fredag den 30. juli 2010

Green smoothie in disguise


Den er fyldt med persille og spirulina, men det er ikke lige til at se. Der er nemlig også en hulens masse skovbær i. Og blåbær. Og gojibær. Superfood for alle pengene.

Efter en lidt for våd, sød, salt og fed (hvad indtag angår, ikke vejret eller andet) juni og juli, kan jeg godt mærke at der skal andre boller på suppen.

Ikke fordi jeg har taget på (well, det har jeg nok også lidt... denial, denial), men fordi jeg ikke er på toppen. Dermed ikke sagt, at jeg har det dårligt eller noget, er bare lidt uoplagt, lidt træt, slap i kødet og tja... jeg ved bare, at jeg kan have det så meget bedre.

Og det er jo fordelen ved virkelig at have oplevet sig selv som topsund og sprængfuld af energi (haha... Pedigree Pal reklame), men mener det faktisk. Når man først har oplevet hvor godt man kan have det, så vender man tilbage dertil. Også selvom man skejer lidt ud en gang i mellem.

På det seneste er der dog blevet skejet meget ud, så nu sætter jeg ind med et kontraangreb. Det startede med denne supersmoothie og nu pimper jeg grøn the med frisk mynte (behøver jeg at sige at jeg også har drukket for meget kaffe?). Jeg går ikke ind for fanatisme, men af og til er det godt at give sin krop en pause fra sukker, kaffe, hvidt brød (og ris og pasta), kaffe, forarbejdet mad etc. Nå, ja og alkohol...

Så det gør jeg nu. Well, det med alkoholen bliver nok først fra på søndag, for har lige lidt festivitas og en fodboldkamp i weekenden.
Og i den anledning skal jeg også nok begynde at opdatere mad- og træningsloggen igen.

Healthy August here I come, er I nogen der er med?

Had a nice superfood smoothie for breakfast with parsley, spirulina, blueberries, mixed berries, goji berries and soy milk. After a very unhealthy july I'm dedicating august to healthy whole foods and a lot of exercise.

8 kommentarer:

 1. Jep jeg er absolut med. Det sjovt. Jeg har dedikeret hele aug til min sundhed altså en masse ting som er forbudt og no go at indtage for at kunne opnå netop den manglende energi du skriver om;)

  SvarSlet
 2. Haha ved præcis hvad du mener :) Det samme jeg gør igen nu her . Heldigvis får jeg dog stadig trænet som normalt. Men de feriedrukture osv. er virkelig slående!
  /Line

  lineoestergaard.blogspot.com

  SvarSlet
 3. jeg er helt med, jeg syntes altid at jeg får nogle usunde vaner og et par ekstra kilo med på slæb i sommerferien... Men ikke længere! Nu er det sundhed, sundhed og atter sundhed :)
  Rose

  http://roselavieenrose.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Jeg har én gang puttet spirulina i min smoothie med det resultat, at den smagte af hav på en virkelig ærgerlig måde og jeg kunne smage det resten af dagen. Kan du ikke smage det? Det er måske noget med mængden?

  Kh. Kristine

  SvarSlet
 5. Jeg er virkelig med på det der healthy august! Jeg starter i fitness denne måned, og jeg lægger hårdt ud!! :D

  SvarSlet
 6. har det præcis på samme måde som dig..
  Det der grøn the er det varmt eller koldt du drikker det? Kan du give en opskrift med grøn the og mynte?

  SvarSlet
 7. Sejt at I er med!! Og skægt at jeg ikke er alene om at tillægge mig dårlige ferievaner :)
  Jamen så kører vi, healthy august here we come.
  Skal prøve at være sej mht. at opdatere trænings- og madlog + vise sund mad så.

  Mht. spirulina kommer jeg en lille spiseske i og kan ikke smage det. Så prøv med mindre :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails