på Frederiksberg med min kæreste, og har netop i dag fået at vide at vi skal være forældre til en lille pige. Jeg læser til læge og håber at bliver gynækolog en dag. Andre ting der for mig gør verden til et rarere sted er duften af nybagte boller, mine veninder, regnvejr, blomster når man mindst venter det, at spille på min sax sent om natten, kashmircardigans, chokolade, fint porcelæn og en varm dyne.

  Håber jeg vinder den fine kappe, så den kan varme den voksende mave til vinter.

  KH Pernille
  pernilleudesen@hotmail.com

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails