torsdag den 25. februar 2010

Skal, skal ikke?


Hvad synes I? Jeg er ret tændt på dem, men mangler jo ikke ligefrem sko. Har dog ikke nogen lyserøde, så måske det er en undskyldning? De er fra Topshop Unique, by the way og kommer også i andre farver.

Nu skal jeg i al tilfælde ud at løbe en tur, savner alle mine hundelufteture, så prøver at holde mig lidt i gang ved at løbe hver anden dag. Skal vist også snart have gravet fitnesskortet frem igen. Orker det bare ikke for tiden... Altså ikke selve træningen, den gider jeg fint, men mere det med pakning af taske, tøj og dullegrej og transport til og fra centeret, bor nemlig ikke tæt på et :( Så er det bare meget nemmere at løbe en tur... Men savner holdtræningen kan jeg mærke. Når det ikke denne uge, men på tirsdag vil jeg til pump og spinning, basta!

4 kommentarer:

  1. Jeg tror de vil klæde dig helt vildt godt. Jeg er helt skør med den koralfarve. Specielt hvis du er med på den med lyse sokker i sandalen ala Burberry Prorsum?

    SvarSlet
  2. jeg kan ikke finde dem på hjemmesiden..kan det passe de ikke er kommet derind endnu?? eller er de udsolgt??

    SvarSlet
  3. Hov, har glemt at skrive at det er Topshop Unique, så hvis du klikker på Unique ude i venstre bar på Topshops side, og så under shoes burde de være der ;)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails