tirsdag den 22. juni 2010

Look of the day - yesterday: At our summer house


tank See by Chloé// belt vintage// skirt Selected Femme// boots Friis & Co.

Købte denne tanktop på udsalg hos Trier i Holmbladsgade i sidste uge og det bliver nok mere eller mindre den eneste udsalgsvare, jeg kommer til at hapse i en rigtig butik i år. 
Kan godt lide udsalg på nettet, men der er et eller andet ved virkelige udsalg, der får det til at løbe koldt (eller snarere varmt og skum svedt) ned ad ryggen på mig. Bliver pludselig til en mand, der slet ikke kan overskue shoppingslagmarken og bare vil væk. Og så er jeg også lidt ræd for at falde i fælden med at købe noget, bare fordi det er sat ned.
Hvilket jeg har gjort tidligere - mange gange. Og er endt med en eller anden rocker grim ting, som jeg mere eller mindre har købt fordi den var til halv pris og af et eller andet cool mærke... Pas på derude ;)

Bought this See by Chloé tank on sale last week in a store, even though I normally dread the sales anywhere else than on the www... I simply panic because of the overwhelming amounts of clothes (and feisty women) and I fear buying something just because it's cheap(er) and not because I genuinely like it... Happy sales people, take care (of each other) :)

3 kommentarer:

 1. Det er et flot sæt tøj du har på :-) Jeg er helt vild med nederdelen :-)

  SvarSlet
 2. hey, hvilket kamera bruger du?

  SvarSlet
 3. Maiken - tusind tak :D

  Anonym - Hey, det er forskelligt, Lumix DMC TZ7, Nikon D40X og iPhone ;)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails