onsdag den 11. august 2010

Louisiana NowTil alle jer, der allerede er ved at brække jer over modeugehalløj, kommer her et kunstindlæg (modetosser må dog også gerne læse med).
I søndags var jeg på yndlingsmuseet Louisiana for at se udstillingerne 'Warhol after Munch' og 'Sophie Calle'. Begge udstillinger var absolut seværdige, dog fandt jeg Sophie Calles værker mere interessante end Warhols, men jeg har heller aldrig været Warhol-fan.
Især blev jeg betaget af Calles 'Anatoli' der er tekst og billeder (rigtige fotografier man må røre ved og bladre i), som handler om en mand hun delte kupé med på den transsibiriske jernbane.
Louisiana har også for nylig hængt en del fotografier op fra deres egen samling og de er i sig selv et besøg værd, synes jeg.

Went to my favorite danish museum Louisiana last sunday to see the exhibitions 'Warhol after Munch' and 'Sophie Calle'. I really like how Sophie Calle incorporates text in most of her work.

5 kommentarer:

 1. De øverste Munch billeder ville jeg elske at se IRL. Har altid været stor Munch fan (men også Warhol fan faktisk, selvom de to lægger langt fra hinanden).

  SvarSlet
 2. Tak for at bringe et lidt anderledes indlæg midt i et modehelvede! :D Fine billeder, Louisiana er næsten min nabo :)

  SvarSlet
 3. that is beautiful.
  http://www.nyc-fashion.com

  SvarSlet
 4. Line - jamen så er det jo bare en tur til Humlebæk.

  Beautyblock - hehe, så lidt og hvor er du heldig, der er så hyggeligt i Humlebæk.

  NYC - thanks :)

  SvarSlet
 5. Jeg har selv lige været inde at se udstillingerne, begge med stor begejstring. Men var som dig også særligt begejstret for Sophie Calles udstilling og de mange forskellige fortolkninger, måden den var stillet op på, og de mange forskellige udtryk. Klart værd at se! /Stina

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails