tirsdag den 23. februar 2010

Uglefest

Nu er det ikke kun lillesøsteren, der skal have ros for at være en krea-kartoffel. Mens vi nørdede Photoshop, producerede Nina mini-filtugler til den store guldmedalje. Jeg planlægger selv at aftage et kuld og dekorere et par grå puder med dem (de kommer med en nål bagpå). Filtkuglehalskæden er også en hun har lavet. Og så laver hun fine perlesmykker, patchworkpuder og alt muligt andet. Bl.a. sovemasker à la den Audrey Hepburn har på i Breakfast at Tiffanys (med øjenvipper und alles).
Se og køb hendes ting på facebookgruppen Frk. Tidsfordriv. Hvis linket ikke virker, kan man bare søge på Frk. Tidsfordriv under grupper i facebook.

Jeg står med det ene ben ude af døren på vej på læsesal og senere skal jeg ind at se Precious. Der er jo snart Oscar-uddeling og der er endnu et par nominerede film jeg mangler at se...

5 kommentarer:

 1. Those are the cutest little felt owls. I love their whimsy.

  www.SeekingDirtyHairHalo.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Oh I adore those owls. Where did you get them? They are wonderful
  *Nathalie

  SvarSlet
 3. Nathalie - My friend makes them :) You can buy them at her facebook group called 'Frk. Tidsfordriv' search for the group on facebook or follow the link above :)

  SvarSlet
 4. Uh, jeg læste lige, at man kan komme til snigpremiere på An Education i Grand før Oscar-uddelingen, nemlig på tirsdag. Jeg overvejer det stærkt :)

  SvarSlet
 5. Kristine - wow hvor sejt! Tak for tippet ;)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails