søndag den 31. oktober 2010

Fotografi


Ville bare lige sige, at jeg har lavet en ekstra fane der hedder foto oppe under headeren. Jeg får rigtig mange spørgsmål angående kameraer og billedredigering - og det tager jeg selvfølgelig som en stor kompliment og er meget glad for - men for at jeg ikke skal svare på det (flere gange) ved hvert indlæg + på mange mails, så prøver vi lige på denne måde. I er også meget velkomne til at stille uddybende spørgsmål på den side, så er det hele samlet og alle kan få glæde af det :)

Just a service update for the danish readers :)

7 kommentarer:

 1. Elsker bare din blog og dine billeder, de er så fine...
  Nu har jeg selv prøvet lidt med Toycamera Analogcolor, men får hele tiden deres logo skrevet nede i hjørnet på billedet - hvordan gør du??

  SvarSlet
 2. Marie - ih hvor mærkeligt, og irriterende... Det har jeg aldrig prøvet. Mon det er noget nyt de har proppet på programmet? Ellers kan du måske gemme billedet og siden skære højre hjørne væk i eksempelvis photoshop?
  Ellers har Toycamera, måske noget support?
  Håber du finder ud af det :)

  SvarSlet
 3. Hej - Sikke en fed blog du har dig! Jeg har lige åbnet en ny med min veninde, og vi har virkelig brug for læsere. Det ville betyde så meget hvis du smed en kommentar, og fulgte.

  http://anotherfuckingfashionblog.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Tusind tak for hjælpen Emily og god søndag.

  SvarSlet
 5. Hej Emily
  Jeg har nu downloadet Toycamera Analogcolor. Så ville jeg bare lige høre, hvilket filter du ligger på dine billeder for at få den "lyse", romantiske farve på dine billeder?
  Kærligst Cecilie

  SvarSlet
 6. Hanne - Så lidt ;)

  Cecilie - det er meget forskelligt hvilket jeg bruger. Oftest komponerer jeg bare selv ved at rykke på barrerne ude i højre side indtil jeg får et look jeg synes om :D
  Men er ellers gladest for de forskellige pola looks (yellow 1+2 og blue især).
  Men det er altså langt fra Toycamera der gør hele arbejdet, som regel ser billederne mere eller mindre sådan ud i forvejen og så giver jeg dem bare et vintage touch :)

  SvarSlet
 7. Rigtig fin blog du har her .Du skulle tilmelde den på http://www.danskefotolink.dk under blog. Der er sikkert mange der ville få glæde af indlæget der .

  venligst Søren

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails