lørdag den 31. oktober 2009

Bif og Bottega



Er lige kommet hjem efter den hyggeligste lørdag eftermiddag og aften i selskab med sweetie pie Louise.
Først i Grand at se A Serious Man, som jeg elskede. Vil dog komme med den advarsel, at man nok skal være til outrerede og underlige film og lidt af en detaljefetichist for at blive begejstret.
Bagefter var vi på Bottega på Christianshavn, hvor vi fik lækker italiensk mad og snakkede og blev søvnige på en lidt salig måde. Fordi alting var godt og fint og rigtigt (og pizzaen var lige som den skulle være).
Så nu vil jeg bladre lidt i en bog og så puttesove.
I morgen er jeg på kursus hele dagen, så der bliver der stille på bloggen. I skal selvfølgelig som altid være mere end velkomne til at skrive løs i form af kommentarer og spørgsmål (eller finurlige tanker) ;)

Nat nat

Breakfast og god lørdag


en to tre - tømmermænd pist væk
ristet rugbrød med hytteret (den til venstre) og Philiadelphia med friskrevet peberrod + masser af tomater, et æg, en kop grøn the og en vitaminvand med grape

Har haft super morgen ;) Vågnede to timer før vækkeuret ringede, så har nået at gøre rent i hele hytten og andre rare sager, inden jeg nu begiver mig ud for at undervise mit hvalpehold (kryds fingre for at det ikke begynder at regne). Senere skal jeg i biffen at se A serious man (endelig!) og efterfølgende ud at spise. Gooooood lørdag ;)

Last nights outfit - reconstruction


Sådan så jeg ud i går. Havde en dejlig aften. Spiste på Ban Gaw, som er en thailands restaurant på Halmtorvet. Rigtig lækker thai-mad, dog noget langsom betjening. Efterfølgende var vi på Trykbar og drikke den for dagen obligatoriske julebryg. Skiftede dog hurtigt til regulær pilsner, det andet er for farligt :)

fredag den 30. oktober 2009

Todays tøj og lidt om en silkesæl



Hat Asos, kjole H&M, øreringe Chanel, halskæde Glitter, cardigan Ayamara, støvler Dr. Martens

Har haft en hyggelig dag med en masse læsning (altså studierelateret), et besøg hos min mormor og en smuk tur på Christianshavns volde.
Min mormor og jeg kom til at tale om pels og vi kiggede lidt på hendes samling. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er så meget for pels. Eller det vil sige hvis bare jeg ved, at dyret har haft det godt, så er det helt fint. Jeg spiser jo også kød og æg, men sørger altså for at det er fra fritgående eller øko-dyr.
Men nu til sagen: min mormor havde blandt minkene en helt afsindigt smuk sælpels - og inden du tænker på sådan et gråspættet telt, som ravjuntaen tøffer rundt i, må jeg hellere tilføje at det ikke var sådan en. Det var pels fra en sort (helt sort) silkesæl. Den så så flot ud, var lækker og blød og den var ikke særlig tung. Havde selvfølgelig ikke noget kamera med, men fotograferer den næste gang jeg er derude.
Og sådan en sælbasse har jo haft det godt, jeg er i al tilfælde hooked.

Senere skal jeg ud at spise thai-mam og efterfølgende fejre J-dag ;)

Klem

Dubi dubi Dubai


























Så lige at Acie havde skrevet, at hun ønsker sig en vinterrejse til Dubai. Fik derfor helt lyst til at vise lidt billeder fra min tur dertil for 2 år siden.
Dubai er et skørt, kitchet Vegas-agtigt sted, men man kommer ikke uden om at det ligger midt i mellemøsten og heldigvis for det. For det er eksotisk og anderledes i al sin 'øst møder vest + en allerhelvedes masse penge'.
Medmindre en hel uge (eller hvor lang tid man nu har) med shopping og solslikning er tilstrækkeligt - og det er det sikkert for mange intet ondt i det - kan jeg kun anbefale at man kradser lidt i den polerede overflade, offroader lidt i den gamle del af Dubai, besøger souk'erne, sejler over Creek med en lokal båd for ca. 1 kr. og finde den gamle mosaikmoske.  Men man skal selvfølgelig også i Ski-Dubai, i en masse air-conditionerede shoppingcentre, på ørkensafari, ud hvor de rige rige rige bor i kæmpe mansions og dase på sit luksushotel (aller hoteller er stort set luksushoteller i Dubai). På den måde får man den her underlige smeltedigel af rige og fattige (alt byggearbejde og servicearbejde udføres af indere og asiater), øst og vest og vanvittigt mange nationaliteter samlet et sted, op under neglene.

Nu vil jeg drømme mig lidt ned i varmen. Vil I med?

torsdag den 29. oktober 2009

Audrey




I aften skal jeg se The Nun's Story, som mere eller mindre er den eneste Audrey Hepburn film jeg ikke har set. Det er ifølge hende selv hendes bedste film, så er helt spændt. Alle Audrey klassikerne kan i øvrigt købes billigt på Amazon, så hvis man kan leve med, at der ikke er danske undertekster er der mange penge at spare (priser på 2-5 pund ca.).
På det nederste billede mit lille 'Audrey-husalter', der også tjener en praktisk funktion idet billederne dækker nogle sindsyge revner, som opstod da nogle amatører besluttede sig for at grave en parkeringskælder under min ejendom. Men det er en kedelig og trist historie, så nu vil jeg bare fortabe mig i Audrey-land. Måske jeg også lige skal se Breakfast at Tiffanys nu jeg er i gang, bare for lige at se den for 117. gang.
Min yndlings Audrey film er i øvrigt Sabrina. Er der andre Audrey nørder derude? Hvilken film er jeres favorit?

L'outfit du jour


hue Ayamara, blazer Inwear, halskæde Asos, t-shirt H&M, taske Balenciaga, jeans Topshop, støvler Friis og co.

Hvor filan skal man lige gøre af de hænder? Har vist meget at lære ;)

Morgenløbetur og -mad




Super løbetur på stranden i det smukke - men kolde - vejr. Hjalp åbenbart at jeg brokkede mig over regnen i går.
Vel hjemme (det var lidt et mormorudtryk, men what the heck) har jeg fået lækker morgenmad med blødkogt æg, ristet rugbrød med gedeost, yoghurt med hindbær, grapefrugtjuice og kaffe. Er ved at blive lidt af en morgenmadsblog, men det afspejler nok mig meget godt, for er virkelig et morgenmadsøre. Det er ikke nogen option for mig at springe morgenmaden over, jeg fungerer simpelthen ikke uden. Og selvom det er klichéagtigt så tror jeg virkelig på, at en god start på dagen er vigtig (om ikke andet så for ens blodsukker).

Med ønsket om en dejlig dag,
Emily

onsdag den 28. oktober 2009

Hyggeaften





Så har jeg fået min dosis 'reality'-shows fra MTV. Hmm... savner godt nok Lauren. Og er ved at være pænt træt af Brody og Jade. Stakkels Whitney var jo på verdens underligste date, hvad f'*** gik det lige ud på?

Dagens klæder


kjole + nederdel Whyred (har kjolen indenunder nederdelen), strømpebukser Topshop, bling fra asos og Designers Remix støvler.

Nu skal jeg lave oplæg færdigt til i morgen, se The Hills + City og måske lidt dagens mand med bøsser.
Peace out
Klem

Raindrops keep falling on my head...


Ih altså... Synes godt nok at det der smukke, lækre september-efterår er blevet skiftet ud med noget kronisk fugtigt oktober-noget. Havde ellers glædet mig til at tage lidt fine efterårsbillder på eftermiddagsluftetur i dag, men det kunne jeg glemme. Så nu får I det her fra i går istedet. Det er bare et iPhone snapshot, men der er da lidt smukke efterårsfarver...

Mit kryptonit




Se hvad der sneg sig med i min smoothie i morges; avocado... som jeg egentlig slet ikke kan tåle, men spiser af og til alligevel fordi jeg ikke kan lade være... er skisme verdens dummeste ting ikke at kunne tåle. Kan heller ikke tåle ananas og asparges (rå), og det er også vildt ærgeligt, men er alligevel avocadoen jeg er mest trist over ikke at kunne fråse i.
Men i dag kom der lidt i smoothien og se hvor fin blank og cremet den blev, var bedre end den fedeste flødeis!
Og nu har jeg så lyst til at spise avocado med rejer til frokost og avocadesalat til aftensmad. Holder mig dog på måtten og venter min. en uge før jeg spiser avocado igen... tror jeg...

tirsdag den 27. oktober 2009

Cph Wheel


Synes altså at det er lidt fint med det pariserhjul og med Palads i baggrunden (der ellers ikke er min favoritbygning) så det helt magisk ud...
Vil vildt gerne op at prøve det. Men er nok flottest om dagen hvor man rigtig kan nyde udsigten. Nogen der har prøvet? Er det de 75 kroner værd?
Var inde at se Headhunter. Det er sidste uge den går og havde sådan en halv pris billet-fætter. Synes at den var ret spændende, men måske heller ikke mere end det. 
Nu vil jeg titte seneste afsnit af Gossip Girl og så er det dynetid.
Nat nat

Bogtip




Denne her læser jeg for tiden. Fine små digte fra en af mine yndlingsforfattere. Kan også varmt anbefale hendes novellesamling Bavian.
Nu skal jeg i biffen :)

Dr. M og Dagens


den sidste ting fra asos: dr. Martens


de fik selskab i dag af en kjole fra Topshop, kæder fra asos og Glitter og Ayamara cardigan


mandag den 26. oktober 2009

Møtrikker, barbie-bling, uld og endnu en hat










alt i pakken fra asos var perfekt :) så er internetshopping jo dejligt... der var også endnu en ting i pakken...

se hvad der lige kom...


Stooor kasse fra asos ;)
Viser senere, nu skal der studeres!

Study





study-dog


Sidder og forbereder oplæg til mit kulturpolitikfag godt hjulpet på vej af chai-cino, indkøbt på hundemorgenluftetur (gotta love det danske sprogs muligheder for sammensatte navneord) og spegepølsemadder.


Og hurra hurra, fik endelig knækket koden mht. hvordan jeg kunne få billederne større + bedre billedkvalitet. Viser sig at jeg nærmest har siddet og uploadet billeder i thumbnail, så derfor kunne jeg ikke få dem helt store + de blev selvklart grynede når jeg bare forstørrede dem lidt. Men det er en saga blot nu, fremover større og bedre billeder!

søndag den 25. oktober 2009

Gårsdagens









French toast og aviser




Endte med at sove hos mine forældre efter min kulturelle mini tour de force i går. Det var et klogt valg, for noget af morgentraktementet bestod af french toast, der er en af mine favoritter i pandekage/vaffel-familien. Mmmmm og kaffe og aviser, pretty damn good morning.

Var først på Edison at se Nick Cave teaterkoncerten og det var så forbandet godt, at jeg ville gå ind at se det igen, hvis ikke det havde været sidste forestilling. Jeg er meget taknemmelig over at jeg nåede ind at se det, var virkelig en teateroplevelse af de helt store. Mage til gennemført totalteater hvor scenografi, koreografi, musik og skuespil gik op i en højere enhed, bravo!
Inden teatret havde jeg kaffet lidt med et hold veninder og efterfølgende drog jeg videre mod biffen for at se Over gaden, under vandet med et nyt (og friskt  hihi) sæt veninder. Synes den var rigtig fin faktisk, meget lækkert filmet og et smukt billede på en af mine yndlingsdele af byen; Christianshavn. Efter bif (irsk) kaffede vi på café og siden tog jeg hjem til de gamle og så dyner, ret mæt på indtryk (og kaffe).

lørdag den 24. oktober 2009

For f....... f... sgu da og lidt om bøger





Jamen helt ærligt. Hader når jeg glemmer at afbestille bog i bogklub (er med i 5, så det sker af og til). På en eller anden måde er det aldrig når det er en god bog, der er månedens bog at det sker. Altså en af dem man godt gider at eje, men som man måske ikke lige synes man har råd til.
Næ næ, det er når det er sådan en omgang ruskumsnusk som ovenfor. Som man så lige kan får lov at betale 200 bobs + porto for.
Og kan bare se at den er dårlig. Eller i al tilfælde at den ikke på nogen måde er mig. Ja ja, don't judge a book by it's cover og alt det der, men er i al tilfælde helt overbevist om at jeg ikke er målgruppen. Kan måske prøve at give den til min mormor...

Jeg er ellers ret bred i min litterære smag. Er bachelor i litteraturvidenskab og har derfor (men også frivilligt i fritiden) pløjet mig igennem alle 'de store og svære', her er favoritterne oldsagen Illiaden, Madame Bovary (Flaubert), Til fyret (Virginia Woolf) og Hvis dette er et menneske (Primo Levi). Min helt personlige præference er unge amerikanske (og jødiske) forfattere som Jonathan Safran Foer (Ekstremt højt og utroligt tæt på), Michael Chabon (Kavalier og Clay) og Jonathan Lethem (Ensomhedens Fæstning) og så nogle af de dygtige danske damer som Naja Marie Aidt, Dy Plambæk og Katrine Marie Guldager.

Men jeg læser også masser af knaldlitteratur og pageturnere. Herunder lidt chick-lit og specielt krimier. Enten svenske (Stieg Larsson, Camilla Läckberg, Liza Marklund) eller også nogle gamle amerikanske noir-basser (Raymond Chandler, Dashiell Hammett). Så er ikke fordi jeg er kræsen...

Nu får jeg helt lyst til at grave mig ned med en bog, vejret er også lige til det. Men den går desværre ikke, har vasketøj der skal vaskes og senere skal jeg ind at se Nick Cave teaterkoncerten på Edison. Og efter det skal jeg i biografen. Så er ikke så desværre endda, hehe.

fredag den 23. oktober 2009

Hattelihut



Glemte helt at vise los hattos før, men her er den i al din rundhed. Tror at den kommer på i morgen og så skal I nok få den at se. Hattelicious hut fra Monki ;)



I heart Coen brothers







Havde egentlig planlagt at jeg skulle i biffen i aften og se A Serious Man, men min date aflyste :(
Så nu bliver det venindehygge og take-away mam hos min forkølede veninde i stedet.
Så må jeg se Coen-brødrenes nye filmovitch på søndag i stedet, hvor der jo også er halv pris i alle biografer.




Dagens meget fornuftige indkøb



Mums mums Vanilla Pie læbepomade til min tørre tørre tørre læber. Den er bogstaveligt talt lige til at spise, helt ren lille øko-fætter uden andet end kokosolie, bivoks, jojoba, mandelolie, vanille og E-vitamin.
Haps! Især med sådan noget som læbepomade (som man jo om man vil det eller ej får konsumeret en del af), er jeg ret hys med at det skal være uden hokus-pokus. Og den koster kun 29 penge! Hvilket vel i grunden er mere end rimeligt når man tænker på at der som regel ikke er mere end 5 g. i en læbepomade. Og alligevel giver man ofte 60 kr. eller mere, shit der kan man tale om lidt af en kilopris. Er sgu' dyrere end kaviar og guld tilsammen...

Nå nu skal jeg nok stoppe læbepomade-rand og i stedet komme til fornuftigt køb nr. 2:


Skulle egentlig bare have noget imprægnering, men kom så i tanker om en skosnude eller to, der godt kunne trænge til lidt kærlig pleje + jeg læste for nylig at lak også kræver pleje (såfremt der er tale om lakeret læder selvfølgelig), så købte lidt skønhedsprodukter til skoene, både dem af lak, læder og ruskind. Glemte selvfølgelig mine tofarvede Whyred støvler jeg skulle have til indfarvning.... Nu vil jeg nusse med skopudsning :)
Related Posts with Thumbnails