onsdag den 25. november 2009

Julefrokostdress? Lametta og lårhøje støvler


her er så mit lametta-monster i aktion, hvad siger I?

Hmm... og så burde jeg nok overveje at gøre noget ved min egen farve. Solarie er ikke rigtig en option for mig, men måske man skulle prøve noget spraytan?

5 kommentarer:

 1. Snygg kjole. Og må man spørge hvor støvlerne er fra?

  http://london-copenhagen.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Den har jeg også kigget på og overvejet mange gange, den er virkelig fin!

  SvarSlet
 3. Det er et par Buffalos, tsk tsk... De er virkelig pæne og lækre og kostede 2000 hvilket er rimeligt for et par overknees i ordentligt ruskind, synes jeg. Men altså er sgu lidt sært at gå rundt i Buffalos (igen...) ;)

  SvarSlet
 4. Fniser lidt... buffaloes er endnu et flashback fra halvfemserne jeg ikke er sikker på jeg er helt klar til. Men pæne er de, dine støvler. Og kjolen er altså rigtig fin, har selv gået og luret lidt på den.

  SvarSlet
 5. Hehe... du har helt ret. Fandt først ud af at det var Buffalos, da jeg stod ved kassen og skulle betale og ekspedienten kom med æsken. Frøs et øjeblik, men blev så enig med mig selv om, at det var noget pjat. Havde det været alle andre (eller et ukendt) mærker, ville jeg jo ikke have tænkt over det. Og når jeg nu futter rundt i Dr. Martens er det også næsten tarveligt at holde min anden 90'er skokærlighed udenfor ;)
  Og tak mht. kjolen, tror at det er en keeper.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails