tag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post1045032794359824679..comments2023-09-07T10:31:04.367+02:00Comments on Emily Salomon: Meditarrenean spicy eggplant goodnessEmily Salomonhttp://www.blogger.com/profile/15879964347972229291noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post-90677043595298445262010-05-19T17:45:16.121+02:002010-05-19T17:45:16.121+02:00jahaer, jeg bryster mig også gerne med titlen &quo...jahaer, jeg bryster mig også gerne med titlen "chiliqueen" og det skulle jeg jo gerne kunne leve op til. Forleden var det øjet der blev hærdet.. puha for en omgang!Sisse-Sofiehttps://www.blogger.com/profile/18229105621178452569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post-7602776831258447862010-05-18T09:03:21.293+02:002010-05-18T09:03:21.293+02:00Jeg tror også jeg vil holde mig til den fra helsek...Jeg tror også jeg vil holde mig til den fra helsekost butikken så. Tak for svar :)<br /><br />Hilsner LikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post-89850167968120356602010-05-17T22:47:43.397+02:002010-05-17T22:47:43.397+02:00Anonym - den er købt hos Konya Kebab på Amagerbrog...Anonym - den er købt hos Konya Kebab på Amagerbrogade, tror at de fleste kebabsteder gladeligt sælger ud, de har jo nok af det ;D<br /><br />Lika - Det må være lige hvad du synes :) Den fra supermarkedet/sportsforretningen er formentlig også lavet på valleprotein. 'Problemet' med dem kan være at de er fyldt med sukker eller sødestoffer (og ofte smag), men det er jo lidt hvad man er til. De er jo smarte nok hvis man bare skal blande med vand el mælk, f.eks. i Fitness centret fordi de smager godt i sig selv. <br /><br />Ren valleprotein, som den jeg køber i helsekosten smager ikke særlig spændende, men jeg bruger den jo også i smoothies hvor der er frugt og krydderier til at give smag og sødme.<br />Jeg putter proteinpulver (og olie) i for at gøre smoothien til et helstøbt måltid med både fedtstoffer, proteiner og kulhydrater (fra frugten), i stedet for at det bare bliver en frugtdrik. På den måde bliver jeg ordentligt mæt og kan køre på den mange timer.<br />Men man kan også bare spise et æg ved siden af. Synes bare det er så dejligt nemt at 'smide hele måltidet' op i blenderen og trykke på knappen ;) <br /><br />Sisse-Sofie - Sejt! Du er virkelig chilipastaekspert ;)Emily Salomonhttps://www.blogger.com/profile/15879964347972229291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post-67271976064002479712010-05-17T21:52:07.144+02:002010-05-17T21:52:07.144+02:00man kan også putte soya i chilipastaen, så får den...man kan også putte soya i chilipastaen, så får den sådan en mere "asiatisk" smagSisse-Sofiehttps://www.blogger.com/profile/18229105621178452569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post-22666843735242971322010-05-17T18:40:56.087+02:002010-05-17T18:40:56.087+02:00Hej Emily
Jeg vil gerne prøve at lave sådan en ri...Hej Emily<br /><br />Jeg vil gerne prøve at lave sådan en rigtig Emily-smoothie til morgenmad, men jeg er lidt i tvivl omkring hvad jeg skal bruge af proteinpulver. <br /><br />Må det være sådan en fætter fra supermarkedet eller skal det helst være det der valle-protein? Har hørt at man kommer til at fise ret meget af det og det vil jeg gerne undgå. Så er spørgsmålet om man kan få andet protein-pulver end det som er godt?<br /><br />Hilsner LikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post-72142636603807814462010-05-17T10:50:46.056+02:002010-05-17T10:50:46.056+02:00- jeg skulle lige til at spørge dig, Emily, hvor d...- jeg skulle lige til at spørge dig, Emily, hvor du har købt chiliolie (netop som på kebab og pizza steder), men tak for tippet om hjemmelavet chiliolie, Sisse-Sofie!<br /><br />- alligevel, hvor har du købt olien, Emily?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post-89760520790155054082010-05-17T02:06:18.646+02:002010-05-17T02:06:18.646+02:00Sisse-Sofie - hmm... jo det minder nok lidt om rat...Sisse-Sofie - hmm... jo det minder nok lidt om ratatouille, men det her er mere en sauce, fordi den er så koncentreret i smagen, hvor jeg mere ser ratatouille som et grønsagstilbehør. Ville også komme mange flere ting i: squash, peberfrugter, hele tomater m.m.<br /><br />Tusind tak for opskriften på chili-dyp, det skal jeg da helt sikkert lave - er nemlig også lidt af en chilioman ;)Emily Salomonhttps://www.blogger.com/profile/15879964347972229291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5945073427509053028.post-79050310579449872462010-05-16T23:41:11.497+02:002010-05-16T23:41:11.497+02:00det er ratatouille du har lavet, det er voldfråder...det er ratatouille du har lavet, det er voldfråderen!<br /><br />du kan i øvrigt også sagtens lave chilidyppelsen som man får på kebabsteder selv med <br />hvidløg<br />tomatpuré (på dåse)<br />tørret chili i grov pulverform, jeg plejer at bruge piri piri, men man kan jo selv bestemme hvor stærk en chili man vil have<br />madolie (masser)<br /><br />så hakker og bruner du lige hvidløget i lidt olie, putter tomatpuré i, og den mængde chili du ønsker (meget = stærk)<br />og så fylder du olie på.<br /><br />jeg bruger det også på rugbrødsmaden, under fx spegepølse, men jeg er også chilioman!Sisse-Sofiehttps://www.blogger.com/profile/18229105621178452569noreply@blogger.com