søndag den 3. januar 2010

Brrrr....Shit hvor er det koldt! Kan næsten ikke holde varmen i min lejlighed :( Sidder med 8 lag uldkjoler og trøjer, to par uldsokker, tæppe og varm hund.
Pride & Prejudice var lige så godt som det plejer, hurra for dejlige Darcy og al den umådelige spænding, der kan ligge i blikkene mellem to elskende.
Lea er smuttet igen og jeg burde nok fordybe mig i en bog eller noget noget andet, har ligesom set nok fjernsyn for i dag. Men nu er jeg faldet i staver over Pirates of the Caribbean på 2'eren, så kommer nok ikke videre. Depp-drengen er nu også lidt af en hapsi, især i den rolle (har altså noget for mænd der er 'klædt ud'). Ikke en Darcy selvfølgelig, men en fin erstatning indeed :)

4 kommentarer:

 1. Sikke en skøn blog, tak.
  Jeg er helt vild med dine plakater der er i baggrunden på dette billede. Hvor har du dem fra, de er så smukke!

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for du synes :)
  Plakaterne er fra Polen, fra deres nationale plakatmuseum udenfor Warszawa, kan ikke lige komme i tanker om hvad det hedder. Hvis du er interesseret kan jeg lige finde ud af det + skrive hvem der har lavet plakaterne...

  SvarSlet
 3. Tak for svar, hvis du har lyst til at undersøge undersøge det, må du meget gerne gøre det :)

  SvarSlet
 4. Museet hedder Muzeum Plakatu w Willanowie. Den røde plakat er et genoptryk af en Roman Cieslewicz plakat og den grønne er en plakat der er lavet til deres årlige festival i 2008 ;)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails