fredag den 3. september 2010

Look of the day: Indian Summer
Er desværre stadig vanvittigt svimmel og har ondt i hovedet :( Virus på balancenerven eller ej, det er noget af en lang og sej omgang det her...
I går formiddags havde jeg det dog midlertidig bedre og var ude på en dejlig tur med lille Pax (minus hæle, de var til ære for jer og fotografen).
I dag skal jeg bare tage den med ro og hygge med Pax, håber virkelig at det her svimmelhedscirkus snart er ovre...

Outfit details: Poncho ASOS// hat vintage// jeans Acne// heels Stella McCartney// purse Mulberry vintage

11 kommentarer:

 1. Elsker de sko!! Og kappen er jo perfekt til:)

  SvarSlet
 2. Håber snart du får det bedre!

  Da jeg så dine sko tænkte jeg først hold da op det er meget godt gået at gå tur med hund i dem, indtil jeg så læste dit indlæg ;)

  Går det fremad med Pax?

  SvarSlet
 3. Fed kappe, er helt vild med mønstret..

  //Ditte

  SvarSlet
 4. Først og fremmest: COOL OUTFIT! Dernæst vil jeg fortælle, at jeg først i dag har opdaget din blog, da Momo linkede til en opskrift på nogle grovboller. Apropos mad, så er jeg sådan en person, som bare ELSKER at lave mad, så nu har du altså lige reddet min dag, ved at jeg har siddet og kunnet nupse af dine opskrifter og blive inspireret, for det ser dælme lækkert ud må jeg sige og klart noget der skal prøves af. :) mums.

  Jeg har lagt din blog under favoritter her på computeren, så jeg altid kan finde tilbage til den.

  Hav en rar dag! :)

  Venlige pust fra Camilla

  SvarSlet
 5. Jeg er helt vild med skoene.. Hvor er de bare fine.
  Men helheden er perfekt :)

  Michelle
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Jeg elsker altså virkelig din hårfarve. Gi´mig, gi´mig. Vil ønsker dig rigtig god bedring og er også nysgerrig for at høre hvordan det går med den søde Pax. Han klæder dig iøvrigt ;)

  Lika

  SvarSlet
 7. Cool cool outfit! Og kan kun tilslutte mig gruppen af beundrere til de sko der! :)

  SvarSlet
 8. Hej!
  Jeg prøver at komme igang med at blogge om alt og intet. Ville elske at få nogle faste læsere og håber derfor du kigger forbi! :-) Blog-hugs fra http://malenelindhard.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Puha, virus på balancenerven er ikke sjovt! Min far var sygemeldt i 3 måneder med virus på balancenerven! :o

  SvarSlet
 10. Really am in love with your poncho, you look really great!

  SvarSlet
 11. Camilla - tak hvor er det sødt!

  Jony - thx!!

  Ja de sko er altså også nogle af mine yndlings!

  Tak for jeres søde hilsner mht. mit helbred og jeres spørgsmål omkring fine Pax.

  Puha, er godt nok også snart træt af at 'sejle' rundt...

  Mht. Pax så går det meget fint når vi er hjemme og alt er roligt. Men han er fortsat meget (!) usikker på næsten alt udenfor. Han er lidt af en mundfuld mildest talt fordi hans angst kommer til udtryk ved, at han gøer og snapper. Han prøver altså at skræmme 'det farlige' væk i stedet for selv at stikke af. Og sådan en hund er jo både farlig og ikke lige sådan at have med. Havde troet at jeg kunne have ham med ude hos folk + have gæster, men det er stort set umuligt. Så håber at hans opdrætter snart finder nogen, der er villige til at påtage sig det kæmpe arbejde han er. Og måske bor et mere roligt sted.... :(
  Hans tidligere ejer ville have haft ham aflivet i onsdags, så jeg var en temmelig akut nødløsning. Planen var at han skulle være her på ubestemt tid, men han er simpelthen meget mere problematisk end jeg havde fået at vide. Hans alene hjemme problem var desværre det mindste af hans problemer. Æv æv æv, man bliver jo meget følelsesmæssigt involveret i sådan et lille kræ.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails