mandag den 27. september 2010

Look of the day: My favorite colors




Har haft sådan en dejlig weekend. Ikke mindst på grund af alle jeres helt fantastisk dejlige kommentarer på konkurrence-indlægget! Skal sætte mig i eftermiddag med en kop te og læse dem igennem fra ende til anden. Glæde og taknemmelighed smitter, hvor er det fedt! Og der er mulighed for at deltage helt indtil på søndag, hvis man ikke har nået det endnu.

I går aftes var jeg ude at spise med nogle veninder og bagefter i teatret på en helt anderledes måde. Begge dele fortjener faktisk deres eget indlæg - heldigvis, så mere om det senere eller i morgen.
Nu står den på læsning og boligsøgning. Hvis en af jer derude ligger inde med en 3-værelses lejelejlighed i København K, S, V, N eller på Frederiksberg til en rimelig penge så må I meget gerne skrive på emilysalomon@gmail.com :D

Outfit details: cardigan + top Monki// cape + scarf ASOS// skirt Selected Femme // belt vintage// boots Dr. Martens// bag Mulberry


I've had such a pleasant weekend. Been to the theatre + out for dinner and have had a lot of fun with friends and family. Really got recharged and ready for this week :)

13 kommentarer:

  1. Uha er også helt vild med efterårsfarverne som er overalt fortiden.. Har en uimodståelig lyst til at købe alt i karry, army, brun, ja og så selvfølgelig mørkeblå! Og kom da også til at bukke under i går! FORDØMT! ;)

    SvarSlet
  2. Najs outfit
    jeg ville så gerne have din Mulberry - er i gang med at spare sammen ;)

    http://chocolateplane.blogspot.com

    SvarSlet
  3. http://www.boligportal.dk/lejebolig/3_v%C3%A6relses_lejlighed_K%C3%B8benhavn_N_779176.html

    SvarSlet
  4. I love the yellow color!

    /Anna

    SvarSlet
  5. Så misundelsesværdigt, og den farve klæder dig bare utrolig godt! :)

    Forresten, tanken har ofte strejfet mig, ved ik' om nogen nogensinde har fortalt dig det (og tag det endelig som et kompliment), men du har en slående lighed med Lauren Conrad! ;-)

    /Sofie

    SvarSlet
  6. Sikke fint outfit. Elsker kombinationen af farverne!

    /Chau
    http://www.thetigerakachau.blogspot.com/

    SvarSlet
  7. this is is CHIC! love everything! love the colours also!

    www.elekonchicboutique.com

    SvarSlet
  8. Bestemt tæt på et helt perfekt efterårsoutfit, må virkelig holde op med at være så farveforskrækket og hoppe med på de brændte toner....

    Happy Monday

    xoxo

    S
    http://lifeofsilk.wordpress.com/

    SvarSlet
  9. Uh vil vildt gerne høre mere om teatersytkket :)

    SvarSlet
  10. Hvor ser du godt ud! Super fedt sæt. Og jeg er SÅ misundelig på din taske, som står på min ønskeseddel og venter på, at en venlig sjæl får lyst til at forære mig den. Jeg mistænker dog den venlige sjæl for at blive mig selv, når jeg engang har sparet sammen ;)

    SvarSlet
  11. Jaaa hvor er I søde. Brændte nuancer ftw!

    Cecilie - åh åh, men lyder nu godt :S

    Sofie - hehe, det tager jeg som en stor kompliment. Har faktisk hørt det før :) Så måske der er noget om det (krydser fingre).

    Louise - håber der kommer en venlig sjæl og giver dig den ;)

    SvarSlet
  12. Hvilken model er din mulberry taske? den er fantastisk!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails