mandag den 28. september 2009

CRASH!Ih altså. Her skulle man bare en lille hyggelig tur i Ikea og så bliver Corollaen påkørt.
Var på vej ad Strandvejen (omvej, men pænt) til Ikea i Gentofte, da en dum dum taxa overser Corollaen i al dens kongeblå 90'er skønhed og hamrer ind i siden på den. Så nu er Corollaen helt krøllet og mine nerver ligeså.
Blev simpelthen så forskrækket. Heldigvis var der mange søde mennesker der stimlede til og hjalp og lovede at vidne, hvis der skulle komme en sag. Synes ofte man hører at folk er ligeglade og ikke hjælper når der sker noget, men oplevede virkelig det modsatte. Så tak for det, det må være det positive jeg kan få ud af at min bil er smadret: Somebody cares!

2 kommentarer:

  1. Man læste det først på miss Salomons blog... bilen er flad! Du ser stadig hel og dejlig ud. Men føj noget rod det må have været for dig. Gys! Er ellers helt høj over aftenens djævleræs, men smadrede biler er bare sjovere på en bane med havenisser! Dette indlæg matcher vist farven på dine negle i sidste uge, meget grønt;)

    SvarSlet
  2. Hehe... tror helt sikkert at bilsmadring er sjovere med sikkerhedsgear og havenisser og uden hunde. Glæder mig til Choo! Klem

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails