søndag den 20. juni 2010

Summer Beauty


Syntes det var længe siden jeg havde lavet et skønhedsindlæg, så her kommer et både med lidt årstidsinspireret, lidt nyt og et par favoritter, der har fulgt mig i lang tid.

Swiss O-Par Tørshampoo. Tekstur, volumen, spring en hårvask over, mat overflade - tørshampoo/hårkur kan alt det. Yndlingsprodukt. Er i øvrigt også ret glad for Kloranes Shampooing à sec, bruger dem i flæng. Swiss O-Par køber jeg hos Matas og Klorane på apoteket.

Guerlain Eye-Liner har brugt den lige så længe jeg kan huske og hvis jeg af og til har prøvet noget andet er jeg altid vendt tilbage til den. Den har en rigtig pensel og selve eyelineren er ret flydende, så den er nem at arbejde med og kan lave alt fra super tynde streger til vilde katteøjne.

Sun Balance sun lotion spf 20 rigtig god og prisvenlig solcreme med både Svanemærke og testet af Astma- og Allergiforbundet. Uden farve, parfume og parabener. Giver lidt fugt til huden, men uden at klistre og nem at smøre ud. Er også fan af P20, som jeg har skrevet om tidligere. Jeg har købt den hos Føtex, men vil tro at den også kan fås andre steder.

Kerastase Aqua-Seal danner en slags beskyttende hinde over hårstrået og beskytter det mod klor, salt og sol.

Korres Natural Products Watermelon Body Scrub dufter dejligt af vandmelon og skrubber godt. Korres produkter er rimelig rene og i de smukkeste embalager.

Moroccan Oil Restorative Hair Mask og Oil Treatment Sammen med Mane 'n Tail produkterne jeg skrev om her, er det lykkedes dem at tæmme garnet ret godt. Moroccan Oil masken er intet mindre end den bedste hårkur jeg har prøvet og olien bruger jeg både i håndklædetørt hår og i tørt hår for at tynge og samle spidserne og give glans.

Kerastase, Moroccan Oil og Korres køber jeg hos lookfantastic.com :)

Some of my all time favorite beautyproducts like Swiss O-Par's dry shampoo, Kérastase's Aqua-Seal and Guerlains eyeliner and some new members of my beauty crew like Moroccan Oil hair products and Korres Watermelon body scrub.

7 kommentarer:

 1. Har ledt efter en god solcreme i lang tid, den du beskriver lyder som noget for mig :)
  Ved du hvor man kan købe den?

  SvarSlet
 2. Ja..skriv lige hvor man kan købe det hele :) ku være narjs...

  SvarSlet
 3. Hej

  Super godt indlæg. Det kan godt være at det er et dumt spørgsmål, men hvor køber du Swiss O-Par tørshampooen? Det samme spørgsmål går til Kerastase aqua-seal:)

  SvarSlet
 4. Hej piger,
  Ja det giver selvfølgelig god mening at skrive hvor man kan købe det :)
  Er skrevet på nu :D

  SvarSlet
 5. Jeg er også stor Korres fan. Køber dog mine Korres produkter fra pharmazon.gr Der er de ret billige. :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails