fredag den 12. februar 2010

Farver

Har lige givet sofabordet første lag maling (den 'mørke' mint) og vil nu ræse af sted ned til lille Sofus hundemand, som jeg skal passe her i weekenden. Tror at Sofus og jeg skal ud at gå en lang tur i det fine vejr. Og så noget sofahygge og X-factor senere :) Og sove, christ jeg er søvnig. 

Forstår slet ikke hvordan jeg kunne gå ud torsdag, fredag og lørdag i streg før i tiden. Sidste weekend var jeg ude fredag og lørdag og var fuldstændig kvæstet og skeløjet om søndagen. Tænker at det er lidt tidligt at blive gammel på det punkt, men måske det bare er sådan? Eller kan man træne sig op igen?
På den anden side kan man jo godt når man skal. På Roskilde Festival, skiferie og sådan ;)

4 kommentarer:

 1. ihhh, sikke fine farver. Jeg glæder mig SÅ meget til at se resultatet. Smukke farver.
  Knus Katrine

  SvarSlet
 2. elsker, elsker alt der enten er mintfarvet eller smager af mynte! Og elsker din blog, som jeg først lige har opdaget i dag... meget, meget fin synes jeg:) har tidligere fulgt dig inde på "kernesund familie", men den her blog er så meget federe, - læser selv design- og kulturøkonomi og elsker dit miks af mad, tøj og indretning herinde... selv har jeg lige startet en blog hvor jeg dog mest skriver om mode www.lovethemclothes.blogspot.com, men vil bestemt kigge forbi her rigtig ofte:) Kæmpe kram fra Louise

  SvarSlet
 3. ...blev så inspireret af din blog at jeg var nødt til at henvise til dig i en post på min og adde billeder fra min egen lejlighed:) go aften!

  SvarSlet
 4. Katrine - Tak, det gør jeg også, hehe. Sofabordet er nu malet, men er i tvivl med farven til spisebordet... Vi får se :)

  Louise W - Hihi, ja mint og mynte er et hit. Og tusind tak for rosen, dejligt at du bliver inspireret. Vil da lige smutte forbi og kigge på din blog også :)

  Klem

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails