onsdag den 15. september 2010

Walk on the wild side - Margit Brandt modedesign 1965-1980


Kunstindustrimuseet har for tiden en helt fantastisk udstilling om Margit (og Erik) Brandts vilde modeeventyr og i den forbindelse dekadente liv. Den varer kun til og med på søndag, men er virkelig et besøg værd. Løb ladies!

Blev helt betaget af denne kjole.

Fine detaljer og godt tilskærerarbejde var Margit Brandts signatur.


Udstillingen er en herlig blanding af personlige dokumenter og billeder, skitser, modefotografier, video og selvfølgelig tøj. Det giver et fint og nuanceret blik på en spændende tid i dansk modehistorie og gør udstillingen levende. Samtidig tegner den et interessant tidsbillede og fortæller historien om et par der turde skille sig ud og være anderledes.



Jeg synes virkelig Margit Brandts smukke husmodel ligner en kendt dansk modeblogger, kan I gætte hvem jeg tænker på?


I forbindelse med udstillingen bliver der også vist en længere film, der varer 45 min. og starter en gang i timen. Vi var desværre lidt i tidsnød og fik kun set halvdelen, men jeg kan virkelig anbefale at man sætter tid af til den.

Kunstindustrimuseet er et af mine yndlingsmuseer og den anden midlertidige udstilling med moderne snedkerkunst, My Precious, er også værd at smutte forbi...

... ligesom den permanente samling altid er en fornøjelse.

The Danish museum of art and design - one of my personal favorites - has a great temporary exhibition on Margit Brandt, one of the most successful danish fashion designers in the 1960's and 70's.

6 kommentarer:

  1. Camille, er mit gæt? Fra g4c..

    SvarSlet
  2. Ja, jeg tænker også Camille :)
    Det ser super spændende ud! Ak ak, jeg bor så bare i Jylland.

    SvarSlet
  3. Mia og Laura - ja ikke? Jeg synes hun ligner helt vildt :)

    SvarSlet
  4. kan man købe hovedtelefonerne ? :)

    SvarSlet
  5. awesome headphones. never seen one like those

    SvarSlet
  6. Anonym - de er lavet specielt til udstillingen 'My precious', men måske de komme i produktion :) Flotte er de i al tilfælde!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails